Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Идеята за изгонване на монополистите била на партията
Обновена: 17 фев 2013 16:58 | 17 фев 2013 16:46,
305
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството
Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
0
 
0
 
! Отговори
xaxaxaxa преди 11 години
vsichki ste bukluci kolko ste glupavi emi glasuvaite pak za tiq bukluci togava kade 23 godini kecat naroda samo ataka
255
2
 
0
 
! Отговори
канасавитохол преди 11 години
Национализъм да Волен не мазния предател който гласува с ДПС и после говори против тях смятай колко трябва да си нагъл предател скапан
254
0
 
4
 
! Отговори
Бай Вичо преди 11 години
Преди всичко,думата ФАШИО значи СНОП пръчки!Нима КАН КУБРАТ да е фашист?Ако в една държава няма НАЦИОНАЛИСТИ-нека огън да я гори!
253
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България рано или късно ще тръгне по пътя на национализма(родолюбието) , по-добре да е сега , докато все още има какво да се спасява , защото отлагаме неизбежното и накрая ще се стигне и до етнически конфликт! Всички успешни държави , се управляват от националисти ... те иначе няма как да са успешни. Този , който гласува , заради личните си , дребни облаги или си протава гласа , като *** за 30 лв. и с това продава и бъдещето си ,за 4 години напред - дано цялата му *** кръвна линия се затрие... дано кучета уринират върху мръсният му , предателски труп...
252
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яша бе Волен Ага , Възродителен Процес на съд в Хага
251
0
 
3
 
! Отговори
az преди 11 години
koia dqrjava si prodava energetikata komunikaciite i sigurnosta----BG---- STRANATA 4UDO ---- VSI4KO E VAZMOJNO
250
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пълно с платени драскачи от АТАКА... По колко ви плаща Хит... пардон, Волен?
249
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕРП-тата не са никаъв проблем така или иначе цената на ел.енергията ще расте, само че проблем са чуждите добивни компании които изнасят тонове злато, сребро и др.скъпоценни метали. Ей това си е за национализация и който ги е отдал на на концесия - направо обесен, защото това са скъпоценни ресурси, които могат да влизат в бюджета.
248
6
 
4
 
! Отговори
чичо Пенчо преди 11 години
Волене, Волене - па не си си пил хаповете. Виж се само какъвзи си *** необърсан само, па тогава плюй другите. Човек с криза на средната възраст........
247
3
 
3
 
! Отговори
No:1 преди 11 години
Ами национализация?Национализацията е възможно най-неподходящият път за излизане от ситуацията, защото между държавен и частен монопол разликата не е голяма за крайния потребител вероятно и никаква. Що се отнася до сметките, най-болезненият пример за това е софийската топлофикация. Между другото, сметките за парно също са изключително съмнителни, но от години ситуацията не се е променила дори минимално.Връщането на ЕРП-тата в ръцете на държавата със сигурност ще вкара повече напрежение, за
246
0
 
1
 
! Отговори
No:1 преди 11 години
Kva pobeda kvi 5 leva-------- ERP sa posledni po verigataPredi vreme kato ima6e protesti za cenite na gorivata da ne bi benzinostanciite da vi bqha vinovni ve4e ste v Evropejski sauz i nqma kak bani4ka s boza da vi e 20 stotinkiproblemut v BG sa niskite vuznagrajdeniqtova pravitelstvo ne e vinovno za tezi protesti vinovni sa to4no bsp, dps, kostov i carq ---- dupe da vi e qko s bsp(belene i 6epata podska4a6ti furnadjii, neuspeli v nito edin aspekt ot jivota
245
2
 
7
 
! Отговори
GTFO преди 11 години
ataka.tv/
244
5
 
2
 
! Отговори
ГХ преди 11 години
А БЕ вОЛЕНЕ, КАТО ИМА ИЗБОРИ АЗ НЕ ИСКАМ ДА ИЗБИРАМ МЕЖДУ СТАРИТЕ ПАРТИИ ИСКАМ ПАРТИЯ НА НАРОДА А НЕ СТАРА КИФЛА !личният бунт трудно ще успее да роди нова партия до изборите", прогнозира г-н Павлов.ЕТО ТУКА Е ГРЕШКАТА НА ХОРАТА И БЕДНИТЕ-НЕКА ДА НАПРАВЯТ ЕДНА ПАРТИЯ "ЛЕВСКИ" ИЛИ "БЪЛГАРИЯ" ДА СЕ ИЗБЕРАТ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ А НЕ ПРЕДИШНИ ПАРТИИИ И ПРЕДИШНИ ПОЛИТИЦИ -ЕТО ГО ОТГОВОРА НА 23 ГОДИШНОТО РОБСТВО! КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА УТРЕ?бсп сдс? граб? КОЙ? ИЛИ дпс- А НА ПАВЛОВ ТАКА МУ СЕ ИСКА!
243
1
 
2
 
! Отговори
ЗД преди 11 години
личният бунт трудно ще успее да роди нова партия до изборите", прогнозира г-н Павлов.ЕТО ТУКА Е ГРЕШКАТА НА ХОРАТА И БЕДНИТЕ-НЕКА ДА НАПРАВЯТ ЕДНА ПАРТИЯ "ЛЕВСКИ" ИЛИ "БЪЛГАРИЯ" ДА СЕ ИЗБЕРАТ ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ ЧЕСТНИ И ДОСТОЙНИ А НЕ ПРЕДИШНИ ПАРТИИИ И ПРЕДИШНИ ПОЛИТИЦИ -ЕТО ГО ОТГОВОРА НА 23 ГОДИШНОТО РОБСТВО! КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА УТРЕ?бсп сдс? граб? КОЙ? ИЛИ дпс- А НА ПАВЛОВ ТАКА МУ СЕ ИСКА!
242
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фамилия Живкови в пандиза , конфискация на незаконно придобитите милиони на Тодор Живков
241
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО БЪЛГАРИ!!!!!!!ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА!!!!!!
240
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този допреди половин година лежеше *** на ГЕРБ ,пък сега се загрижил за народа.Айде сиктер.
239
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Проекта Възродителен Просец на великия Тодор Живков на съд в Хага , без намесата на България , така може да има справедлив съд , най сетне
238
11
 
9
 
! Отговори
atanas преди 11 години
Този фашизоиден тип Сидеров отдавна трябваше да бъде освидетелствуван и да му бъде издадена жълта книжка.
237
8
 
8
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Ей този ПОЛИТИЧЕСКИ СЪРФИСТ, ако неориентираният български народ го постави начело на държавата, ще я набута в ковчега само за месеци.