Отнеха родителските права на Спаска Митрова

Държавниците у нас обмислят как да помагат
Обновена: 18 юни 2012 21:45 | 18 юни 2012 20:55,
118
Отнеха родителските права на Спаска Митрова
За Спаска Митрова сградата на съда е втори дом. Снимка: Булфото

Македонският Върховен съд отне родителските права на Спаска Митрова върху дъщеря й Сузана, съобщи bTV.

Още по темата

Решението е окончателно и идва година, след като Апелативният съд в Скопие върна детето на майката.

Митрова трябва да предаде малката на бившия си съпруг до 2 седмици.

Битката за момичето продължи 5 години и се превърна в политически въпрос заради българското гражданство на Спаска.

Измъчената майка прекара три месеца в македонски затвор заради жалба на бившия й съпруг, който твърдеше, че не може да вижда дъщеря си.

Българските власти вече обмислят законовите механизми, с които да помогнат на Спаска.

Евродепутатъ Димитър Стоянов пък щял да се срещне утре с премиера Бойко Борисов, както и с президента Росен Плевнелиев, за да обсъдят действията на държавата по случая.

Той щял да води разговори и в Брюксел, за да помогне на Митрова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4ESTNO, KUDE LI NE SUM BIL NO TOLKOVA TUPA DURJAVA S TOLKOVA TUPA POLITIKA NE SUM VIJDAL. SURBITE SA BLIZO DO TQH, NALI POD TQHNO VLIQNIE MAKEDONIQ SE MISLI ZA NASLEDNIK NA ALEKSANDUR MEAKEDONSKI, I KAK IM PROMIVAT GLAVITE NE ZNAM NO NA GRANICATA KATO VLIZA6 4AKA6 PO 15 ZA PROVERKA NA 4OVEK. I TEZI NE6STATNICI ISKAT DA VLQZAT V EU A SE DURJAT KATO UHAPANI OT KU4EATATA NA KRALICATA NA KARTOFITE- FANDUKOVA. SMEQ IM SE S GLAS KA ROVQT IZ BAGAJNICITE DANO POLU4AT NE6TI4KO OT NAS A KAKUV GOLEM GO VAD
21
5
 
13
 
! Отговори
дядо преди 11 години
за съжаление и в македония знаят че нямаме ни държава ни армияи че ни управляват подлогари
20
1
 
3
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
То и сега има подобни инстунции, но са само колко да си викаме, че ги има.. Но отвличането е грубо, и малко в миналото. Доста ще се сепнат държава от европейския съюз да прекрати дипломатическите си отношения с тях... С нас се най-заядат, да си вдигат акциите ли за какво ли, няма обяснение, колко жалко.. една кръв сме...
19
2
 
17
 
! Отговори
пак от 21 преди 11 години
Навремето имаше ДС някои капитан щеше да отвлече и докара тук детенцето и майката ,щяхме да кажем на юго-аристократите господари на сепаратиската територия с българско население и самопровазгласила се власт ,че хората там не са роби ,а си имат сила която да ги пази.
18
3
 
30
 
! Отговори
Мдааа! преди 11 години
Проблемът е политически, за съжаление.За да отделиш дете от майка се иска не голям, а ОГРОМЕН тепигьозлък.Дано властниците ни се събудят, и да прогледнат.Гърция им показва нагледно как се действа за да те уважават.Бой по тиквата...ама яко.
17
2
 
5
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
До 16 за съжалене е така, за едно огромно съжаление, но крайно интересно е докъде ще стигне тяхната дивотия.... До някой ден ще кажат, че и България са основали и претенции ще имат сигурно.. Интересно защо политиците мълчат. Всички досега, Бойко логично им се издразни на простотийте и те заляха медийте си с куп пумия... Не, че спечелиха нещо де, някой друг тон излишна хартия... Не виждам съдбата на тази държава, не че ние сме цъфнали, но те са подвицово състояние
16
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България да прати комондоси да отвлекът детето и да демонстрира ,че никои и нищо там не е силно да се мери с нас!!Младенов вземи ме за съветник бе драги явно външно сте наследствени некадърници.
15
2
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
Ами, за това плащаме на тази държава - да защитава интересите ни. У нас и по света! Нека да се намеси в този случай! Нека да се намесва при всички останали случай, когато българи са закъсали или са обвинени несправедливо!
14
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, държавата щяла да помага на една жена, нарекла се българка заради ЕС-паспорт и за медийна известност. Защо държавата не помогна на онзи баща да си задържи българските деца, а ги даде на една полска урус..пия!!!
13
1
 
42
 
! Отговори
македонец преди 11 години
аз съм македонец но и мен вече ме дразнят...
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама верно тия макета са много люти....ужассс
11
2
 
10
 
! Отговори
8 до Марти преди 11 години
Съгласен съм с теб приятелю,но ние с теб умен македонец ,както и интегриран циганим няма да доживвем да видим,но някои тарикати от тази история направиха кариери изучиха децата с нашите данъци. Жив и здрав бъди.
10
0
 
4
 
! Отговори
*** преди 11 години
Евродепутатъ !!
9
3
 
21
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Колкото и да нямаме армия от макетата сме по-въоражени, че тях и никой не ги иска, май скоро албанците ще ги вземат, познай тогава към кой ще се обърнат тогава анонимен 11!
8
4
 
46
 
! Отговори
аг преди 11 години
Горката жена! Не й стига неудачния семеен живот, ами цялата македонска политиканщина се изсипа отгоре й! А, дано нашите власти да измислят нещо, че майката и детето да си живеят заедно в България! Молете се за нея, стискайте палци - кой каквото може!
7
2
 
13
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Ami da im pratim edna tankova brigada turisti
6
2
 
35
 
! Отговори
Мартин преди 11 години
Анонимен 8 - не става въпрос само за съдебните битки на Спаска. Става въпрос, че глупавите македонци дето цел свят й се смее, ни се качиха на главата, с доста неща, с което ни правят по-смешни от тях.. И не вярвай на Македонския съд, по-корумпиран е от Българския. Какво искаш от съдий учили измислена история, сигурно и другите учебници са и измислени..
5
28
 
8
 
! Отговори
Me4o преди 11 години
Знам, че е гадно да го кажа, ама ми писна от Спаска и нейната СЕМЕЙНА история! Да, семейна, а не национална или политическа, както искат да я изкарат! А онзи човечец, чиято бивша полска съпруга също му отне детето? Ама тази повлекана, дето даже я закараха в Брюксел и и плащат тлъста евро-заплата! А стига ме занимавахте с нея и мазната и физиономия!
4
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Митю Стоянов и компания,ако плаща от джоба си нямам нищо против,на аз като данъкоплатец не желая да плащам съдебните битки на Спаса.Напълно вярвам на Върховния съд на Македония.Да се приключва, аман!
3
4
 
36
 
! Отговори
Martin преди 11 години
Тези Македонци са ми гнусни вече... Трябва да се прекратят всички дипломатически отношения с тях! Прекаляват! Въпроса е политически, и показва колко е слаба политиката в България в последните 20 години. Този бил техен, онзи бил техен на майка и п*** *** се с Българите там, а нашите *** политици в случай на нужда и помагат! По бетер са от ***!