Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина

Цветанов отива в Испания да направи “максимум“
22 авг 2012 17:30,
222
Всеки всичко да си казва, заръча Борисов за моряците с кокаина
Бойко Борисов на среща с близките на моряците. Снимка: ГИС

“Всеки да признава, да казва, да посочва, кой каквото знае“, заръча министър-председателят Бойко Борисов при срещата си с близки на задържаните на кораба с почти 3 тона кокаин в Испания моряци.

Вчера те поискаха от институциите съдействие, за да разберат какво се случва с роднините им. Корабът "Свети Николай" и екипажът бяха задържани по време на плаване миналата седмица, на 80 км край испанския град Кадис, като в ареста попаднаха 21 българи.

Още по темата

Борисов обясни още, че вътрешният министър Цветан Цветанов утре заминава за Испания, за да направи “максимум“. Премиерът обясни, че е ядосан на моряците, защото постоянно се съобщава за хванати българи с кокаин.

“То става вече колко пъти – 20 тона, 40 тона, 3 тона. Вече като се заговори за България...“, възмути се Борисов.

Пред него близките на задържаните моряци за пореден път ги защитиха и обясниха, че те не са участвали в трафика на наркотици.

“Защото те са професионалисти, но за наркотрафиканти на стават“, заявиха близките им. Според тях около разследването на кораба възникват много въпроси и обявиха, че те водят паралелно разследване.

Борисов от своя страна контрира, че нищо не е пречело на моряците да подадат сигнал за наркотика на борда, щом са разбрали. “Има си начини“, категоричен бе Борисов.

На излизане от Министерския съвет, където се състоя срещата, близките на моряците бяха доста лаконични.

“Държавата е съпричастна, Изчакваме Цветанов да се върни от Испания, за да дадем повече информация“, заяви Ивелина Атанасова, която изпрати отвореното писмо с искане за информация. Тя е близка на капитана на кораба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
4
 
19
 
! Отговори
Да попитам преди 11 години
КОЛКО Е ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА ДНЕС...НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ?
82
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако мислите,че този кораб е първия с дрога.много се лъжете?! До сега са минавали УСПЕШНО,но този път са ги сгащили...Не защитавам никой,защото за такъв СКЪП и ОПАСЕН ТОВАР хората се подбират(както моряците,така и останалите на борда)Не се правете на наивници
81
7
 
13
 
! Отговори
ОЛЕЛЕ,ОЛЕЛЕ преди 11 години
ПОРЕДНАТА"ИНИЦИАТИВА"НА УМНИЯ ОТ БАНКЯ.ДА СИ КАЗВАТ.АМИ АКО НЯМА КАКВО.ЗНАЧИ ХОРАТА ИМА НЯМА- ДА СИ ПРИЗНАВАТ,А ДАНС,НСО,НСлС,МВР И ОСТАНАЛИТЕ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ- ЩЕ СЕ ЧЕШАТ ПО ПРАЗНИТЕ КРАТУНИ.ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА "КОЛЕГИТЕ" НА СЪДИИТЕ,ПРОКУРОРИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ, БОКО И ЦЕЦО КЪМ ПРАВНАТА НАУКА И НАЙ-ВЕЧЕ ПРАКТИКА.ПО СТАЛИНОВО ВРЕМЕ САМОПРИЗНАНИЕТО Е НАРИЧАНО"ЦАРИЦА НА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА".БОКО Е НЕ ПРОСТО ДИКТАТОР,ПРОИЗЛЯЗЪЛ ОТ НИЩОТО,АМИ ГО ИГРАЕ И САМОДЪРЖЕЦ.ЦЕЦО КЪВ Е ОБАЧЕ,ОСВЕН НЕДОУЧИЛ ФИЗКУЛТУРНИ
80
9
 
22
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Както обича да казва премиера - Що за наглост?А то от неговата наглост по-голема..........нема
79
8
 
10
 
! Отговори
Стига де преди 11 години
Леле колко следователии има в България ха ха ха.. като чета коментарчетата си мисля , че повечето от вас са Пъпчиви Неграмотни
78
5
 
