Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас

Борисов помолил британския премиер да му даде информацията
Обновена: 8 авг 2012 09:52 | 7 авг 2012 22:48,
238
Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас
Борисов и Камерън се срещнаха в Лондон. Снимка: ГИС

Борбата с тероризма, сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България и енергийни проекти обсъдиха българският министър-председател Бойко Борисов и британският ми колега Дейвид Камерън, предаде БНР, цитирано от ”Фокус”.

По думите на Борисов Камерън е споделил, че Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран стоят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.

Родният ни премиер сподели, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация.

”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата.

Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци.

”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.

На срещата е била обсъдена и възможността наши спецполицаи от ДАНС и разузнаването да минат на обучение при колегите си в британските спецслужби.

След срещата си с британския премиер Дейвид Камерън премиерът Бойко Борисов съобщи, че са обсъдили бъдещето на ключовите проекти, които да осигурят диверсификация на доставките на газ за Европа.

Борисов посочи, че вчера Камерън е обсъдил този въпрос и с азербайджанския президент Илхам Алиев в Лондон. „Бритиш петролиум” биха работили по проекта „Набуко запад” ако той е икономически ефективен, каза още българският министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обединеното крал - крал - кралство
60
7
 
9
 
! Отговори
Напуснал България преди 11 години
"Ау, колко е зле Обединеното кралство, ау, ау, ау......" Господин Борисов, какво правите при тези, които са толкова зле? Или да се навеждате без достойнство е вашият талант? ***.
59
3
 
1
 
! Отговори
до 102 преди 11 години
Ти си един беглец,беглец от държавата,беглец от самия себе си ,Избягал си в Англия,установил си се там - но душата ти е тука?
58
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Язък, тоя що не влезна в Позитано 20, да се бяхме отървали досега!
57
2
 
2
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
Виж сега.Дебелото лелче е популист.Освен това е лабилно в решенията и изказванията си.Точно като нашият премиер.Само че нашият премиер е и цинична мутра.Както и миналите ни политици де.А онази е просто страхливо бабенце.Ето сега ако бяхме нормални отдавна да сме им направили един хубав трибунал на българските политици- дали на въжето или до стената ще е техен личен демократичен избор.Матряла е много лош. И после щяхме да станем щат на Англия или САЩ в краен случай Канада.Обаче ние сме си офци ..
56
5
 
5
 
! Отговори
Айде бе ! преди 11 години
Напровтив нашата държава е много бедна и винаги ще зависи от по - големите сили .. излезте от *** история, когато сме били Империя .. вече няма такова нещо ! Влезте в реалността и расъждавайте !
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до ммамаматикосЩе ни смажеш оръдията!
54
2
 
3
 
! Отговори
Айде бе ! преди 11 години
Начетох се на глупави коментари... кой кви данни имал ... нищо нямате селяци такива .. ние сме по - зле и от пешки, а си мислите, че знаете нещо .. правителството ни било некадърно кво било .. трябвало да има информация от нашите .. ами като няма пари за разузнаване и тайни служби .. другите хора имат .. ето Интерпол, КГБ, ФБР, ЦРУ .. естествено, че ще молил др. да ни дадат информацията .. Стига сте си мислили, че нашата държава е номер 1 и трябва всичко да е така и така ..
53
5
 
7
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Изчадия на антихриста, ще ви смажем!
52
13
 
6
 
! Отговори
UK преди 11 години
Българските комунисти включително и новата им формация наречена ГЕРБ най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница.Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?
51
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината за атентата е, че е дело на ирански комунисти, подкрепени от терористите на КГБ!Целта им е да върнат България под Руско робство!
50
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ ПЪК ИМАМ ДАННИ, ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ СА НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕКАДЪРНИ ! АТЕНТАТА В БУРГАС Е В МОЯ ПОДКРЕПА !
49
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци. И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек, обясни Борисов.-е само от този откъс става ясно къф е.- агент на някоя специална служба нает за постановката.Освен това мисля ,че е подигравка народът да мизерува а премиерът на България да обсъжда кой е взривил рейса на еврейте...Щом народа търпи значи му е супер.Дигайте още цените.
48
2
 
4
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Непрекъснато получаваме по някоя "новина" за атентата в Бургас, но мина доста време и нищо сериозно не са ни казали - толкова ли са безпомощни онези с големите заплати? Хайде, дайте две-три версии поне.
47
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу Русия, Китай, Северна Корея, Венецуела и Куба!Само бомби за тях!Империята на Злото /Русия/ още диша, трябва да й смачкаме главата!
46
3
 
6
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
Сатанистките *** на новия световен ред ще предизвикат срещу себе си свещена война на всички, ненавиждащи системата на антихриста!
45
11
 
10
 
! Отговори
UK преди 11 години
Тука се е напълнило с пъпчиви пияни чалгарски пикльовци които и представа си нямат каква беше България под половин век руско робство.Слушат неграмотните си родители колко хубаво е било по онова време и сега пишат глупости в прослава на руският поробител.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов да го духа!На такава корумпирана държава не се дават такива данни, особено пък на премиера й, свързан с престъпни групировки!"умре Марко", дет се вика - всички го/ни разбраха- сега са го поканили по друга причина
43
4
 
6
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
"Вставай, страна огромная,Вставай на смертный бойс фашисткай силой темноюс проклятою ордой!..."
42
6
 
4
 
! Отговори
do 82 преди 11 години
Не знам дали Камерън е казал това, ... но е виярно.Дори и да е червена манипулация - написаното е вярно за съжаление.