Плевнелиев с 1 млн. лева от кабинета

Правителството отпусна допълнителните средства за транспортни разходи
25 юли 2012 21:45,
136
Плевнелиев с 1 млн. лева от кабинета
Плевнелиев ще разполага с 1 млн. лева допълнително. Снимка: БТА

Администрацията на президента Росен Плевнелиев ще разполага с 1 милион лева допълнително над бюджета си.

Правителството днес отпусна парите, като мотивът е, че без тези пари държавният глава нямало да може да изпълни предвидената международна програма.

Средствата ще бъдат използвани предимно за транспортни разходи при пътуванията в чужбина на Плевнелиев.

Гласуваната сума днес всъщност е точно същата, с която бе намален бюджетът на президенството преди две години.

Издръжката на администрацията на държавния глава е малко над 4 милиона лева годишно, което е двойно по-малко от предвидените разходи преди икономическата криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
1
 
! Отговори
ДО 120 преди 11 години
ОБИЧАШ ЛИ ДА ЯДЕШ ПОВРЪЩАНО...ЗАЩОТО ХОРАТА--НЕ,НО ВИЕ СЛЕПИТИЗАНТИТЕМОДЕРНИ ЛЕВИ СТЕ ВСЕЯДНИ...СТИГА ДА Е ИЗБЪЛВАНО ОТ 120 ГОДИШНАТАМОДЕРНА ЛЯВА ЧЕРВЕНА ЧУМА...НЕБИХ ЗАСЛУЖИЛ ЧЕСТ ТАКАВА--ДОРИ НА ХРАЧКИТЕЧ Е С Т А...ГНУСОТ,ГНУСОТ.../ОТИВАМ ДА ПОВРЪЩАМ НА ПОРТРЕТА НА Г%ЦЕ АЙДУКУ.../
102
1
 
2
 
! Отговори
ДО 115 преди 11 години
...И УТРЕ,КАТО ДОЙДАТ ЕВРОПЕИСКИТЕ ШАМПИОНИ ПО КРАДЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И НИЩОПРАВЕНЕ ЩЕ ЦЪФНЕМИ ЩЕ ВЪРЖЕМ...ЛИЦЕМЕРИ,ЛИЦЕМЕРИ...ПРЕСТЪПНИКЦОНЕВЦИ...
101
1
 
7
 
! Отговори
Smurf преди 11 години
До половин година ще си спомняте с умиление за Първанов
100
0
 
3
 
! Отговори
ПЛЕВЕЛ преди 11 години
Да се спасяваме като плевелите!
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте го как се ухилил, като зелка. И на мен ако ми дадат ей така 1 милка и аз ще се хиля, като пъпеш.Баси държавата сме. На хората заплатите и пенсиите замразени. Много не си получават изработеното с месеци. Все се оправдават с кризата, а същевременно наглеците от правителството си вдигнаха заплати, гласуваха си бонуси. А хората блеят и се плюват по форумите. Докато се плюете тези станаха мултимилионери.
98
1
 
9
 
! Отговори
мале мале преди 11 години
Интересно що ли не даде толкова и на Първанов ?Ясно е чия воля ще изповядва президента.
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Харта за правата на човека", залегнала в Лисабонския договор и Конституцията:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства.- Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа.Какви са минималните ЧОВЕШКИ изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 298лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 692лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. С по-малко се извършва Национален геноцид...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2124лв., а средната заплата е само 640лв...Днес: - 70% от работещите (1.8 мил.) са Социални аутсайдери хора лишени от обществен живот, заради незаплатеният им труд, а те издържат 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 60% от пенсионерите - около 1.0 мил. Да не забравяме и около 0.7 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 298лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 6.7 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека и е ГЕНОЦИД, който е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЗА КОЕТО НЯМА ДАВНОСТ!!!
96
1
 
10
 
! Отговори
Алъчните 2012 преди 11 години
ГЕРБерите напълно покриват "Беден човек, жив дявол".
95
0
 
13
 
! Отговори
АВАНТАДЖИИ преди 11 години
980 000 лв за представителни разходи и пътувания на Плевнелиев, подарък от ГЕРБ за президента на държавата.Този бизнесмен не може ли с натрупаните милиони до момента да пътува за собствена сметка из Вселената?????Тотални смешници. Борисов живее в Бояна. Дянков живее в Бояна. На Плевнелиев му дават държавни пари за туризъм. На ...
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
божееееееее, чудя се как щеоцелеем в тази скапана страна с тези скапани гербери. абе от къде ги намериха, гласуваха, че и вече му ги предоставиха на тоя полячо тая голяма сума. дали някога ще се отървем от тия мутри, а как ще оцелеем до тогава?
93
1
 
7
 
! Отговори
селски педераст преди 11 години
яяя тоя като го гледам е от моите, начи и аз моа стана призидент. ше лапам пожарникарски..... ама ше получа 1 милион, струва сии, даа..
92
0
 
3
 
! Отговори
? преди 11 години
davaite si pari dodeto ima-KRADCIne e li gi sram tiq da grabqt samo.pa naroda 6te gladuva i mizeruva
91
1
 
19
 
! Отговори
до 106 преди 11 години
ПОПРАВКА - 20 000 000 ЕВРО!!!!!!Бойко Борисов, държи в подчинение и страх Росен Плевнелиев заради далавера с 20 мнл евроПубликувано от admin1 в СКАНДАЛНО на 10.07.2012 11:46 / няма коментари
90
0
 
23
 
! Отговори
прокурор преди 11 години
А ЗА ОНЕЗИ 20 000 000 ЛЕВА ДЕТО Е ЗЛОУПОТРЕБИЛ КАТО МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БОЙКО ГО ДЪРЖИ В ШАХ ЗА ТЯХ НЕ МУ ЛИ СТИГАТ НА ТОЗИ КРАДЕЦ????????????
89
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плюс 150 000 за берачите на боровинки,които с непредвидените разходи ще станат поне200 000!
88
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте ревали, нали сами си гж избрахте !
87
0
 
14
 
! Отговори
Deneris преди 11 години
Добре си живее нашия държавен глава. Поне за този мандат се находи на разходки из чужбина за сметка на държавата и парите на народа. Няма лошо. Ще видим обаче дали ще го огрее за втори мандат...
86
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе кой го бръсне за с...а този пишман президент по света и у нас,та не само ще му плащаме воаяжите,ами дори ще му увеличават разходите за тях и то от нашите данъци.Срам!За това аз смятам да си спестя тези пари като не плащам данъци.Последвайте примера ми и няма да сгрешите,защото лешоядите насита нямат.
85
0
 
20
 
! Отговори
Б.Димитров преди 11 години
Първо да научи малко история и тогава да обикаля , че с тая Чехословакия изби рибата.
84
1
 
18
 
! Отговори
Я, под ножа!!! преди 11 години
А бееее Росееенчо, ти уж беше обикновена мериносова овца, пък се оказа овца стръвница. Голямо лапане ще падне. Но като се замислим, това си е нормално. Господарят му се отблагодарява и веднага му гласува 1 милион. Щото сега Боко като вдигне гегата и Росенчо ще ибзлее във възхвала на два гласа. Сега ако си мъж, демек истински коч, трябва да ги върнеш веднага или да ги раздадеш благотворително. Това, разбира се, нема да стане щото не е известно овца да е станала коч от самосебе си.