Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев

Правителството закъсня с реакцията, категоричен е червеният лидер
Обновена: 19 юли 2012 12:18 | 19 юли 2012 12:18,
164
Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев
Станишев осъди атентата. Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев трябва да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради терористичния атентат в Бургас, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му реакцията на правителството вчера е закъсняла и информацията е излизала от медиите, а не от институциите.

Станишев настоява правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира, че повече няма да има такива събития. По думите на лидера на БСП атентатът срещу израелските туристи, при който загинаха седем души, е “пробив в сигурността“ на страната ни.

Станишев отново изказа съболезнования към близките на загиналите в атентата. Няма кауза, която да оправдава подобна жестокост срещу мирни граждани, бе категоричен Станишев.

Сега държавните институции трябва да докажат своята ефективност, за да се успокоят хората и гостите на страната, обясни Станишев. Той допълни, че въпросът не трябва остро да се политизира, но ще трябва някой да понесе отговорност за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
6
 
! Отговори
Кайо преди 11 години
До 127:Разбира се, че има значение кой те управлява! 20 години ни доказват, че има значение кой управлява, защото хората, които заминаха в чужбина да не би да си клатят краката там, работят на по 2-3 работи ама знаят за какво работят, че ще си осигурят нормален живот на себе си и децата си! А тук дори да работиш на 2-3 места пак парите няма да ти стигнат, ами ще ги дадеш повече от половината за данъци и такси и като си платиш сметките за ток и парно, може и на фотосинтеза да го караш
113
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тази комунистическа тиква няма да й дойде акъла."правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира,че повече няма да има такива събития"Кой може да ти даде гаранция за такова нещо.И Обама да дойде пак не може да ти даде гаранция. Вместо да си вземат поука, че света се е превърнал в гнила ябълка и камикадзето дебне навсякъде, така че няма нужда да се конфронтираме и си усложняваме живота, а да намерим начин да се разбираме и живеем по-леко. Но егоизмът, властта и алчността...
112
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Станишев настоява правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира, че повече няма да има такива събития."То най-великите сили в света не могат да "гарантират", че няма да има терористични атаки на териториите им, но според украинското недоразумение българското правителство трябва да изработи такъв "план за действие"!
111
1
 
2
 
! Отговори
аз преди 11 години
и ето пак цензуриран ...
110
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
станишев барабар с останалите нагли комита крадци и лакомници да емигрират в москва и да не се връщат повече. ако вземат и *** с тях - нааай добре.
109
0
 
4
 
! Отговори
DO 126 преди 11 години
DO DRUGARKATA KINA KARTE4ARKATA.DA JIVEQT I DRUGARKITE MEGLENA 4ERVENOKUKUVA,SEREGEI S KRADLIVATA SI WAMPIRKA I DRUGI KRADLIVI DRUGARKI--PRESTAPNIKCONEVKI...WE4NA SLAVA NA KOMUNOGEROINITE...
108
1
 
11
 
! Отговори
Насо преди 11 години
Тоя Станишев защо не замълчи. И той като Гоце имат такъв живот, че по-добре да не бяха се раждали!
107
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Украинското същество пак неадекватно, чуло не доразбрало то пак с мнение.
106
1
 
4
 
! Отговори
артилерист преди 11 години
Дебелата Берта май ще изгърми
105
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О КОРУПЦИЙО, ДРУГОТО ТИ ИМЕ Е ГЕРБ
104
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Последните думи бяха, че ако има по-сериозни случаи на финансови отношения с властта, трябва да отида в Сърбия, защото там Искра Фидосова си прави срещите, не иска в България да се правят, изрично трябва да се правят в Сърбия. То ги има и на СРС-тата тези неща... Искра Фидосова - виден ГЕРБ, срещи в Сърбия за крупни суми. По-крупните суми трябва с друг активист на ГЕРБ", обясни изнудваният арендатор, цитиран от "Труд".
103
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред "Труд" арендаторът обясни, че докато е бил изнудван от Аврамов, получил и безплатен съвет - за да си решава по-големите проблеми - да ходи в Сърбия и да дава по-тлъсти суми на депутатката Искра Фидосова, чийто съпруг е сърбин.
102
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изнудваният арендатор намеси Искра Фидосова в аферата за нивите край Монтана
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
119TQ DARJAVATA WI REAGIRA ADEKVATNO NA KREMALSKITE ZAPOVEDI MNOGOKRATNO:WLADAISKO WASTANIEPOGROM NA CARKVATA SVETA SOFIQSEPTEMVRIISKIQ METEJSOBOLEVATA AKCIQUBIISTVA,GRABEJI,KOLEKTIVIZACIQKOMUNISTI4ESKI GNET I KREMALSKO ROBSTVOSAGA6NITE 300 KOMUNISTI4ESKI PARTII I DVIJENIQSA SI WA6I I ZA6TITAVAT S KRAJBI I LICEMERIEPE6TERNIQ KREMALSKI MODEREN LQV KOMUNIZAM...KOI KRITIKUVA6 W SA6TNOST!?...
100
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
До: Кайо (да не се окаже че се познаваме)Тероризма е най-непредсказуемата война...... За останалото винаги ще се намерят недоволни.... Да те попитам само едно: Има ли значение кой ще те управлява след като ти не искаш да работиш??? Няколко съвета към лаещите: В България заплатата скоро няма да стане 1000 лв. за всеки. Пенсиите няма да станат 1000 лв. Храната НЯМА да поевтинеее.... набийте си го в главите, че вече БЕЗПЛАТЕН обяд НЯМА, няма и да има.
99
2
 
6
 
! Отговори
Кина Агитаторката преди 11 години
Другари! Въоръжената борба на пролетариата срещу световния империализъм започна! След успешната ация на бургаското летище вчера Партията започва организирането на партизански отряди по места. Обръщаме внимание на бъдещите кандидат-командири на партизански отряди, че разкриването на нови въоръжени звена ще се допуска само в околностите на действащи мандри! Ура, другари и другарки! Да живее другарката Дража Вълчева!
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колкото по дълго го държат *** този на върха толкова по-бързо ще си сринат пирамидата. Сами ще си я сринат,защото не намериха един по сериозен човек да си сложат на върха а сложиха тази кукла на коници,защото за тях тя им е удобна ,за многобройната червена алчна мафия, но хората не го харесват ,защото само лае като едно пале около Бойко.
97
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е тва се казва долен пед.рунгел! В такива моменти всички се обединяват, но не и пез.вент ***!
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
колкото по-вече се изявява с простотиите си този съсел не се трае!
95
3
 
9
 
! Отговори
дете преди 11 години
С Боко зле,с Мигленчето по-зле,със Сергейчо най-зле :)