Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас

Борисов помолил британския премиер да му даде информацията
Обновена: 8 авг 2012 09:52 | 7 авг 2012 22:48,
238
Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас
Борисов и Камерън се срещнаха в Лондон. Снимка: ГИС

Борбата с тероризма, сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България и енергийни проекти обсъдиха българският министър-председател Бойко Борисов и британският ми колега Дейвид Камерън, предаде БНР, цитирано от ”Фокус”.

По думите на Борисов Камерън е споделил, че Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран стоят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.

Родният ни премиер сподели, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация.

”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата.

Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци.

”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.

На срещата е била обсъдена и възможността наши спецполицаи от ДАНС и разузнаването да минат на обучение при колегите си в британските спецслужби.

След срещата си с британския премиер Дейвид Камерън премиерът Бойко Борисов съобщи, че са обсъдили бъдещето на ключовите проекти, които да осигурят диверсификация на доставките на газ за Европа.

Борисов посочи, че вчера Камерън е обсъдил този въпрос и с азербайджанския президент Илхам Алиев в Лондон. „Бритиш петролиум” биха работили по проекта „Набуко запад” ако той е икономически ефективен, каза още българският министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
6
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Персите ще предоствят на цялото человечество онова за което отдавна бленува - свободната енергия, онова което Nikola Tесла искаше да даде на света но не му позволиха. Revolution of the Masses.
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе много се разшетаха тия евреи и ционистките им *** ,като тези двете на снимката ,да не би да е вярно това за откритията на иранските учени за неизчерпаемата безплатна енергия ,наш Бойко при ингилизите да говорят срещу иранците и с него министъра на енергетиката Делянчо ,сестра ми се върна от Холандия където следва , за да си почина по нашето черноморие и тя ми каза за това откритие и ,че в Холандия били пълни интернет сайтовете с тази тема и много хора говорели за това,явно има нещо
139
2
 
2
 
! Отговори
S преди 11 години
Този който е написал статията знае ли български език? Пълно е с правописни грешки!!!/извършителят на атака/????????????????
138
1
 
9
 
! Отговори
fwe преди 11 години
Е, много ясно, че и Камерън ще има данни. Майтап трите съзюзници в престъпленията против човечеството и организирането на терористични актове на държавно ниво, да не разполагат с еднаква информация. Айде направо казвайте кога САЩ, Израел и Островитяните ще влизат в Иран, и да се спира с тоя цирк. Хизбула-мизбула. МОСАД си свършиха работата и повода е готов - кристално ясно.
137
2
 
3
 
! Отговори
Не го казвам аз преди 11 години
Десетте най-опасни европейски политициТе са безотговорни и агресивни популисти - винаги търсещи повече гласове за себе си в своите страни, пише сп. "Шпигел"Отляво-Горен ред: С. Берлускони, Маркус Сьодер, Александер Добриндт, Виктор Орбан; Долен ред: Алексис Ципрас, Марин льо Пен, Герт Вилдерс, Хайнц-Кристиян Щрахе Отляво-Горен ред: С. Берлускони, Маркус Сьодер, Александер Добриндт, Виктор Орбан; Долен ред: Алексис Ципрас, Марин льо Пен, Герт Вилдерс, Хайнц-Кристиян ЩрахеСнимка: spiegel.deЛидерът на гръцката опозиционна Коалиция на радикалната левица СИРИЗА Алексис Ципрас е на второ място сред десетте най-опасни европейски политици според германското списание "Шпигел" (spiegel.de).Списанието цитира поредните изявления на Ципрас, че гръцкото правителство трябва напълно да откаже да разговаря с Тройката кредитори."Шпигел" напомня, че Ципрас иска да се криминализира приватизацията на държавни компании, но е и убеден, че никой не може да изгони Гърция от еврозоната.На първо място сред опасните списанието поставя Маркус Сьодер, баварски финансов министър от управляващия в коалиция с партията ХДС на канцлерката Меркел Християнсоциален съюз (ХСС). Тези дни той поиска гърците да бъдат жестоко наказани и използвани за назидателен пример на цяла Европа.Външният министър във федералното правителство Гидо Вестервеле реагира незабавно:"Такъв тон на дебата е крайно опасен. Трябва да сме внимателни, за да не прекалим с приказките и да навредим още повече на Европа", дипломатично предупреди министърът.Като опасни политици "Шпигел" определя също бившия италиански премиер с подновени амбиции за властта Силвио Берлускони (на трето място), водачката на крайнодесния Национален фронт във Франция Марин льо Пен (четвърта) и унгарския министър-председател Виктор Орбан (десети).Кризата в Европа има своите икономически измерения. Но има и своите професионалисти, онези политици, които се опитват да припечелят на свой вътрешнополитически терен чрез евтин популизъм, коментира "Шпигел".Авторитетното германско списание отбелязва, че Сьодер и неговите приятели популисти от другите страни в ЕС са твърде небрежни и безотговорни."Те слагат всеки ден нови залъци в алчната паст на кризата. Те си играят с огъня в общия дом Европа. Те пряко и косвено подклаждат обвинения срещу мързеливите южноевропейци или срещу властолюбивите германци. Целта им винаги е една и съща: да увеличат броя на гласовете избиратели в своя полза за сметка на Европа", пише "Шпигел".Ето и останалите сред десетте опасни европейски политици популисти:4. Бойко Борисов министър председател на България5. Тимо Соини - лидер на популистката партия "Истински финландци" (Perussuomalaiset; True Finns);6. Александер Добринт - генерален секретар на баварския ХСС;7. Найджъл Фарадж - британски евроскептик от Партията на независимостта;8. Хайн-Християн Щрахе - шеф на крайнодясната Австрийска либерална партия (ФПО)9. Герт Вилдерс - нидерландски десен популист, основател и лидер на Партията на свободата.
136
2
 
