Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас

Борисов помолил британския премиер да му даде информацията
Обновена: 8 авг 2012 09:52 | 7 авг 2012 22:48,
238
Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас
Борисов и Камерън се срещнаха в Лондон. Снимка: ГИС

Борбата с тероризма, сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България и енергийни проекти обсъдиха българският министър-председател Бойко Борисов и британският ми колега Дейвид Камерън, предаде БНР, цитирано от ”Фокус”.

По думите на Борисов Камерън е споделил, че Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран стоят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.

Родният ни премиер сподели, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация.

”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата.

Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци.

”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.

На срещата е била обсъдена и възможността наши спецполицаи от ДАНС и разузнаването да минат на обучение при колегите си в британските спецслужби.

След срещата си с британския премиер Дейвид Камерън премиерът Бойко Борисов съобщи, че са обсъдили бъдещето на ключовите проекти, които да осигурят диверсификация на доставките на газ за Европа.

Борисов посочи, че вчера Камерън е обсъдил този въпрос и с азербайджанския президент Илхам Алиев в Лондон. „Бритиш петролиум” биха работили по проекта „Набуко запад” ако той е икономически ефективен, каза още българският министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
9
 
! Отговори
Радио Ереван преди 11 години
Камерън имал данни, че "Хизбула" седи зад атентата в Бургас. Пожарникарят му отговорил, че само в Радио Ереван знаят, кой е атентатора!
80
1
 
1
 
! Отговори
s преди 11 години
hahahaha , teaa shte me umoriat ! srama nemat... jalko che obiknovennite hora stradat, zaradi skapanite politici !
79
3
 
5
 
! Отговори
Яко преди 11 години
И Камерън си избърса ръцете с европейския ***.../Камерън и парцала - на снимката/
78
3
 
16
 
! Отговори
ΙИван Пешев преди 11 години
Те и Блеър и Буш имаха информация за химическото оръжие на Садаам, ама не намериха и една пръдня в шишенце, лъжлива *** е това.
77
3
 
5
 
! Отговори
Така ли? преди 11 години
*** той само затуй ли бъхти пътя до Ингелизко-да земе инфото от Давидчо за Бургаз!Брей,на абсолютни *** ни правят-ама и ние сме си такива!
76
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВА ОЛИМПИАДА КАКВИ 5 ЛЕВА ЗА БЪЛГАРИТЕ.НЯМАТ НИТО ЕДИН МЕДАЛ.ПОГЛЕДНАХ НА ИНТЕРНЕТ И ОСТАНАХ ОГОРЧЕН И ЖАЛЪК.ЗАЩО БОЙКО И *** ПРЕЗИДЕНТ БЯХА ТАМ?НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТ?НЕ СА ЛИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ДЪРЖАВАТА?ЯВНО НЕ!!ОТИДОХА С ПАРИТЕ НА БЕДНЯШКА БЪЛГАРИЯ НА РАЗХОДКА,ДОРИ МАЛОУМНИЯТ ПЛЕВНЕНЛИЕВ ЗАВЕДЕ СИНА СИ(НЕ ЗНАМ КОЙ НА БРОЙ).ТОВА Е ГАДНО,МРЪСНО И ПОДЛО.НЯМАМ ДОСТАТЪЧНО УБИДНИ ДУМИ ЗА ТЕЗИ МУТРИ-БАНДИТИ.
75
5
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 11 години
ЗАЩО МОДЕРНИТЕ ЛЕВИ КРАДЛИВИ ЛИЛИПУТКИНЕИЗКАТ НА ЗАПАД ДА И ВИДЯТ ОЧИТЕ,А НЕ САСЛУЧАЙНИ ВСЕ ПАК ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИПО КРАДЕНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕ И НИЩОПРАВЕНЕ СА.Е,САМО ДЕТО *** НИ,КАТО СЕ РАЗГОНИ ХОДИТА СЕ ПРЕБРИСВА ПО ЕВРО ПЕС ОВЕТЕ,*** НЕЩО...НЕ Я *** И СИ ГО ИЗКАРВА НА НАС ПОСЛЕ...
74
4
 
14
 
! Отговори
Комуноид преди 11 години
Браво на съветниците на нашия премиер, а и на самия него! До този момент той не е споменал, че зад атентата в Бургас стоят Иран и "Хизбула". Въпреки натиска от САЩ, Англия и Израел, които само това чакат за напднат Иран. Тогава иранците първо ще изтеглят дюнерджиите си от София и ще ни намачкат, а британците ще продължат да си гледат олимпийските игри. Браво на Борисов, ако Давид да го нарича мутра (какъвто си е).
73
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партизаните,са комунисти !
72
6
 
15
 
! Отговори
Ленин преди 11 години
Смърт на капитализма ! Свобода на народа !
71
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво ревете бе ***. Двама Европейски Дипломати са стиснали ръцете в името на сътрудничеството.Дейвид Камерън е голям приятел на Бойко Борисов. Ама комунистите ги е яд искат Премиер да се среща само с Путин.Англия и Израел са борци против светония тероризъм и ще ни защитят от разни екстремисти.
70
4
 
11
 
! Отговори
LONDON преди 11 години
Лондон е празен,давид затова е викнал пожарникаря да му прави компания.Лондончаните са напуснали града,туристите са ги бойкотирали,стадионите са празни и търговците ще вдигнат във въздуха кмета на Лондон и давид затова че са ги излагали че ще отидат над 2 милиона туристи...Резил
69
5
 
12
 
! Отговори
AYYYYYYYYY преди 11 години
Какво общо има давидчо с атентата на евреите в България?Давидчо да не би да ни е президент,защото губернатора Уорлик е още на поста си.Боко ако излайе света без да има доказателства че е Иран,ще си има проблеми с нас в България.Ние колонизаторски амбиции нямаме.Давидчо и *** да ходят сами в ориента да се бият с мечката и грагона,само че те знаят че ще се самоубият и затова правят бели в България,защото знаят че братушките няма да ни скочат заради сиониските лъжци.Побъркаха света с тия евреи а никoй не споменава българския шофьор.Пожарния да седне на *** в България и да не се бърка там където не му е работата
68
1
 
2
 
! Отговори
Dino преди 11 години
Prochetete mu avtobiografiiata i shte uznaete istinata.
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да му даде и данните за WMD за Ирак. кавал жалък
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Конграчулейшън...
65
6
 
6
 
! Отговори
Dino преди 11 години
Kameran e evrein.Kakvo drugo moje da kaje.
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Камерън на ум - "What a stupid ***.."
63
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мутрата е отишъл да види с очите си колко е зле Обединеното кралство ;)
62
4
 
16
 
! Отговори
1984 преди 11 години
Къде е другаря Живковков,да им перне по един шамари и на двамата , да им даде насоки за трудова и колективна социалистическа задруженост !