Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Б-есни. С-трашни. П-енсии.
430
1
 
8
 
! Отговори
Кръговрат преди 11 години
Строи се,за да се обогатят приближени на властта фирми,чрез т.н."обществени" поръчки.Но това не грее 85% от населението.Сбъркани приоритети.
429
10
 
6
 
! Отговори
Комунизмът си отива преди 11 години
Червените бандити ограбиха и опропастиха България, обрулиха народа си, като го превърнаха в най-евтино платения роб в цялата история. От три години се строят магистрали, детски градини, ремонтират се пътища и болници и всички го виждаме.
428
3
 
13
 
! Отговори
se преди 11 години
На вниманието на управляващите и бъдещите такива:Спрете геноцида над работниците от българските работодатели!Докога няма да се спазва 40 часовата работна седмица.Докога ще се плащат по половин заплата а другата ще се изчаква за по ,,добри'' дни.Докога хората ще бъдат плашени,навиквани като кучета,обиждани.Работил съм с чуждестранни компании но впечатлението което трайно оставиха е че уважават и признават достойнството човешко.Тук настана феодален капитализъм и ГЕРБ ще си ходи скоро!
427
6
 
6
 
! Отговори
на бунището на истор преди 11 години
Тези европейски социалисти се оказаха по-големи инфантили отколкото си мислех! Да избереш Станишев - един комунист от еврейски произход, роден в СССР, без трудов стаж, станал известен из цял свят с корупцията си по време на жалкото си управление, *** и *** за председател на ПЕС е повече от жалко. Нищо, нека си вземат Станишев - той ще ги докара там където им е мястото, където докара и БСП - на бунището на историята!
426
3
 
10
 
! Отговори
руми преди 11 години
Този младеж има същите злобни очички като батко му Сер-Гей
425
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Цветан КараилиевТази снимка от досието ти на 4-ти км. ли си я взел или след поредния запой с евтина ракийка,на кварталното сборище на клошарите ?
424
2
 
9
 
! Отговори
Бутафорко преди 11 години
Ако комунизма беше хубаво нещо лошите капиталисти,които даваха заеми на бащите на тия *** от снимката да са го построили.
423
3
 
11
 
! Отговори
ддд преди 11 години
Сигурния край на БСП е в лицето на Сер-Гея. *** лаещи от безсилие социалисти!
422
7
 
6
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 11 години
До сърп и чук в главата Сега злобеят и глупости пишат.Интересно,след неизбежния си разгром на изборите как ли ще ***?Просто ми е любоитно.
421
7
 
12
 
! Отговори
сърп и чук в главата преди 11 години
Попрегледах някой друг коментар.Ми то само червени шизофриници тук.Има ли цяр за тия нещастни и заблудени хорица.Много е лошо главата да ти е капсулована и вътре - само сърп и чук...
420
0
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 години
До Анонимен А сега сте сте още по-далече от истината !
419
15
 
8
 
! Отговори
БСП преди 11 години
Браво, Гечев! Кратко, ясно и точно в целта! ББ и ГЕРБ са на изживяване, краят им се вижда.
418
0
 
5
 
! Отговори
До 487 преди 11 години
Престанете да пишете глупости ! Развличате се с друго. Ти ,ониа BYANOW i BAY PANDEL сте един и същ ,но не мисля ,че тука е мястото където да си показвате простотията.
417
1
 
11
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Лидерът на ПЕС да беше допринесъл за авторитета на Б-я тогава, когато БСП беше на власт, а не сега. Ясна е целта на комунистите, че искат да върнат отново комунистическия блок в Европа. Колкото до референдума, ясно е, че искате генерална репетиция за изборите. Изпуснатата реплика на Станишев и обяснението му защо не се е подписал в договора, говори ясно защо Белене не трябва да го има. Въпросът е дали БСП-арите искат да го разберат или отново ще гласуват като овце,без да мислят.
416
9
 
0
 
! Отговори
BYANOV преди 11 години
A ZA GQURITE KAKWO DA KAJEM DETO JIWEQT NA NA6A TURSKA TERITORIQ?
415
6
 
16
 
! Отговори
ком. нахалство преди 11 години
Този дебеланко Явор Гечев не беше ли син на комуниста министър на икономиката Румен Гечев(с прякор "Поразяващата уста") по времето на Жан Виденов, с който заедно фалираха България през 1996г, когато хиперинфлацията умишлено предизвикана от комунистите "изяде" спестяванията на всички Българи за броени дни. И този има очи да се появява... Баща му трябваше отдавна да е в затвора...
414
3
 
19
 
! Отговори
Манолски преди 11 години
Яворе, ти си просто неспасяем ***! Целувай ръка на мултимилионерите с лъжесоциалистически убеждения и си трай, не е като да не сме им сърбали попарата и на Станишевци и Р.Овч-овци и т.н.
413
3
 
7
 
! Отговори
Млад Цоциалист преди 11 години
Искам и аз да оближа гъзъ на Станишев...Да се подмажем , да замажем , да оближем , да изяден каквото лидера отдели .
412
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гечев, поканете божеството на един футболен мач с вас да го видим що за голмайстор е, когато противниковия отбор не е съставен от негови поклонници.