Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП!

"Със Станишев нямаме различия за оценката на управлението на ГЕРБ"
Обновена: 19 май 2012 19:23 | 19 май 2012 16:42, Елка Василева
143
Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП!
"Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП". Снимка: БТА

Забравете думата разцепление, когато става дума за БСП, каза Георги Първанов, президент 2002 – 2012 г. По думите му това са манипулации.

Той очаква започналият днес 48-и конгрес на партията да бъде “сблъсък на идеи, на позиции. Разцепление няма да има. Аз предлагам битка за идеи, затова съм дал и своите позиции и предложения и по партийните реформи, и по онова, което трябва да съдържат управленските проекти. Оттам нататък всичко зависи от конгреса. Конгресът си има свой живот, който аз не мога да прогнозирам. Имам нагласа да си кажа на конгреса всичко, което мисля, ако ни стигне времето. Не искам да създавам напрежение, ще го създам достатъчно с изказването и позициите си”, каза Първанов.

Още по темата

Със Сергей Станишев нямаме различия за оценката на управлението на ГЕРБ, заяви още Първанов.

Георги Първанов е член на ръководството на 48-ия Конгрес на БСП, но предпочете да не заеме мястото си на президиума и е седнал на 11 ред в залата, където са пернишките делегати на конгреса.

Пред журналисти Георги Първанов заяви: „Тук ми е много добре – това е пернишката група. Всички сме равни. Ако някои се чувстват по-равни – това е друга тема. По-добре усещам атмосферата, когато съм в залата”.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
1
 
! Отговори
makita преди 11 години
138 по стар комунистически обичай заплашва. Само забрявя малката подробност, че казаците ги няма да им дадат хляба в ръцете и да им отърват трибуквието от справедливия гняв на нормалните българи.Не се сеща, ама то си е за него. Повечето хора толкова са им набрали, че не ми се мисли какво може да стане...
113
0
 
0
 
! Отговори
b преди 11 години
Колко е великодушен Гоце- "тук всички сме равни". Санким, големите аристократи можем да си позволим това - да отидем при пернишката група. Ех, Сирищник, Сирищник!
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
138, работата е там, че на нормалния българин гърбината е свикнала да се превива. Малко са лъвовете като мен, но ревнат ли, ще ви еб*м мамата фашистка (вие дори не сте комунисти, нищо че сте членове на висшия съвет).
111
0
 
1
 
! Отговори
Гоце от Сирищник преди 11 години
Ех, ти Гоце издокаран,от Москва агент докаран.Виж се колко жалък стана,цял народ ти гледа срама.
110
1
 
1
 
! Отговори
До 137 преди 11 години
Работата е там, че нормалният българин не е психопат като теб. Вземи си розовото хапченце и заминавай да спинкаш!И не бълнувай, че ще режеш нечии глави! Изобщо си избий подобни шизофрении от кратуната, щото едни вече пострадаха, да не загазиш и ти. Натискай си трите букви и утре - марш при докторите!
109
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Скъпи комунисти, нормалния българин има силното желание да ви изреже главите и да ги побие на колове пред Дондуков 1. Вижте се кои сте на снимката - единия дето ходеше на тайни срещи с престъпността като вътрешен министър и явно предоговаряше нарко пазари. Другия - национален предател и бивш президент, действал в интерес на себе си и Русия за сметка на България. Вие не сте политици, вие сте за разстрел. Другаря Т. Живков ги пращаше такива като вас по лагери.
108
0
 
1
 
! Отговори
Българин до 135 преди 11 години
Това ,че си *** не ме интересува ,но че си решил да го показваш чрез "поста"е обида за всеки средно интелигентен човек.Тук се говори за вътрешно партийни борби и мен ,теб ,всички ,които не са членове на БСП не ни засяга.Що се отнася до НАТО ,СССР ,Китай и т.н. за теб са понятия от "квантовата механика" и не си измъчвай мозъчето.Ако имаш такова.
107
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, чe Гоце се върна в БСП сега искам не искам за ГРОБ ще гласувам няма начин.
106
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първанов доста години те уважавах.С изявите си след напускане на президентството ми стана неприятно гаден.
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДругарЕ, гнидите и мръсните *** ЗАМЪРСЯВАЩИ нормална БЪЛГАРИЯ вече над 65 гдини са фамилийте :тодор живкови,бокови, станишеви, филипови, пирински, гагауз-червени, начо .пеко-такови, и тано, велчеви , дойнови и луканови, маркови и сие ))и ТЕХНИТЕ СЛУГИ А всичките заедно - изметът-СЪВЕТСКИТЕ агенти..заради всички тях , България загуби -65 години от РАЗВИТИЕТО си А ако сте по- прогресивните- комунисти -КАКВО ТЪРСИТЕ в ГНИЛИЯ капитализъм ??:: )) Няма по- голяма *** в Българската история -от червената проказа, блато,мръсотия, ***,гнилочФАКТ.. )) НЕГОДНИ сте - за НИЩО..Историята го показа .. )
104
0
 
3
 
! Отговори
ВАгнер преди 11 години
Мизирабъл
103
5
 
9
 
! Отговори
биков преди 11 години
Как ще има разцепление, да не сте луди ? Нали всички сте от едно котило на нагли крадци...
102
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За власт са готови на всичко.В б. г. който падне от власт не може да прежали.
101
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е АГЕНТА ГОЦЕ: *** трудно се цепи.
100
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забравете думата "управление".
99
2
 
5
 
! Отговори
коментатора преди 11 години
Боят настана,тупкат сърца ни!И така драги зрители вие ще наблюдавате изключителния двубой между два колоса!Родопски партизански отряд Антон Иванов действа в района на Западните Родопи по време на партизанското движение в България през 1941-1944 година.Първите партизански групи са създадената на 2 септември 1941 г. Баташка чета и през м. февруари 1942 г. Кричимска чета. Водят бой над с. Батак. След многократни престрелки с полицейски подразделения и последвали блокади се разпръсва на малки групи. Родопският партизански отряд Антон Иванов е създаден на 14 февруари 1943 година чрез тяхното обединение. Командир е Георги Ликин, помощник-командир Георги Чолаков, политкомисар Георги Кацаров, Лев Желязков и Димитър Петров.[1]и Партизанска бригада Чавдар е българска партизанска бригада, участвала в партизанското движение в България (1941-1944). Действа в околностите на Ново село, Ботевград, Пирдоп, Етрополе и Якоруда.Първата партизанска група в района на вр. Мургаш е създадена през есента на 1941 г. След разрастването си през м. септември 1942 г. създава партизански отряд Чавдар. Командир на отряда е Тоне Переновски, политкомисар Добри Джуров, заместник-командир Иван Шонев. Разделя на две чети - Бачо Киро и Бойчо Огнянов. През м. октомври 1943 г. се провежда конференция на ръководството на отряда, на която се изработва план за политическата и военната му дейност. [1]
98
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде,сега Гоце да публикува във Фейса агентурните се доклади за да се види,че е работил "на ползу роду"!
97
2
 
5
 
! Отговори
Зорка до 117 преди 11 години
дано теб прелъсти да разбереш разочарование
96
8
 
23
 
! Отговори
optimist преди 11 години
ДОЛУ БСП! Дано тая нещастна партия да изчезне от България завинаги след този конгрес!
95
1
 
5
 
! Отговори
До 108 преди 11 години
А бе, кога пък е умряла? Не видях некролог