За изборите ще разчитам на всички, включително на Първанов!

Целта е само една - да свалим ГЕРБ от власт, посочи Станишев
Обновена: 9 юни 2012 18:11 | 9 юни 2012 17:42,
256
За изборите ще разчитам на всички, включително на Първанов!
Георги Първанов не коментира новото Изпълнително бюро на БСП. Снимка: БТА

Трябва още днес да започнем подготовката за парламентарните избори. Това заяви председателят на БСП Сергей Станишев на заседанието на Националния съвет на партията.

НС на БСП гласува предложението на Сергей Станишев за състава на Изпълнителното бюро на БСП. На тайно гласуване всички предложени членове получиха подкрепата на повече от половината членове на Националния съвет. Гласуваха общо 161 души, като недействителните бюлетини са 3.
 
Новото ИБ на БСП се състои от 23-ма души: четирима заместник-председатели - Янаки Стоилов, Георги Пирински, Евгений Узунов и Димитър Дъбов, шестима секретари - Антон Кутев, Бойко Великов, Катя Николова, Красимир Янков, Кристиан Вигенин и Евтим Костадинов, говорител - Ангел Найденов, и членове - Анна Янева, Борислав Гуцанов, Владимир Топенчаров, Деница Златева, Дора Янкова, Илияна Йотова, Йордан Стойков, Михаил Миков, Любомир Петков, Милко Багдасаров, Станислав Владимиров и Явор Гечев.
 
БСП има само една цел - да свалим ГЕРБ от власт, заяви пред журналисти Станишев. Според него още четири години управление на ГЕРБ ще означава катастрофа, мизерия и голямо изоставане на България в ЕС. Срещу нас ще бъде хвърлена цялата държавна машина - МВР, компромати, пари, медиен ресурс, коментира лидерът на БСП. Според него натискът срещу БСП не е спирал в последните три години, но оттук-нататък ударът ще бъде тотален и целенасочен. 
 
Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че за предизборната кампания ще разчита на всички сили в партията, включително и на Георги Първанов.
 
Председателят на БСП отрече някои досегашни членове на ръководството да не са предложени в новия състав, защото не бил доволен от тяхната работа. Всеки има своите силни качества, въпросът е да се разпределят по най-ефективен начин електоралните, лични способности на всеки един член от Националния съвет, отбеляза Станишев. 
 
Георги Първанов коментира пред журналисти, че е правил много успешни кампании. Той отбеляза, че ще обикаля страната и ще помага на онези региони, които имат нужда. Първанов отказа да коментира предложения от Станишев състав на Изпълнителното бюро, като отбеляза, че отстоява екипния принцип и го приема като факт.
 
Депутатът Корнелия Нинова заяви, че свършеното досега е добра основа за новото ръководство да надгражда с нови идеи и реални действия. Тя каза, че вчера Сергей Станишев й се е обадил и днес не е изненадана, че не е предложена в новото бюро. Върших си работата, но очевидно не е било достатъчно, посочи Нинова. Според нея Националният съвет ще одобри предложения от Станишев екип, защото в него има много силни и качествени хора. 
 
Със 129 гласа „за” и 1 „въздържал се” беше гласуван и съставът на Националния предизборен щаб. 
Още по темата
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
6
 
7
 
! Отговори
.... преди 11 години
Освен "северна македония" има и "централна,източна,западна и южна". Всички те може географски да са в Гърция. На боката къде му се присъни да цитира "Благоевград"?Тоя умник може и в война да ни вкара от невежество.Пак гласувайте за него...
67
1
 
4
 
! Отговори
do 56 преди 11 години
Ама ти верно си голям оптимист!!!Добре че бил Дянков....ъхахахахахаха На теб или ти плащат или си луд!!
66
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам Бойко ви е манипулирал всички и не само защото го може а защото сте овце които хабер си нямат от на Бойко пипалата и само да ви кажа, че нищо не се е променило освен че всички мръсотии се правят тихо и задкулисно и другото е понеже си нямате понятие що е то икономика и за това му вярвате "В условия на криза било трудно" ТИЯ СЪСИПАХА БЕДНАТА ИКОНОМИКА А ОТДЕЛНО И СПРЯХА И РАСТЕЖА И - ПИТАМ ВИ ЛЪЖА ЛИ ВИ?? САМИ ГО ПРОВЕРЕТЕ...
65
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чалга-спец станишков ще увеличи заплатите, пенсиите, далаверите и смело ще поведе държавата по път по-бетер от на гърция. ако има кой да му уйдиса на акълеца пилешки на разложеното от мързел сергейче, дето цял живот си е живуркало по схемата отмък-примък на номенклатурната трапеза. а иначе се е зел ного насериозно за ленин. само освидетелстване му е майката да си клекне кой "политик" закъдето е и държавата да се очисти от психо-псевдо-политическата напаст.
64
2
 
20
 
! Отговори
учуден преди 11 години
Циркаджииите от позитано говорят много повече за ГЕРБ ,отколкото за проблемите в разкапаната им организация
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Здравко промили са ти мозъка.
62
3
 
7
 
! Отговори
до 57 преди 11 години
Верно имаше едни пари, е сега ги няма, а тия пари отде са дошли ? 3ащо не премахнаха ДДС върху лекарствата да речем, защо някой трябва да плаща данък за да се лекува от туй по-голям геноцид няма.
61
3
 
