Сините питат ЕК за скандалния Закон за горите

Има ли при него държавна помощ, вълнува се Ваньо Шарков
23 юни 2012 15:21,
27
Сините питат ЕК за скандалния Закон за горите

Питане до Европейската комисия за това има ли държавна помощ, въведена с промените в Закона за горите, внасят евродепутатите от Синята коалиция, обяви в Разград депутатът от СДС Ваньо Шарков.

Още по темата
Той обясни, че според действащото законодателство при промяна на предназначението на терените се плаща такса, а при горските масиви държавата е задължена срещу тази такса да възстанови горите в същия обем на друго място.

С промените в Закона за горите това изискване е отпаднало, което може да се приеме и за държавна помощ, ако Еврокомисията потвърди тази теза, България ще понесе сериозни санкции, предупреди Шарков, цитиран от Дарик и призова да се внимава при гласуването на президентското вето на Закона.

В Разград той представи кандидатурата си за лидер на СДС, обяви се за работещи местни организации на партията, които да са основа за бъдещо дясно обединение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
XXL преди 11 години
Баси! Тия сигурно питат Брюксел дали може да си подмият задни.ите. А що не питате народа бе, продажни мекерета, или него сте отписали от живите! Цялата политическа *** от този продажен, феодален парламент трябва да изчистим и да върнем народа в него. 23 години им стигат, време е за видовден.
18
0
 
4
 
! Отговори
Хай Буй преди 11 години
Значи, оформяме се като най-големите в Европа, че за щяло и нещяло все до Брюксел опираме, сякаш сами не можем да си решим проблемите. В парламента няма нищо повече от юристи и да се чуди човек какво вършат. То и за слепите е видно, че повече от половината закони са лобистки, ама да се запита човек, къде ни бяха на НАС очите като гласувахме или една *** мутра успя да омагьоса над милион гласоподаватели с кухи обещания? Заслужаваме си го! Слепци!
17
1
 
2
 
! Отговори
Жорж преди 11 години
Мнението на В.Шарков ,че държавата оказва помощ на тези, които искат да строят или да разширяват съоръжения - засега спортни, а сетне - за ловен туризъм, е абсолютно вярно, само че не виждам защо има нужда да го изпраща до ЕС и по този начин да се играе комбина с БСП. Мисля, че Борисов макар че се опитва да проявява мускули, отдавна си сипе пепел по главата и скърца със зъби "Емо, Емоо, на какъв огън се пека заради теб!!! За теб - горите и ловните хижи, а за мен - от трите най-......!
16
3
 
2
 
! Отговори
HA HA HAAAAAAAAAAA преди 11 години
DQDO DA NE SI DIMITAR BLAGOEV I DA SE OBAJDA6 OT OTVADNOTO.
15
7
 
13
 
! Отговори
дядо преди 11 години
гейберастката платена агитка дращи неистово,но защо анонимно другари,как ще си оправдаете постовете пред началството,жалки сте...имали по-голяма мафия от герб бе другари,та да се обедини срещу себе си БУХАХХАХАХХАХА платени клакьори с промити мозъци,няма кой да ви се върже вече "преливате от пусто в празно"
14
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички българи разбрахме какво са сдс и дсб и за кой трябва да гласуваме чааааак догодина. Мафията се обединява срещу герб
13
17
 
13
 
! Отговори
Ха ха хааааа преди 11 години
Бойко ще е аут когато решат Българите а не вие . Вие в момента сте аут и там ще си останете
12
11
 
5
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
А бсп питахте ли какво да правите след това. Все пак е дясното крило на бсп. От много години не вярвам в сдс а някога гласувах за тях до като разбера чии проект са били и че няма разлика между сдс и бсп
11
9
 
6
 
! Отговори
симан преди 11 години
какво я питате тази Европа. С това питане унищожихте атомната енергетик на страната ни
10
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я се обединявайте с ДСБ,че ни омръзна да чакаме!
9
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sedesara...pak ne si rabral neshto.., ama to e normalno za bg-to
8
7
 
5
 
! Отговори
не син преди 11 години
Само простотии от тези анонимници!
7
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сините се държат като неправителствена организация. няма ги в парламента като се гласува закона и после питат ЕК. ами питайте ми у-о, като излезете от парламента питайте колкото искате, той ще ви отговаря
6
14
 
33
 
! Отговори
Седесар преди 11 години
Някой знае ли защо се затри СДС-то? Да ви кажем, ако некой не знае: ОТ АЛЧНОСТ! Не можаха да разделат кинтите, които откраднаха! Големите пачки от Булбанк ги прибраха Костов и Левончо, а София я окрадоха Бакърджиев, Софиянски и Антоан Николов. Е те тия се изпоядоха помежду си щото секи искаше сичко!Една държава беше оглозгана до кокал от синята гмеж!Сега се чудят защо хората не искат да ги видят, не ли да ги пуснат пак да управляват!
5
6
 
12
 
! Отговори
Този преди 11 години
не беше ли неосъществения кмет и неосъществения президент.......
4
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сините си питат х.я
3
6
 
20
 
! Отговори
Бг преди 11 години
А имаше и ....СДС в Бг !
2
4
 
16
 
! Отговори
нали! преди 11 години
Сините ,кои са ---ШАРКОВ,НАДЕТО И МАРТИНЧО......,ДРУГИ НЕМА!Всички в СДС искат да са шефове...!
1
7
 
15
 
! Отговори
АЛОО,сВините.... преди 11 години
Нямате думата с тези ---2%,айде на лов за ----електорат ?