14
 
! Отговори
vvv преди 11 години
До ппрТи пък колко пъти си се качвал на товарен кораб??? 3 тона при товар от 25000 тона или 50 000...знаеш ли колко са? а и стоката, освен ако не е железа, тор, зърно и др. насипни не можеш да разбереш какъв е товара и се приема само по документи, има си агенти, митничари и куп по веригата
77
3
 
12
 
! Отговори
ДО 82 преди 11 години
ВЕРОЯТНО СИ ПРАВ, ЗАЩОТО БИВШ МАФИОТ ЖИВ НЯМА- ОТТАМ САМО С КРАКАТА НАПРЕД
76
5
 
19
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Най добре Цветанов да влезе в ареста ,а моряците да ги пуснат.Цветанов каза ,че знае всичко и е имал информация, така ,че по-добре да остане там като гарант и да си каже всичко.Ние нямаме нищо против ,така и така си го пратил там.
75
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОЙ НАРКОТРАФИКАНТ НЯМА ДА СЕ ДОВЕРИ НА 21 ЧОВЕКА, ЧЕ КАРА НА КОРАБА ДРОГА.ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОТКРИЕ КОЙ Е ТОЗИ ОТ ЕКИПАЖА И КОИ СА МУ АВЕРИТЕ ОТ АМЕРИКА, КОИТО СА УРЕДИЛИ НАТОВАРВАНЕТО.
74
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАНИПУЛАЦИЯ, МАНИПУЛАЦИЯ- ЩЕ ХОДИ ЦЕЦКО ДА ПРАВИ МАКСИМУМ- ДА ГИ ПРИБИРА БОЙКО МОМЧЕТАТА, ЗАЩОТО КОРАБЪТ Е БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ И ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОИ МИТНИЧАРИ СА ЗАПЕЧАТАЛИ КОНТЕЙНЕРИТЕ. ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО, НЕ ПРИ МОРЯЦИТЕ, НЕ ПРИ КАПИТАНА- ТЕ ИЗВЪРШВАТ ТРАНСПОРТНА УСЛУГА- ТОЧКА!НЕКАДЪРНИЦИ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ- НЕ МОГАТ ЕДНИ МОРЯЦИ ДА ЗАЩИТЯТ
73
3
 
6
 
! Отговори
Justin Bieber преди 11 години
Арабелите или Гагите са виновни за Сарафово ? Няма ли нови разкрития ?
72
3
 
5
 
! Отговори
Аман преди 11 години
Сега спряха Редовната линия Латинска Америка-Европа... и сега Кока от къде??? Скоро ще разбереме кои са участвали... като изчезне от лицето на земята
71
4
 
1
 
! Отговори
тя преди 11 години
Ами това става олигофренче малко, че даже и кирилицата не знаеш как се включва на бъгавия ти комп и името на New York не знаеш как се изписва правилно. Разбра ли сега ??
70
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Цвъкито да си каже за а- партаментите
69
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още не ясно кой ще яде шоколадчетата в съда !
68
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За Либия не сме били виновни,за Испания също,Някой казват , че и Гълбин е пострадал щото е бил подлъган и наивен ?! Е тогава сме много алчни или мног , ама изключително много прости !
67
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всеки всичко да си казва, заръча Борисовнемога да не пия още една ракия това ме развесели
66
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо го ловят Испанци?!Защото в България не ги съди съдът ни,който е не зависим.Много отдавна Борисов каза:Щом тук не може в Европата може.И не мрънкайте против Борисов а против бандитите,и не ми казвайте че никои нишщо не знае за наркотика.То така се качва в открито море нещо,та никой не знае.
65
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно е просто си чешете езиците.Ние като имаме продукция за износ си поръчваме камион от транспортна фирма.Идва камиона и човека въобще не знае какво му товарим в някакви сандъци.Отговорност за товара нося аз и попълвам документите.Шофьора ги грабва и потегля.Ако е в ЕС си джитка без никой никъде да го спира,ако е за други държави се минават митници.Ако нещо стане лесно се проверява кой какво и защо е товарил.
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а как коката е преминала през митническия контрол в пристанището беее, овци?!