Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката

Двамата ще се срещнат на 11 февруари в Съдебната палата
10 фев 2013 11:52, Петя Славова
183
Яне ще нищи с Цацаров корупцията в енергетиката
Яне Янев. Снимка: Булфото

Председателят на Комисията за борба с корупцията по високите етажи на властта Яне Янев ще проведе работна среща с Главния прокурор на Република България. Поводът е, заради установения от експертите на Комисията гранд корупционни схеми в енергетиката, пише в съобщение до медиите.

Припомня се, че още на първото си заседание Комисията взе решение приоритетно да работи за разкриване на факти и документи, доказващи корупционните практики в енергетиката.

За по-малко от 4 месеца КБКВЕВ вече има готовност да предостави анотация в едно с документи на Прокуратурата, доказващи причинена вреда на държавата за над 90 млн. лева само от разликите между пазарната цена на електроенергията и цената, по която е продавано на фирма EFT AG. Ще бъдат предоставени и документи, доказващи умишлена безстопанственост в особено големи размери.

Срещата ще се състои на 11 февруари от 10.00 часа в кабинета на Сотир Цацаров в Съдебната палата. След нейното приключване Яне Янев ще направи изявление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а Тодор Живков кога ще го вкарат в Затвора за Възродителен Процес , вместо да почива на Карибите
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Не се притеснявай, ако победят комунистите той ще стане техен *** , а с такъв никой не иска да си цапа ръцете. Янето досега толкова пъти си е сменяло кожата,че и то горкото не знае какво е.
2
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне, а 4 години къде бяхте? Ако до изборите не изгоните електроразпределителните дружества и не премахнете монопола на Топлофикация, няма начин да гласувам за кьорфишеци.
1
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам чувството че на тоя Яне,скоро комунистите ще му светят маслото!