Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"
25 юли 2012 16:25,
544
Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов
Борисов награждава медиците. Снимка: БТА

“Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха  д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
13
 
1
 
! Отговори
БЮДЖЕТА 2012 преди 11 години
Министерският съвет прие постановление за одобряване на допълнителни бюджетни кредити по бюджета на Администрация на президента за 2012 г. в размер на 980 000 лева, съобщиха от правителствената информационна служба. Средствата са предвидени за обезпечаване през настоящата година изпълнението на международната програма на президента, в т. ч. и за транспортни разходи.
32
19
 
5
 
! Отговори
АЗЕ преди 11 години
Случват се и ...ХУБАВИ НЕЩА ,ДОСТОЙНИ ЗА ПОХВАЛА---БРАВО !
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как ли в Израел ще понесат изказването на премиара на страната с провалените спецслужби за лекаря, спасил няколко от надора им?
30
2
 
37
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
Тиквата явно се е препознал с някой от наказателните бригади,които работят за него
29
2
 
38
 
! Отговори
a преди 11 години
Боже, какъв "изискан" изказ!
28
2
 
16
 
! Отговори
Християнин до 16 преди 11 години
Тоя е слуга на Луцифер.Господ такива служители няма и няма какво да прибира освен Светии,които помагат на угнетените,дават милостиня,защитават онеправданите и гладуват и жадуват за Божието царство,дано го разбереш ако ли не чети Библията и не пиши простотии!!!
27
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
-"Как сте,как сте?Добре ли сте?" Обичаше да се шегува бай Тошо.-"Добре сме,добре сме,др.Живков..." Шегуваше се Народът...
26
54
 
9
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Бойко Борисов - човекът от народа!!!
25
6
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве оставете го тоя - той си е *** и всички вече го разбраха, ама направи ли ви впечатление реакцията на "великите" му министри - те се радвали, моля ви се, на шегата му! *** ТИ ТЪПИТЕ ПАРЧЕТА! ТОВА Е ГЕРБ - НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРОСТАЦИ И СЛАГАЧИ!
24
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак като не го е накарал да му измери кръвното докато трае награждаването....
23
2
 
40
 
! Отговори
мими преди 11 години
А да го попитам боко, ако бяха българи така ли щеше да награждава? Гъзоблизец и продажник
22
5
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз не съм гласувала за този ***. Този неук *** да си взима великите експерти в правителството и цялата пасмина от парламента и да се махат. Подиграват ни се всички.
21
5
 
79
 
! Отговори
GORRT преди 11 години
Борисов и ГЕРБ срам за България!
20
6
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се шашкайте.Това е типично мутренско обръщение.Толкова може човека.Догодина пак го сложете начело на държавата , да ни води към светли бъднини.
19
3
 
78
 
! Отговори
цензурата преди 11 години
"Къде е тоя, якият касапин.Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил".На такива министри им се казва по народно му ЛКЕЙ или Подмазвачи,а по наше му дуп*давци,по комунистическо се случваше когато първият се изпусне и осмърди навсякъде,та именно неговите почнени му викаха леле каква приятна миризма как ухае.ЕТО ТОВА ПОТЕНЦИАЛА НА МУТРО ЛАКЕЙТЕ ОТ ГРОБ!!!Пълна отврат са...
18
3
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗКАЗВАНЕТО ПРЕДИЗВИКАЛО СМУТ В ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА/ЛЕКАРИТЕ/ И СМЯХ ПРИ ПРОСТАЦИТЕ /ПИШЕ ГИ КОИ СА/. МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ КАРУЦАРСКИ ИЗКАЗ ?! СРАМ !
17
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яко си изперкал, батеееееее, яко. И за кво ги награждаваш? Може ли да обясниш? А да се сещаш, че умря един българин там? А за семейството му някакви помощи? Мизерни душици, слуги на дявола.
16
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За тъпака Ханс почивен ден няма. Но за бой са тия дето ни го избраха
15
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Бойко Борисов" не е име на човек. "Бойко Борисов" е диагноза.
14
2
 
65
 
! Отговори
1 преди 11 години
Боже ,боже,слез си прибери вересиите,такива приказки премиера на занзибар не употребява.