БСП: Калинкообразни скакалци управляват ядрената ни енергетика

Изпълнителната власт натиска съдебната за атаката над Доган, смята Първанов
Обновена: 25 яну 2013 14:59 | 25 яну 2013 13:32,
147
БСП: Калинкообразни скакалци управляват ядрената ни енергетика
Георги Първанов и Емилия Масларова Снимка: Impact Press Group

Ядрената енергетика в страната ни в момента се управлява от "калинкообразни скакалци". Това заяви днес в Хасково депутатът от "Коалиция за България" Емилия Масларова, визирайки най-вече ръководство на АЕЦ Козлодуй.

Заедно с президента  (2002-2012 г.) Георги Първанов те окачествиха въпроса на референдума в неделя като достатъчно общ, за да може всеки българин да отговори дали иска да се развива ядрената енергетика в страната.

Кампанията за референдума беше много полезна въпреки цялата агресия, която се изля в последните месеци, каза Георги Първанов.

Според него за това време е отговорено на всички важни въпроси. Поне четири важни документа показвали, че цената на бъдеща ядрена централа в Белене е между 4 и 6 млрд. евро. Важни били договорите с руската страна, а не предположенията.

Още по темата
Според Първанов имало данни, че изграждането на VII блок в АЕЦ "Козлодуй" с един реактор ще струва много повече от двата реактора в "Белене".

По думите му било много по-важно политиците да се срещат с хората, както правели от БСП, а не да размахват материали от телевизионния екран, както правел премиерът Бойко Борисов.

Има натиск на изпълнителната над съдебната власт по случая с покушението над Ахмед Доган, каза още Първанов. Той бил обезпокоен от промяната в тезите на обвинението за половин денонощие. Противоречивите изявления на съдебната власт могат да поощрят всички радикални елементи, заключи Първанов.

Самият той дойде днес в Хасково под засилена охрана от НСО и полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 11 години
ПРИЯТЕЛИ- МАФИОТИ!
109
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вюжна Франция преди известно време е започнал строежа на първият в света реактор с управляем ядрен синтез.Интересна е цената-665 милиона евро-16 пъти по малко от Белене.23 000 тонният ректор ще лежи върху специални антисеизмични лагери.Като технология просесът на сливането е като този които протича в ядрата на звездите.
108
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статистически след 1989-та най много е управлявала БСП.Няма да коментирам последствията от това.Виждат се навсякъде.
107
2
 
3
 
! Отговори
luckyman преди 11 години
Еееееййй, тая е най-големия ***! Ама то куче срама има ли?
106
0
 
3
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Да не забравяме, че референдумът е за хората. Ако днес повярваме, че утре можем да променим нещо заедно като общество, това ще е най-голямата крачка, която ще направим към реализирането на по-добрия живот!
105
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялото правителство на гроб е съставено от калинки
104
4
 
7
 
! Отговори
Стоянов преди 11 години
Колкото и да съм за ядрената енергетика, никога няма да гласувам заедно с лъжци, мошеници, крадци и убийци - долната пасмина бсп (поне да си махнат първата буква - б).НЕ на ръководната роля на антибългарсната партия - бсп.
103
2
 
4
 
! Отговори
Ivanov преди 11 години
На снимката: мъжка и женска калинка (закален и доста поутрЕБЕна).1971 - референдум: 14000 предложения за социалистическа конституция - едно от тях (ВИНС "Д. Благоев - Варна - не на БКП!!! - за ръководната раля на партията - приема се!)2012 - предстои референдум: предложение на някакъв Воденичаров - не на бсп - пак за ръководната роля на партията - не се приема!
102
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези двамата от снимката немога да ги гледам
101
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВИ ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ ВИ ГОНЯТ ? ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ИЗГРАДИ ХРАНИЛИЩЕ ДО КОЗЛОДУЙ ЗА БЪДЕЩИТЕ 100 ГОДИНИ. СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ!
100
6
 
9
 
! Отговори
гербераст преди 11 години
Аз ще гласувам ДА на Аец Белене
99
3
 
2
 
! Отговори
неизвестен преди 11 години
е д ги е бсп че няма лапачка
98
9
 
7
 
! Отговори
Кисела ябълка преди 11 години
Гласуваш ли с "ДА", значи не си ***. Защото ти си просто *** !
97
5
 
17
 
! Отговори
нн преди 11 години
Целия ГЕРБ е поредица от смотани калинкообразни скакалци, които обичат да се крият сред тикви.
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ami zashto ne ste v zatvora banda prestapnici kradci moshennici cial jivot li shte vi gledame garnite mysyri .
95
4
 
4
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
Модерна народна приказкаЛисицата:- Гарго, ще гласуваш ли с ДА на референдума? Много е важно, от това зависи бъдещето на децата ти!Гаргата мълчи и стиска сиренцето.- Гарго, много е важно България да е независима и да не купува ток. Ще гласуваш ли с ДА?Гаргата:-Да!Сиренцето пада, лисицата го грабва и СТРОИ ЯЕЦ-Белене с ПАРИ ОТ АМЕРИКАНСКИЯ ВОЕНЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД. Гаргата, замислено:- Аз и НЕ да бях казала, все тая!?!?!
94
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕДНИ ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ В НАЙ-ГНУСНАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ !НЕ НА БЕЛЕНЕ И НЕ НА БСП=НЕ НА ПОРЕДНА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ПСЕВДО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!
93
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая и спряха кражбите и заврещя на умряло. Направо изнемогват *** без кражба от държавната ясла. Земята ще обърнат но ще се върнат на власт щото много са пригладнели. Ама и тоя Бойко да им отстъпи малко от яслата и ще млъкнат, какво се е запънал като магаре на мост.
92
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не минава ден комунистите да не изръсят някоя глупост. Добре са се поучили от Гьобелс който казваше "повтори една лъжа 100 пъти и тя става истина.Аз им слушах лъжите 30 години през комунизва и още 20 след комунизма. Добре лъжат, безспорно.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До румен221Да, ако става въпрос за музеен експонат.Тука се говори за ел.централа която се нуждае от инфраструктура и провеждане на техн. мероприятия,което също струва пари.