Отнеха родителските права на Спаска Митрова

Държавниците у нас обмислят как да помагат
Обновена: 18 юни 2012 21:45 | 18 юни 2012 20:55,
118
Отнеха родителските права на Спаска Митрова
За Спаска Митрова сградата на съда е втори дом. Снимка: Булфото

Македонският Върховен съд отне родителските права на Спаска Митрова върху дъщеря й Сузана, съобщи bTV.

Още по темата

Решението е окончателно и идва година, след като Апелативният съд в Скопие върна детето на майката.

Митрова трябва да предаде малката на бившия си съпруг до 2 седмици.

Битката за момичето продължи 5 години и се превърна в политически въпрос заради българското гражданство на Спаска.

Измъчената майка прекара три месеца в македонски затвор заради жалба на бившия й съпруг, който твърдеше, че не може да вижда дъщеря си.

Българските власти вече обмислят законовите механизми, с които да помогнат на Спаска.

Евродепутатъ Димитър Стоянов пък щял да се срещне утре с премиера Бойко Борисов, както и с президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят действията на държавата по случая.

Той щял да води разговори и в Брюксел, за да помогне на Митрова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
4
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Тази македонка ако наистина си иска дъщерята, това е най лесното. Трябва да поиска политическо убежище в Албания и да остави нещата сами да се решат за три дена.
101
0
 
2
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
Дай си телефона
100
0
 
3
 
! Отговори
пламен преди 11 години
аз не съм си давал съгласието детето ми да излиза в чужбина,но бившата ми жена е Българка и си направи фълшиви документи и ми взе детето с помощт от ПОЛИЦИЯТА в град Сливен
99
0
 
2
 
! Отговори
До 111 Gaskoing преди 11 години
Абе пич, за какво са тия ***?
98
0
 
0
 
! Отговори
Me преди 11 години
Koj e be firomska smrad, koj e be lajnjana drzava. Koga vi odgovara sme vasi, a koga ne.vi odgovara ne plukate. SRAM DA VI E !!! Selani sme bile, pa da so pot na celo si gp badime lebot a vie so plukanje mnogu ke zarabotite. Sramota e lugje, sramota.
97
1
 
4
 
! Отговори
сс преди 11 години
нямаме държава и държавници затова в българия всеки чужденец може да си прави каквото пожелае....а измислената държава македония да ни определя правилата на играта....
96
0
 
5
 
! Отговори
ккк преди 11 години
научете се от полша как си вземат децата от българия родната полиция първо наби бащата и после му отнеха и децата......но ако е в турция това никога държавата няма да остави да и отнемат децата на майката......и да заминат в друга държава......
95
1
 
10
 
! Отговори
ЕС преди 11 години
МАКЕДОНИЯ Е,....... СЕЛОТО НА ЕВРОПА .....ФАКТ !
94
1
 
7
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
SADAT OTNE MAI4INSTVOTO NA SPASKA,KAM SUZANA I NA BALGARIQ KAM MAKEDONIQ.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пламен, а имаш ли някакви правни основания да искаш детето ти да бъде отнето от майката? Какви са те? Съдът как ги приема?Тук не става въпрос за това, че всеки, който е българин и се е развел с чужденец, трябва на всяка цена да получи детето и ако не стане така, държавата трябва да се намеси. Ами ако всяка държава разсъждава така? Съдът определя у кого да остане детето по други критерии, а не кой от каква националност е.
92
2
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
105PRI G%CEVOTO ZAKONODATELSTVO PE4ELI6,SAMO,AKO SI OT NA6ETO KOTILO.AKO TRQBVA MILIONI6TE SI PODELQT,NO PRAVDATA 6TE Q POLU4I6.
91
2
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 11 години
АЗ се боря вече 8 години,за да си върна детето от Испания!А Българските служби ми казват че не може да стане !Виждате ли една Македония какви закони имат !!!!!!
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
предлагам да им ударим едно вето за НАТО и Евросъюза. Всяка седмица агентите на УДБА - Титовата тайна полиция правят провокация след провокация срещу България. Ние достойнство нямаме ли?
89
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може да смятате, че случаят е просто семейна драма?Бившият й мъж нито иска, нито може да се грижи за детето, нито му пука. Настанил го е в ДОМ, след като й го е отнел.Целта е да я накажат. Кой нормален съд ще отнеме дете от майката, за да го настани в дом? Супер ясно е защо се прави това - за да се тормозят хората с българско самосъзнание. За да няма друг, който да посмее да се пише българин. За да си развяват великомакедонската пропаганда!
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евродепутатъ Димитър Стоянов !!!! Коментара ми е бил премахнат поради нарушения на сайта.Модератори или там каквито се падате, научете се на ПРАВОПИС - защото е много лесно да премахнете коментар, ама е трудно когато ви липсва буквички и първите 7 години на изучаване на българския правопис.
87
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евродепутатъ Димитър Стоянов !!! Това някой македонец ще да е написал статията струва ми се :)))))
86
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моя приятелка мина през нещо подобно. Беше омъжена за испанец и при развода, роднините му се опитаха да и попречат да си вземе детето и искаха да и се отнемат родителските права. Да сте чули нещо за това? Не, нали. Защото не се казва Спаска! Нямам нищо против държавата да помогне на Спаска, но защо само на нея? Защо не на всички българки в подобно положение? Или понеже са българки, а не македонки с български паспорт, значи не са интересни и могат да си се оправят сами!Стига с тоя двоен стандарт!
85
1
 
11
 
! Отговори
алекс преди 11 години
Отношенията ни с тази *** измислена "държава "трябва да са от позиция на силата!Видя се,че друг начин няма,а на тях можем да нашокаме репите!
84
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
що е маке все е юнак.
83
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дързост и красота... 10001 епизод! Съчувствам и на жената, ама нейната история вече се превърна в сапунен сериал! Не е нито първата, нито последната майка, която се бори за детето си с бившия си и не сметам, че трябва да се прави чак такава невероятна история от това. Има си адвокати и закони и това е, но да се превръща една лична история в политически проблем е малко неуместно.