БСП? Не им обръщам внимание!

Парите от "Южен поток" ще отиват за пенсии, заплати и асфалт
19 май 2012 17:41, Елка Василева
454
БСП? Не им обръщам внимание!
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Не им обръщам внимание. Нека видим какво ще стане на конгреса. Това каза премиерът Борисов, помолен за коментар на изказвания на председателя БСП Сергей Станишев.

По думите на Борисов “опозицията няма за какво да се хванат и от всяко нещо правят скандал. Опозицията подбужда хората да правят проблеми, събират подписки”, посочи Борисов.

Борисов днес беше на посещение в Габрово. Там той заяви, че “смисълът на построените от нас в цялата страна пътища и магистрали е в икономическия ефект, който трафикът по тях носи”.

Премиерът посочи, че колкото повече нови и удобни пътища има в страната, толкова по-голям е трафикът и толкова повече средства остават в България. По думите му в целия свят се строят предимно петролопроводи, газопроводи и пътни артерии, тъй като движението по тях носи средства.

Още по темата

Парите от „Южен поток” ще отиват за пенсии, заплати и асфалт, каза премиерът. По думите му колкото повече се преминава през нашето идеално геостратегическо положение, толкова повече такси ще има от европейските страни.

Борисов подчерта, че дори след осъществяването на „Южен поток” старите газопроводи към България ще останат. Тази мярка е в случай, че с „Южен поток” има някакви проблеми.

Тунелът под Шипка се финансира по европейски програми и няма да се отрази икономически на страната, съобщи Борисов. За тунел през Хаинбоаз премиерът съобщи, че няма да има европейски пари и затова в момента се търсят инвестиции.

Днес в Габрово министър-председателят откри нов цех за производство на касови апарати и електронни устройства на фирма "Дейзи Технолоджи". В него сега са разкрити 80 работни места, като предстои да бъдат наети още 40 души, за да се попълни производственият капацитет от 120 работни места. Инвестицията е в размер на 3 милиона лева.

По-късно премиерът Борисов присъства на откриването на обновената с 4 милиона лева европейски средства по програмата "Регионално развитие" крайречна улица "Аврам Гачев". Улицата край река Янтра е с нови паркови площи и екзотични насаждения, има детски площадки, паркинги, ново енергоспестяващо осветление и система за видеонаблюдение с 15 камери.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


454
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
10
 
15
 
! Отговори
NRC преди 11 години
Станишев го оцениха в Европа.. това е първият българин оглавил европейска партия, а тук някакви жалки подобия на професори, всезнайковци по всякакви теми само си чешат езика.. Дайте да разсъждаваме малко.. кой друг наш политик би могло да го поканят да оглави партия в ЕС.. кой БОЙКО ли ? или Костов или Яне Янев или Първанов.. Най-лесно е да се плюе.. по-трудно е да се мисли, а още по-трудно е да се мисли трезво.. българинът има изключително ниска парламентарна култура.. демек НИЩО НЕ РАЗБИРА
248
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Асфалт паша е новият прекор на Бойко Борисов.Народа му умира от безработица и глад,а на него асфалт му трябва!
247
2
 
9
 
! Отговори
Kiro kurvaro преди 11 години
EEEEEEE,bat BOKO karti mivki ,razbi mutrite i sega si krade na porazia samo toi,nikoi ne znae kolko struva asfalta i kolko para e otkradnal.
246
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За песии и заплати...и асфалт. Благодаря ти вожде Винету.ДОбре, че няма да се прохосат за нещо полезно като бизнес стимулиране.
245
3
 
7
 
! Отговори
за 319 преди 11 години
Българина го лъжат от 1944 ,че ще му докарат светло бъдеще тюфлеците в НДК........
244
4
 
10
 
! Отговори
българин преди 11 години
най-обичам да ме лъже БСПлъжат и крадат умерено
243
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българинът много обича да го лъжат. Лъжат го че живее много добре, че има добри доходи, че в другите държави живота е тежък, че Гърция Испания и др. фалират и още какво ли не. Замислете се как живеем ние, какво ядем, какви коли караме/втора употреба/,за кого са магистралите при тези цени на горивата? Хора време е вече да се събудите.
242
7
 
4
 
! Отговори
Някой да знае преди 11 години
Кои са тез калъфи бсп ?
241
4
 
16
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Къде е завода за софийския ***, бе, Бок? Нали обещаваше, че преди 2 години още щеше да е готов, тинтири- минтири, какво са виновни врачани да ни дишат балите? Нали обеща, главо дебела? Фандъшка, и тя забрави темата, ама и тя на мравка мозък носи, като неговия...
240
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Свременна Русия и дреме за България.Обама днес се прегръща с Медведев.Но ние сме толкова *** и злобни,че няма никога да се оправим.С малки изключения .някой и друг хитрец,крадец,мутра.
239
7
 
7
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Не това очаква Русия от политическата си лаборатория - България!БСП - най-верните лаборанти на съвременна Русия!
238
5
 
12
 
! Отговори
почти шизофренично преди 11 години
Обръща им,и то много голямо внимание.Сън го не лови,до *** не може да отиде на спокойствие.Все тая мисъл в тиквата.
237
2
 
5
 
! Отговори
до цв караилиев преди 11 години
човек ,не се занимавай с поитика ами *** кандидатствай за някой филм на ужасите или за някой психотриллър може и драма , виж там ще си най полезен за обществото
236
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало, ама Южен поток е РУСКИ!Нали бяхме врагове на руснаците, за да изпълним заповедта на Големия Бял Брат?Нали за това отказа Белене!Нали за това ГЕРБ пробутва шистовия газ, за да не вземаме от Южен поток.Нали бяхме най-големите подръжници на празната тръба Набуко...Започна май да увира нещо празно, носено на раменете.
235
1
 
8
 
! Отговори
до 288 преди 11 години
Кого мразиш бе,перко? Комунистите не са слизали от власт.Само глупаците си мислят обратното. Само имената си менят - БСП, СДС, ДПС, НДСВ, РЗС, ГЕРБ...
234
8
 
5
 
! Отговори
Никой не ги иска преди 11 години
Правилно Борисов.То кой им обръща внимание вече?
233
6
 
1
 
! Отговори
Жан Виденов преди 11 години
май-умерено крадяхме като станах министър председател!
232
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
цех - 3 млнулица - 4 млн???
231
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никой не може да ви даде това, което аз мога да ви обещая !!!
230
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Герб са просмукани от коруция.Калинки,малинки,специалисти по всичко.Ония,крадяха,но умерено,оставяха по малко и за народо,а тия.като невидели.Да се задавят дано,да им приседне.