Плевнелиев кани английската кралица у нас

Елизабет II щастлива като актриса
Обновена: 29 юли 2012 11:18 | 29 юли 2012 11:15,
149
Плевнелиев кани английската кралица у нас
Кралицата може да посети България. Снимка: Reuters

Росен Плевнелиев е отправил покана към английската кралица Елизабет II да посети България, по време на посещението си в Лондон.

Следващата седмица държавният глава ще изплати писмена покана на британската кралица. Плевнелиев е поканил и дука на Кент, който е председател на Националната кралска асоциация за поддръжка на военните паметници, да посети страната ни, съобщи БНР.

В същото време Елизабет II е изпитала огромно удоволствие от участието си в снимките на късометражния филм, който беше излъчен по време на церемонията по откриването на Летните олимпийски игри в Лондон.

"Кралицата беше много доволна от това, че й предложиха да участва такъв изключителен проект", се казва в изявление на
пресслужбата на Бъкингамския дворец.

В краткото филмче Елизабет Втора се подвизава заедно с Джеймс Бонд, в ролята актьорът Даниъл Крейг.

В кадрите двамата се отправят с хеликоптер към олимпийския стадион в Стратфорд, прелитат над Лондон, като на земята ги приветстват минувачите, шофьор на лондонско такси и дори бронзовата статуя на Уинстън Чърчил.

На финала на филма хеликоптерът спира над стадиона и кралицата и агент ОО7 скачат с парашут.

Самите снимки са били направени през март и април в няколко зали из Бъкинкамския дворец и в покоите на Елизабет. В сцените с вертолет обаче всички сцени са снимани с дубльори, като кралицата е била заменена актрисата Джулия Маккензи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
0
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Плевнелиев си взел една биричка пред телевизора, гледал откриването на олимпиадата и си рекъл "Абе, тая що не взема да я поканя" и се обадил на пресаташето на президенството да разпространи до медиите гениалната му идея. На другата сутрин поланника на кралството си е дал костюма на химическо, защото е паднал от стола от смях. Точно така се е случило.
129
1
 
0
 
! Отговори
провал преди 11 години
и за какво ни е тая изперкала дърта чанта в БГ?? нещо бизнес идея ли има или си прави ПР. Или маи много БГ кино е гледал нашия :)) ( а и то е ясно, че ще му откаже, тоя за кои се помисли) Вместо това, вземи покани няколко скандинавски политици, който незнаят що е това подкуп, да те научат на нещо, теб и малоумната ти администрация!!!
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
без Пипа хич да не идва
127
2
 
1
 
! Отговори
Малката русалка преди 11 години
Браво, г-н Президент! Нека да и покажем на кралицата що е това национална сигурност и какво се случва, когато сред управляващите цари пълен хаос!
126
2
 
3
 
! Отговори
ДО 132 преди 11 години
ТАКА Е,ТАКА Е...Я ДА БЕШЕ ПОКАНИЛ КРЕМЪЛСКИЯ БОГАТИР--ЛИЛИПУТИН...ТОЙ ПОНЕ ОБЕЩА,ЧЕ ГАЗТА ЩЕ ПОЕВТИНЕЕ С 11,1% И ПОКРЕМЪЛСКИ Я ПОВИШИ САМО С 5,8%...ПО БРАДСКИ...ПОСЛЕ...ЗАЩО СЕ ПСУВАМ НА МАЙКА...
125
3
 
0
 
! Отговори
... преди 11 години
bostansko pla6ilo
124
3
 
1
 
! Отговори
ani преди 11 години
Само тя ни липсва, рядко полезно изкопаемо.
123
1
 
2
 
! Отговори
ДО 136 преди 11 години
ИМА В ОБО ОСТАНАЛИ ОТ БРЕЖНЕВ...ПОНЕ НЯМА ДА СЕ ЦЕЛУВАТ В УСТАТА...
122
2
 
2
 
! Отговори
дърдорко преди 11 години
хайде сега, на фона на случващото се след атентата в Бургас да дойде и кралицата. Съвсем ще я втасат нашите тайни служби, които, както се разбра, май не съществуват или следят преимуществено политическите противници на властта.
121
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За кво му е тая бабка?!
120
2
 
3
 
! Отговори
чико преди 11 години
Нямам думи. Много чудесии сме видели, ще видим още по-големи. РЕЗИЛ, РЕЗИЛ, РЕЗИЛ.Така е, колкото един народ опростява, толкова повече неговите управници опростяват.Тоя "президент" на БГ не е нищо повече от КУКЛА НА КОНЦИ.
119
2
 
3
 
! Отговори
кочо преди 11 години
Всичко Мара втасала, та трябва да поканим кралицата ! ! ! Абе тоя Плевнелиев ли беше,президент ли беше? Той да не си мисли че България е детска градина. От какъв зор иска да покани кралицата ? Да му се чуди човек на акъла. Той май друга работа си няма, та решил да направи малко вятър на тази високостояща персона. Ами той не е лошо след това да покани Обама, да покани и занзибарския президент,таман ще научат там че има някаква държава която се казва България.ПРОСТО ПРОСТОТИИ !!!
118
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не гледаме "Мисия Лондон" на живо? Майтап. Плевнята поканил кралицата. То това да не е да поканят някъде от нашите *** и те през глава търчат, сакън да не изтърват келепира?
117
2
 
2
 
! Отговори
нели преди 11 години
Боже пази България
116
2
 
7
 
! Отговори
Bobi преди 11 години
Няма край това натегачество неговото!Кой му даде акъл да покани кралицата?Какъл подарък ще й спрет,ако тя има неблагоразумието пък да се отзове на поканата?Ще има смешки
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а нашта първа дама ще благоволи ли да дойде
114
6
 
11
 
! Отговори
ТОНИ преди 11 години
ТОЗИ *** ЗА НИЩО НЕ СТАВА . СТАВА САМО ЗА СОЛ *** НА БОКО ПРАЗНАТА КРАТУНА
113
1
 
8
 
! Отговори
??? преди 11 години
Следващата седмица държавният глава ще изплати писмена покана на британската кралица.Ще изплати значи а? ХА ХА ХА
112
2
 
11
 
! Отговори
Електорална еденица преди 11 години
Оххх Боже!!!Ушкото се е взел твърде на сериозно :((ЖелЮ номер две!
111
2
 
9
 
! Отговори
kireza преди 11 години
Момче,не кани горкичката кралица,че току я взривили като евреите край Бургас...Тогава Англия ще ни окупира както направи с Фолклендските острови....макар че може би всяко зло е за добро,на времето не станахме съветска република,може пък да ни бъде по-добре като английска задморса територия,щото сега сме си като територия на уорличето - кеф му атентат,кеф му сирийска опозиция.....Плевнелиев,все пак помисли за бедната кралица,не я кани горката - иранско-уорликски атентат ще ни дойде бая ташкън:))