Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов

Премиерът се обърна доста свойски към един от лекарите от "Сарафово"
25 юли 2012 16:25,
544
Къде е тоя, якият касапин, чуди се Борисов
Борисов награждава медиците. Снимка: БТА

“Къде е тоя, якият касапин“, обърна се премиерът Бойко Борисов към един от лекарите, които са участвали в спасяването на пострадалите при атентата на летище “Сарафово“ в Бургас преди седмица.

На днешното заседание на Министерския съвет награди за особени заслуги получиха  д-р Асен Кърджиев от ЦСМП-Бургас, д-р Георги Матев, управител на многопрофилната болница в Бургас, и д-р Георги Паздеров, директор на РЗИ-Бургас.

Наградата е за всички екипи, които са се включили в действията по спасяването на пострадалите.

Думите на премиера видимо смутиха медиците, но предизвикаха радостен смях по лицата на здравния министър Десислава Атанасова, вътрешния министър Цветан Цветанов и министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев.

Докато лекарите няколко секунди смутено се чудеха на кого точно говори премиерът, министрите му се радваха на оригиналното обръщение, което е измислил.

Борисов благодари на всички лекари, медицински сестри, санитари, доброволци, на лекарите от ВМА, които, по думите му, са успели за 30 минути да пристигнат на аерогарата и оттам да отпътуват за Бургас, и на тези специалисти, които са били на почивка в това време, но са се включили веднага, след като са разбрали за ситуацията.

"Тези награди са признание от цялото общество, а ние сме оторизирани днес да бъдем посредник между тях и обществото и да ги наградим", коментира премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


544
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
4
 
15
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Не ужасен, омерзен съм...лекари ли искате? Е как свестните лекари да останат да работят в държава, в която подбно отношение към най добрите от тях е ежедневие? Ако бях лекар, чрез държавен вестник щях да се откажа от Хипократовата клетва, докато съм тук - в България и да застягам веднага куфарите, за там където ще ме оценят и уважават!!!
352
2
 
6
 
! Отговори
Alexandre Dumas преди 11 години
Les trois milicionaires et d'Bokognan - novo, iliustrirano izdanie za slujebno polzvane v Ministerski Syvet.
351
2
 
22
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Следващия път да попита къде е тоя най-якия ветеринар? Много ще му се кефят министрите, повече от този път и сигурно Миро замразеното месо Найденов ще е първият, който ще се изтъпанчи с гордо вдигната глава! Кой да му каже на човечеца, защото как по друг начин да наречеш това нищожество, след дебелашката му шега. Трябваше всички определени за награда лекари, гордо да напусната тази *** поредна PR акция на жалкия човечец, вживял се в ролята на бащица на нацията!!!
350
3
 
32
 
! Отговори
Ужасен Ужас преди 11 години
СЕЛЯНИНА С КОЛЕЛОТО ПАК СЕ ИЗЯВИ!!! СРАМ МЕ Е ЧЕ ТОЯ *** *** НИ ИЗЛАГА ПО СЪЩИЯ СЕЛСКИ НАЧИН И ПО СВЕТА!! ИНТЕРЕСНО МИ Е ДАЛИ АКО ОБАМА ДОЙДЕ В БГ ЩЕ ГО ПОСРЕЩНЕ С ДУМИТЕ "КАДЕ СИ БЕ ДА ТЕ Е.А В *** СТРАХЛИВ " !!!! СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ТОВА ЧОВЕШКО НЕДУРАЗУМЕНИЕ НЕ Е ЧУВАЛО ДУМАТА ЕТИКЕТ!!!!!!!!!!!!
349
2
 
25
 
! Отговори
Не може да се оправи преди 11 години
В Министерския съвет работят много интелигентни и правилно образовани хора. Една част от тях са съветници на този льохман. След като за три години те не успяха да оправят поведението му ( за речника му това е невъзможно), значи от този свинар друго не става. Сега целта е да издържим още една година с него. Мисля, че ще се справим.
348
2
 
24
 
! Отговори
666 преди 11 години
касапите приемат наградата, министрите му се мазнят на тъпашките изцепки...Е, как да разбере човечеца, че е казал простащина, като никой нито му го казва нито му показва с действията си, че това е обидно. Касапи са били и касапи ще си останат, след като при такава изцепка са останали по местата си и са си получили касапската награда
347
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко е оторизиран ***! Щом недоразумения, каквито са те с Цеката си позволяват да се обръщат така към лекари, съдии, учени, тежко и горко на държавицата и народа! Ама какво се чудим, какъв да бъде езика на треторазрядна мутра?!
346
2
 
33
 
! Отговори
ся преди 11 години
Пак ни поряза с остроумие този титан на мисълта. Доста неуместен коментар, имайки предвид повода, също както за телешките пържолки
345
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Премиерът е питал за Цецо. В момента не му е бил пред погледа.
344
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Простакът не може да се изрази НИКОГА правилно!Простащината отвсякъде крещи!
343
2
 
24
 
! Отговори
442 преди 11 години
Е па я съм касапинът, облякан съм отгори додолу в Адидас, и кълцам телешки пържоли за кучито от БЧК и кат ми кажат 'Конграчулайшън", съм вече наясно че всичко и "Шменти капели"
342
3
 
29
 
! Отговори
uzunski преди 11 години
От мутра какво друго очаквате !
341
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Bulgaria - bostanite na Balkanite
340
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До всички плюещи Борисов.Аз се изказвам по-културно.Вие сте хора с малено количество акъл, не казвам малоумниции можете да си купите салфетки да се забършите нехигиеничните течности изливащи се от неизмитата ви уста.
339
3
 
39
 
! Отговори
Българка преди 11 години
сигурна съм, че б.б. не може да осъзнае какви ГЛУПОСТИ е направил с това, че прави нищожни "опити" да покаже, че е "човек от народа"-но според мене е много *** за да разбере.Не мога да разбера само ЗАЩО? лекарят към които се е обърнал така не си е тръгнал намига последван и от други свои колеги - та с това, че са останали те се приравняват на равнището на ПРОСТАКА.Дано поне Българина е осъзнал, че наистина ни управлява *** и Глупав човек на които не му "пука" за България и БЪЛГАРИТЕ.
338
3
 
23
 
! Отговори
Прах в очите преди 11 години
важното е да не се говори, че цената на хляба скача с много проценти. А хората нямат работа. Само монополите са доволни от това управление. Ама те си го назначиха, де. Саде офцете от герб се кефят, нищо, че те го отнасят най-дълбоко. Та те са най-безпросветната пастмина.
337
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
народа е сляп
336
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако се продължава в същия дух на следващите избори пак ще се прецакаме
335
2
 
22
 
! Отговори
АЛАХ ШИШЕВИЧ преди 11 години
Къде е тоя *** глупав и *** като гъба???
334
1
 
25
 
! Отговори
stoian79 преди 11 години
PROST,PO PROST,NAI PROST.