Менда Стоянова стана зам.-председател на парламента

Тя заема мястото на Анастас Анастасов
Обновена: 1 ное 2012 09:54 | 1 ное 2012 09:54,
83
Менда Стоянова стана зам.-председател на парламента
Менда Стоянова. Снимка: архив Булфото

Менда Стоянова е новият зам.-председател на парламента от парламентарната група на ГЕРБ. Кандидатурата й беше подкрепена от 110 народни представители, а 5 бяха против.

Стоянова зае мястото на председателската банка на парламента, след като Цецка Цачева подписа заповед за назначаването й като заместник-председател. Менда Стоянова е председател на бюджетната комисия в парлеманта.

Тя заема мястото на Анастас Анастасов, който вчера беше избран за конституционен съдия от квотата на парламента заедно с предложената от независими депутати Венета Марковска.

Държавният глава пък назначи сегашния главен прокурор Борис Велчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
6
 
! Отговори
ПИЧ ОТ ПЕРНИК преди 11 години
МЕНДА ДО МЕНТА МИЛА МОЯ МАЙКО БЪЛГОРИЙО. 240 МЕНТИ...Ако Райдой Ралин беше жив със сигурност щеше да напише ... 240 менти, събрани от кол и въже, слушат как Борисовото правителство ги лъже
60
5
 
5
 
! Отговори
избирател преди 11 години
Според другарите в тази държава никой не става. Само кадрите на червената мафия стават. Съжалявам, стига ви толкова ,от тук нататък няма да видите никаква власт.
59
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Трябваше да назначат Фидосова.Поне щеше да си "тежи на мястото".
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди време писах, че Мента я калесаха за заместник-председател още преди да са "избрали" ченгето от ДС Анастасов за конституционен съдия. Ясно е как ги "избират", както и от статистиката е ясно, че най-много са бившите доносници и подобните им от ДС в партия Граб (клика без програма, стратегия и нулев кадрови потенциал). Иначе едно ДС синче се пънеше да ги махне от Външно. А на областно и средно държавно ниво са хиляди -включително синовете на БКП Боко и Цеко. Да са ни честити!
57
2
 
9
 
! Отговори
123 преди 11 години
Направо върхът е този избор! След зам.председател-полуграмотен милиционер, някак си съвсем естествено, зам.председател-корумпирана бивша данъчна, известна с прикриване данъчните престъпления на Киро *** от Катуница и известния пловдивски мутроолигарх Гергов-свинаря, който и купи депутатското място в политическата сбирщина, наречена герб, като благодарност за някой съвсем конкретни "услуги".
56
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво Менда, само така, само ГЕРБ!!!!
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таа мафйотка вместо да си ходи, те я издигат
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еврокомисията заплаши България с извънреден доклад заради скандалния избор на конституционни съдии
53
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такава държава!Това недоразумение вместо по съдилищата се лези по медиите.Кога най-на края ще я пита някой за далаверите ,които е правила с Киро *** от Катуница???
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ЗасмърдяТова Му хич не ме интересува. По важното е, че в главата е много рехав.
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази същата тиква от снимката само преди няколко дни каза, че БВП няма никакво значение за бюджет 2013. Значение имали само приходната и разходната част. Но не уточнява от къде ще дойде приходната част, след като няма производство т. е. БВП. Е това вече е голямо икономическо откритие. И като откривател естествено веднага е забелязана от по-малките тикви и веднага е издигната на по-висок пост. Колкото по-***, толкова по-висок пост.
50
0
 
9
 
! Отговори
До 57 преди 11 години
Много добре си го написал. Но за съжаление няма да има никакъв ефект. По тези форуми щракат минуси и пишат много полуграмотни ***, които нямат какво друго да правят. Но това са кръгли ***, които нищо не са прочели през живота си. Когато нормален човек без да членува в никаква партия пише нещо против управляващите веднага го обявяват за комунист. Ако даде някакво обяснение за минали събития пак е комунист. Нима стачкуващите по света са само комунисти.
49
0
 
23
 
! Отговори
D преди 11 години
Това е депутата Менда Стоянова която каза ,(цитирам по памет) че "не е работа на държавата да се грижи за децата " по повод протеста на майките.ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРИЯ ЗА ИЗБОРА НА ДЕПУТАТ ,КОЙТО НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ,А САМО СОБСТВЕНИЯТ СИ ПРОСПЕРИТЕТ.
48
0
 
17
 
! Отговори
топала преди 11 години
диария готова за всеки пост няма що трябва да те изтърпим
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До пенсионер-PENSIONER4E, AMA PAPKASH PENSIYKATA OT BAY TODOR !!!!????
46
4
 
8
 
! Отговори
до к.45 преди 11 години
Много лъжеш: бащата на Т.Живков е българин, беден селянин от Правец, майка му Маруца също е българка, произхожда от беден род. За един министър от кабинета Борисов има съмнения,че не е българин. Т.Живков е бил печатар, не овчар. Ст.Тодоров не е бил сарач, като младеж е бил чллен на РМС, заради което са го хвърлили в затвора и там е посрещнал 9-и септември. Така че като лъжеш, преди това почети малко пнисмени материалии тогава лъжи ако има кой да ти вярва,щото мнго на едро лъжеш. Малей, от партията на *** Костов ли си ? Само от тази партия и БСП могат да лъжат , ама яко да лъжат и да си вярват!
45
1
 
9
 
! Отговори
Късно е вече ! преди 11 години
Останаха само осем сеца, в което време ще продължим да гледаме как все още се търкалят тиквите. От тук нататък няма никакво значение кой ще бъде премиер, председател на НС , зам председател...Никоя държава няма празник на тиквите четири години, всеки ден, без прекъсване, освен нашата.Разбира се, празнуваха само тиквите.Ето, вижте Менда, тя е пак с празнична премяна.Вчера беше Анастас Анастасов...Оставащите осем месеца са достатъчно време, за да измислим как да изхвърлим тиквите от менюто си.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая Менда е новата Масларова!
43
1
 
14
 
! Отговори
Гошо преди 11 години
Тази филибелийка се оказа много амбициозна, готова ( и това го потвърди на практика) в името на заемането за 8 месеца на поста зам.председател на НС заедно с финансомвия министър С.Дянков да ни натресе данък върху лихвите на депозитите и да не отстъпи ни на йота от това си налудничво искане. Навремето С.Радев е написал книгата "Строителите на съвременна България". Менда и мин.Мони написаха книгата"Гробокопачи на днешна България". Може и "Гробокопачи на ГЕРБ като управляваща партия", защото с този недомислен и удрящ по многобройне дребни и средни вложители като : пенсионери, дребни и средни собственици по селата и малките градчета, дребни и средни бизнесмени, те ги спечелиха като врагове, които догодина на парламентарните избори ще се реваншират. Не удариха само по едрите собственици на пари, защото банките вече реагираха на удара и подготвиха изход за едрите вложители на капитали.
42
1
 
18
 
! Отговори
Различно мнение???? преди 11 години
Не е позволено т.е. ЗАБРАНЯВА се на гражданите живущи в тези територии, управлявани от ГЕРБ, да имат собствено мнение. Дааа, територии, защото това вече не е държава, а почти тоталитарна площ.В най-скоро време инакво мислещите ще бъдат законно наказани.