18
 
! Отговори
до здравко преди 11 години
значи, ако се върнем 20 години назад имаше още по-много пари, плюс работещи икономика и селско стопанство! точно за които искаш да гласуваш окрадоха всичко, заедно с пенсионния фонд, предизвикаха изкуствено криза и обезценяване на лева, смениха няколко пъти лева, за да могат да приберат всички пари от народа! сдс го довърши! гласувай от сърце за тези, които докараха до просешка тояга твоите и нашите бащи и деди!
60
2
 
9
 
! Отговори
Гард преди 11 години
За да стигнем наистина поне средното ниво на ЕС, в България трябва да се правят избори на всеки три месеца, но без да се отпускат пари за разходи по изборите...от една страна всички партии ще се напъват да дадат всичко от себе си, от друга при липса на пари политиците може рязко да намалеят и да останат истинските българи-родолюбци, имащи желание да работят за България!!!
59
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата и гоце ,утре сигурно ще са в Паламара под зоркият поглед на златев.Пред материало се правят на врагове.
58
1
 
14
 
! Отговори
бай Ганьо преди 11 години
Сергоо писнаха ни тия кюфтета бе човеко...тоя път искаме пара :)))
57
4
 
18
 
! Отговори
българин преди 11 години
АЛЕКСАНДРЕ , НЕ Е ВАЖНО С КОЛКО ЛЕВА ОКТОПОДА ГОЦЕ ТИ Е ВДИГНАЛ ПЕНСИЯТА ...ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРОМЕНИ ДЪРЖАВАТА И ДА СТАНЕ ПРАВОВА, ТАКАВА КАКВАТО НЕ БЕШЕ ПРИ ГОЦЕ И ГЕЛЕ И ТРИМАТА *** , ДЕТО Я ОКРАДОХА И ЗАТОВА ИМ СПРЯХА ЕВРОФОНДОВЕТЕ , АКО СИ СПОМНЯШ ?СЛЕД КАТО БЪЛГАРИНА ЗАПОЧНЕ ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ И НЕ ДА СЕ ЧУДИ КАКВА ДАЛАВЕРА ДА СИ СПРЕТНЕ, ТОГАВА ЩЕ ТИ ВДИГНАТ ЗАПЛАТАТА ДВОЙНО И ТРОЙНО.НЕ ГЛАСУВАЙ ЗА БРАТЯ ГАЛЕВИ , АЛ.ПЕТРОВ,КИЛЪРИТЕ ,СУМИСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ ***- ТЕ СА ПРОЙЗВОДНО НА БСП
56
2
 
19
 
! Отговори
МУТРИ преди 11 години
хахаха съсела ще търси помощ от капо ди тути капи...
55
2
 
6
 
! Отговори
micki преди 11 години
Ti naistina li smqtash 4e nie shte glasuvame za teb. Na kampania -cirk ela s DOGAN, OV4AROV I PREMENENATA KATO EGYPETSKI FARAON MASLAROVA. GARANTIRAN USPEH.
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спрете пенсиите на партийните и комсомолски секретари,които нищо не са направили цял живот,а само ходеха и душеха под завивките на хората и не ставаха от софрите,а след това донасяха в Държавна сигурност.Тия червени овна продължават да миришат и да объркват съдбите на хората.
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политическа алтернатива няма. *** е гарантирана. Ура, дрогаре!
52
16
 
10
 
! Отговори
Здравко преди 11 години
Като толкова искате да сте с ГЕРБ, гласувайте за МУТРАТА. Боли ме за вас, аз ще гласувам за БСП, ако върнем само 4 години назад, имаше едни пари 6 млрд. Къде са, питам витам вожда ви МУТРАТА Борисов, къде са парите, защо не вдигате заплатите, защо има 40% безработица. Защо не съди Цветелина с милиардите й, защо. Не мога да не гласувам за ГЕРБ, те НЕ НАПРАВИХА НИЩО. Нямаше работа, нямаше пенсии, нямаше вдигане на заплати. Така че ВЪН от баницата с парите. Вън МУТРИТЕ от властта.
51
10
 
8
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 45 - дано не говориш сериозно! Какво са вдигнали? Заплатите с 10 лв., пенсиите с 5... Една антикризисна мярка не предприеха, защото според Станишев сме били много добре и кризата нямало да ни засегне. А тая същата криза виж докъде докара Испания, Исландия, Гърция. Добре, че е Дянков, че сега ако беше Станишев не ми се мисли.
50
12
 
12
 
! Отговори
Кире преди 11 години
какво мрънкате бе , заради такива като вас сега България я управлява един истински наркотрафикант и рекетьор, срам! Но всички ще сте длъжници пред историята, защото тези 8 млрд от фискалния резерв + новия заем от 2 милиарда ще го плащат децата ни!
49
14
 
11
 
! Отговори
Александър преди 11 години
За пръв път ще гласувам за БСП,тъй като ми вдигна шест пъти пенсията,а банкянският *** вече четири години онанира върху мен и останалите българи. Предлагам да направим така,че Бойко да се изнесе при своите братя Галеви,да си харчи с Цветелина ограбеното и да ни остави на мира.