Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев

Правителството закъсня с реакцията, категоричен е червеният лидер
Обновена: 19 юли 2012 12:18 | 19 юли 2012 12:18,
164
Плевнелиев да свика КСНС, настоява Станишев
Станишев осъди атентата. Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев трябва да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради терористичния атентат в Бургас, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Още по темата

По думите му реакцията на правителството вчера е закъсняла и информацията е излизала от медиите, а не от институциите.

Станишев настоява правителството да изработи ясен план за действие, който да гарантира, че повече няма да има такива събития. По думите на лидера на БСП атентатът срещу израелските туристи, при който загинаха седем души, е “пробив в сигурността“ на страната ни.

Станишев отново изказа съболезнования към близките на загиналите в атентата. Няма кауза, която да оправдава подобна жестокост срещу мирни граждани, бе категоричен Станишев.

Сега държавните институции трябва да докажат своята ефективност, за да се успокоят хората и гостите на страната, обясни Станишев. Той допълни, че въпросът не трябва остро да се политизира, но ще трябва някой да понесе отговорност за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
6
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Този докато беше министър-председател не го запомних с нищо хубаво ,беше маша в ръцете на червените мафиоти а сега всеки ден гледа само някой да стъпи накриво или да каже нещо дето не му харесва и започва да лае като един мъник! Не го трая.....Мисли се за нещо а е едно нищо!
93
8
 
2
 
! Отговори
az преди 11 години
платените драскачи веднага скочиха против станишев и със зъби нокти защитават некъдърните ни управници, истината е държавата ни не може да реагира адекватно
92
2
 
2
 
! Отговори
DO 113 преди 11 години
TA NALI TVOQ "PREDI6EN ***"E GLAVEN GEROI IS OSNOVNA ZASLUGA NA NASTOQ6TIQ DOKLAD...TAQ INFORMACIQ WI E UBEGNALA W MODERNO LEVO...
91
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плевналиев да не се скатава ами да каже как се интегрират *** - справка в гугъл
90
9
 
9
 
! Отговори
az преди 11 години
ей, ***, забравихте доклада от вчера май ? Цяла европа ВИ КАЗА ЧЕ НИЩО не ПРАВИТЕ !!! Седнали тук пак предишния *** да обвиняват ! НЕ СТАВАТЕ !!!
89
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като има статия със Станишев и се прибивате да го плюете и пишете платени драскачи! Ама на вашия вожд дните му са преброени!!!!!!!!!!
88
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този нагляр на снимката... ше повърна...
87
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както е известно п...а не женски полов орган, а вид мъжки характер. Като го гледам ББ как се върти май е безхарактерен при все мъжкарската поза. Ама мъжкарски вид и мъжество са различни думи. Българският език много точно ги разграничава
86
12
 
8
 
! Отговори
Кайо преди 11 години
До Реалист:От януари месец българските служби са предупреждавани да очакват подобен атентат, още повече, че такъв подобен атентат с израелски туристи е преодтвратен на границата с Турция преди време, ама нашите нали имате по-важни задачи да се показват как режат лентички по телевизията и дали им скача рейтинга, затова сме това дередже! Никой не работи, само лъска имидж и трупа пари за внуците!
85
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев, сега точно в цялата суматоха само ти липсваш. Скрий се за малко и викни Доган да ти запуши устата с оная му работа. Само говориш. Като трябваше да правиш, нищо не направи.
84
1
 
5
 
! Отговори
до В. Василев преди 11 години
Абе ***, научи се поне да си пишеш правилно името
83
11
 
5
 
! Отговори
ДО 96 преди 11 години
*** СМОТАН Е ББ.ПРИ ТОВА Е МИШОК НЕДОДЯЛАН. ПРИЯТНО ЛИ ТИ Е ДА ГОВОРЯ НА ТВОЯ ГЕРБЕРСКИ ЕЗИК?
82
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
Саполковци, трябва да сте много ***, че да повярвате че подобни неща могат да бъдат 100% предвидени и предотвратени. А "станишката" няма никаква срам да се показва след като унищожаваше България с години.... Или нямате капка мозък да разстдите нормално или пък сте без работа и за това ви е крив космоса... Я отивайте да работите и стига ревахте като вдовици... Виновен ви е някой, че ви мързи да хванете за 5 пари работа.
81
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз скам Дядо Николай да свика Светия синод, другаря Кутев да свика пионерските организации,другаря Сергей да си извика дружките от Джемини и т. н и т.н всеки да свиква всеки и всичко. В говорене и манифестации няма равни на Другарите. Виж за работа не ги търси.Само за митинги и лапане.
80
18
 
2
 
! Отговори
Кайо преди 11 години
Ей, какво го тормозите Станишев дали е гей или не, Бойко като е голям мъжкар затова съсипа Б-я, ядрената ни енергетика затри, горите искаше да застрои и пред Брюксел ни окъка!
79
2
 
16
 
! Отговори
bold преди 11 години
Повръща ми се от този и партията му вече.Точно сега ли намери да се мъчиш пълзешката да трупаш политически дивиденти.Червей червен-отдавна народа те стъпка,но ти не си затвори плювалника.
78
0
 
8
 
! Отговори
В,Василев преди 11 години
Аноннимко червен аз за сметка на теб не си крия името ! От това си направи извода , единствен ти отреагира червена *** !
77
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички *** да внимават какво пишат за Станишев, защото той ще е на власт догодина. Внимавайте да не ви секнат хонорарите
76
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласът на доказания български тероризъм в лицето на Станишеф няма право да коментира подобни актове, тъй като България помни и винаги ще помни стотиците загинали в църквата Света Неделя
75
9
 
3
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
НЕДОДЯЛАНИ ГЕРБЕРИ ОТНОВО ВИ ПОВТАРЯМ - СТАНИШЕВ НЕ Е ВИНОВЕН, НИТО Е ГЕЙ. ВИНОВЕН Е ББ И ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ПАСМИНА. ВИЕ СЪЩО СТЕ ВИНОВНИ, ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ВЛАСТТА. ПРОСТИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТНАНЕТЕ