България на гражданите подкрепи действията на БЛС

Правителството на Борисов краде от здравето на хората, твърдят оттам
Обновена: 16 дек 2012 12:05 | 16 дек 2012 12:05,
267
България на гражданите подкрепи действията на БЛС
Председателят на движението Меглена Кунева. Снимка: Bulphoto

Българският лекарски съюз (БЛС) постъпи по най-правилния начин, като отказа да подпише Националния рамков договор за 2013 година. Това съобщиха от пресцентъра на движение България на гражданите в коментар за вчерашното решение на съсловната организация.

Не само че правителството на Борисов не спази нито едно от предизборните си обещания, но и в безсилието си да намери финансови средства постоянно краде от здравето на хората чрез източването на Националната здравно осигурителна каса, посочват от политическата сила.

Управлението на Борисов не само че не зачита Българския лекарски съюз, но и се опитва постоянно да оправдава неуспешната си политика в сектора с представителите на здравното съсловие, добавят оттам.

От движението подкрепят действията на БЛС в отказа да подпишат НРД-2013, тъй като се предлага натоварване на НЗОК с всички досегашни задължения на държавата като онкологичната помощ, диспансерите, средствата за семействата без деца, допуска се безконтролното строителство на нови частни “болници”, без да се е увеличил капиталът на НЗОК.

От политическата сила смятат, че е налице безпомощност при събираемостта на здравните вноски, обосновавайки се с броя на неосигурените, достигнал 1,6 млн. души. Оттам смятат, че предложението за въвеждането на 3-годишен рамков договор е идеалният вариант за безконтролно пренасочване на финансови средства.

Те посочват като последна причина за решението си липсата на реални средства и последователна политика в здравеопазването.

Когато става въпрос за управление на здравеопазването при това правителство, се намираме в ситуацията, че “когато не знаеш накъде отиваш – отиваш наникъде”, твърдят от България на гражданите, като изразяват възторг от решението на БЛС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
9
 
! Отговори
УЗИ преди 11 години
До ДЖОУЗЕФ СТИГЛИЦ ТАЯ Е СКРИТА ЛИМОНКА...... АМАА ГЕРБА ЩЕ Я...ЕБНЕ ЯКО...
36
1
 
23
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 11 години
Братя българи такива като това мазно петно ни изгониха от България. Те не мислят за нас а за собственото си кучешко поколение. Тая *** не е по различна от цялата политическа класа българоубийци.
35
1
 
20
 
! Отговори
ДЖОУЗЕФ СТИГЛИЦ преди 11 години
Тъмно ви е под каскета какви кражби ще сътвори Пръмова, ако се докопа до Яслата!
34
0
 
14
 
! Отговори
ppt преди 11 години
изглежда че снахата няма платени писачи по форумите
33
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еееей.. значи тая като я видя и ми се повръща.
32
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до всички драскачи на минуси Дреме и на *** на Кунка за вашите съдби
31
5
 
2
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Когато герберист, започне сам да си задава въпроси,става вече множко.Я вместо да те боли главата в решаване на безмислени въпроси, потърси нещо за тази , за която пишеш в Уикипедия и ще ти дадът отговор.Абсолютно едни и същи повтарящи е коментарии,което наистина е много досадно.А мен ми е интересно , винаги когато казват някоя истина за г-н Борисов.
30
3
 
20
 
! Отговори
селска преди 11 години
алоу-у,Куневице,ми нас,селяните,к,во ша на прайш,***? Ша гласувам за теб,ако *** уредиш с пенсия от банка Париба! То са знай,че лъжеш като *** у наше село,ама кой ли ти вярва?
29
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
вместо да си гледа старините и милиардите,
28
4
 
12
 
! Отговори
муткуров преди 11 години
то хиените-мършояди.... никой не ги яде.. а тая *** иска да ***....май и за е......не става дърта е..
27
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как пък веднъж Кунева не критикува БСП или ДПС за не6то ...
26
4
 
17
 
! Отговори
Столичанин преди 11 години
Кунева е РЕНЕГАТ. Никой не вярва на продажници и на предатели.
25
6
 
18
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Как може да има хора, които се връзват на извънстандартните фекални бълвочи на тая кукла? Това е една интервенозна политическа наркоманка, развила необуздана публична логорея, намерила в лицето на наивни и измъчени персони благоприятна почва за словоблудствата си! Трябва да си експериментална ***, за да отправяш взор в нелепите и кудкудякания, да си толкова отчаян и безпомощен, та да се вкопчваш в отвратителните и лъжливи писукания!
24
19
 
19
 
! Отговори
белене преди 11 години
СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ МРАЗИ ЧУМАТА ГЕРБ
23
9
 
8
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА преди 11 години
А КОГА ПАПКА ПРИ ДЕДА МИ СИМО, ЗАЩО НЕ ГИ ПОДКРЕПЯШЕ?
22
19
 
15
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
ИЗРИТАЙ УРОДА ГЕРБ АНГЕЛА НА БЕДНОСТТА
21
8
 
19
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
Не се вързвайте на тази злобна жена. Тя доказа липсата си на позиция о много скандали напоследък с абсолютното си мълчание. Жена, която ползва за пропагадна Фейсбук, чрез някакво заучено цитатче без да е застанала с аргументи да подкрепи позиция или да изрази своя и то пред камери, в реална обстановка с реални реакции няма как да вдъхне доверие. Осоебно ме озадачава факта, че се прави на отявлена антикомунистка, след като е червена до мозъка на костите си. Смяна на фамилията не променя човека!
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хубаво нещо е власта но не е за всеки пример управляващите !Бг винаги е страдала от липса на държавници
19
10
 
24
 
! Отговори
jan преди 11 години
Днес. бг - докога ще правите трибуна на тази гадна жена? Нарочно слагате тази снимка - самоуверено, лицемерно същество.Ще ви съдя за психически тормоз.
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гласувайте за мен.Аз съм от България на селяните.Бойко направи партия "граждани за...."Кунева и тя.Ей,а вие знаете ли колко сме селяните?Едно 80% най-малко.И сме навсякъде.Напълнихме градове,села и паланки.Ама ти си хитра лисица и знаеш,че единствено нас можеш да излъжеш.Този път обаче не си познала.Ако не излъжеш някой и друг *** ти е спукана работата.Ама понеже си много гнуслива едва ли ще влезеш в някой катун.Най-добре е да си седнеш на двете нули и да не мърсиш и без това мръсния въздух.