4
 
! Отговори
Granatomet преди 11 години
На снимката : Двама от организаторите
135
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4udeh se za6to lezbiikata Hilari i 6efa na CRU idvaha b bg,no sled atentata stana qsno 4e sa idvali,za da go podgotvqt
134
1
 
7
 
! Отговори
Аз.. преди 11 години
Аз пък имам данни че евреите имат пръст в тая работа.. Дори са пресни пресни моите данни.. снощи ги сънувах.Службите на Камерън са сънували техните данни поне ден по рано.. така че са им стари данните!А ся да видим :)
133
1
 
12
 
! Отговори
Б.Б. преди 11 години
Конгратулейшън
132
2
 
7
 
! Отговори
до 168 преди 11 години
и кулите те си ги събориха- световни светила го доказаха, не аз, ти ако ще правиш самоубийствен атентат, ще обиколиш ли цяла България, ще стоиш ли пред камерите хубаво да те снимат, ще взривиш ли едни автобус с 40 човека и то само предната част- ако е искал, щеше да отиде на концерт на Лепа Брена в Арената или на Какаобийч на Теско тогава със сигурност поне 1000 ще убиеш- като мреш, да има защо. Всичко е толкова нелепо- и веднага ам.тайни служби довтасаха да ни "помагат"- да замажат следите си.
131
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 166 а какво ще пишеш на 22 септември , че пак мръзсните ционисти са развалили работата , наистина сте болни . Явно си най-инаформирания на земята веднага разкри че американците са осрганизирали атентата в България що за шизофренично мислене имате , вие сигурно като се събудите и погледнете към слънцето си казвате това не е истина няма такова нещо , Дженерал Електрик е запалил някоя супер крушка да ни мори с жега хахахахахахахах
130
5
 
9
 
! Отговори
до 167 преди 11 години
прав си- атентатът беше спретнат от американските тайни служби, имаше си и цел- България във войната срещу Сирия и най-вече Иран. Само че времето работи против тях и 21 септември идна неумолимо, краят на царуването им- също. А Бойко да го духа- знаел е всичко и се есъгласил- Хилърито го държи за топките с грамите и мафиотското му минало- американска подллога
129
1
 
7
 
! Отговори
3 преди 11 години
Е.ати компроментирания атентат се получи. Да пробват да го направят точно в БГ и да се усере всичко. Другия път мислете дали да ползвате България за гадните си цели, *** такива!
128
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А АЗ ПЪК ИМАМ ДАННИ ,ЧЕ ДЕЙВИД КАМЕРЪН Е ЕДНА НАЙ- ОБИКНОВЕНА ЦИОНИСТКА ***
127
1
 
1
 
! Отговори
до 167 преди 11 години
има кирилизатор- използвай го, свали си го от нета
126
1
 
0
 
! Отговори
bg преди 11 години
Izvinjavam se no ne znam kak da se prehvurla na kirilica,i mene me drazni.
125
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
грешка беше адресирано до 162
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Do 163 и той кво , много екшънчета гледате , този специално не е ли вече доста стар " СВЕТЕЦЪТ " с Вал Килмър щом и по телевизиата ни омръзна от него , взимайте си хапчетата ей.
123
1
 
2
 
! Отговори
до 170 преди 11 години
пиши на кирилица, иначе си прав, но ме измъчи, докато прочета мислите ти. Това е некултурно и небългарско- това, че камерън има данни означава две неща- че нашите както винаги спят и голят лекарите из операционните, и второ- егати партньорите- щом имат данни, да са ги дали навреме
122
1
 
1
 
! Отговори
bg преди 11 години
Kameron imal danni..................zna4i angliiskite taini slujbi imat pove4e skriti kameri v Bulgaria,otkolkoto bulgarskite taini slujbi.