Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството

Идеята за изгонване на монополистите била на партията
Обновена: 17 фев 2013 16:58 | 17 фев 2013 16:46,
305
Атака обяви протестите за свои, иска оставка на правителството
Снимка: Bulphoto

”Атака” настоява за оставка на цялото правителство, тъй като то не може да се справи с чуждите монополисти и колонизацията на страната, стана ясно от съобщение на пресцентъра на партията.

”Искаме незабавно съставяне на кабинет на българския национален интерес, който да проведе честни и прозрачни избори и да предотврати фалшификация на народния вот от управляващите”, заявяват националистите.

От партията ”поздравяват” всички протестиращи българи излезли днес на протест срещу ”колонизаторите” на България.

Радваме се, че идеята на ”Атака” чуждите монополисти ЧЕЗ, EVN и ЕНЕРГО – ПРО да бъдат изгонени от България днес е настояване на милиони българи. С тази кауза партията води битка срещу чуждите монополисти вече осем години, се посочва в съобщението.

Във всички протести в днешния неделен ден ядро и движеща сила бяха активисти и депутати от Атака, твърдят от централата. Така щяло да бъде и занапред.

С огромно възмущение разбираме, че вицепремиерът, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов е нарекъл протестиращите българи „боклуци”, подчертават от политическата сила. От ”Атака” настояваме за тази обида на българския народ Цветанов незабавно да подаде оставка.

По-рано днес се появи информация, че вътрешният министър Цветан Цветанов е коментирал, че ”с боклуци не му се занимава”. Информацията се разпространява предимно чрез социалните мрежи и няма официално потвърждение.
Вече започна кампания за издирване на запис, в който се чува как Цветанов изрича думите. До момента такъв не е намерен.

Още от началото на протестите лидерът на ”Атака” Волен Сидеров не спира да припомня, че идеята за национализация на ЕРП-тата е била първо негова и организира свои протести срещу дружествата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
14
 
3
 
! Отговори
До 206 преди 11 години
Сидеров и Борисов са т.н. продукти на група хора у нас. Те са кукли на конци. Вижте , как реагира народа, това не е било от години назад.
175
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Може ли някой да отрече, че Сидеров говори за ЕРП-тата от години. Тогава му се смееха и го наричаха луд. Всички хора, които протестират, също ли са луди?
174
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя пък *** къде се пише в протестите?! Защо не отиде да види как наистина ще вземе участие...ще влезе в историята като първия бит *** от 23 години насам.
173
5
 
25
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Аз няма да си кривя душата и да лъжа, обаче... Не съм гласувал за Атака, Сидеров не ми е симпатичен изобщо, НО... В интерес на истината в програмата на Атака от минимум 5 години са записани 3 неща които ми харесват! Изгонване на ЕРП-та и национализация на сектора, спиране на детските надбавки след 3-то дете и въвеждане на почасово заплащане+ СЪД и ПРИСЪДА за забавени заплати повече от 2 месеца! Тези идеи са си точно на Атака и не са от ВЧЕРА! Най-малко от 5-6 години им са написани на сайта!!!!!!
172
2
 
0
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
стани,стани юнак балкански...боят настана пупкат сърца ни..ако спечела печели цял народ ,ако загубя губя само аз ЛЕВСКИ РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ...ЦЯЛАТА ИСТИНА...ЛЕВСКИ.
171
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Siderov ako e kazal che e izmislil koleloto e istina!!!
170
11
 
7
 
! Отговори
Болен Сайдеров преди 11 години
Смешен националист си, човек който се снима като кифла гол що за национализъм ще ми проповядва? Аре бега си *** хаповете кифлоо.
169
3
 
5
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 11 години
истината е РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ-цялата истина.АКО СПЕЧЕЛИ ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД АКО ЗАГУБЯ ГУБЯ САМО АЗ-ЛЕВСКИ-РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ,РЕВОЛЮЦИЯ...
168
13
 
6
 
! Отговори
"Ние преди 11 години
"Ние, от ЧЕЗ, ЕVN и Енерго-про, заявяваме, че не носим никаква вина, затова че не можете да си платите сметките. Ние сме частни компании, чиято цел е да печелят пари. Държим да подчертаем - и дано да успеете да го разберете, - ние не сме благотворителни дружества, ние работим за печалба. Вие твърдите, че живеете в демократична страна и желаете да развивате пазарна икономика. Ако това е така, то молим ви приемете факта, че всеки бизнес търси печалба. Крайно време е българите да разберат, че не живеят в комунизма, а в капитализма и ако преди държавата се е грижила да осигурява жизнения минимум н
167
5
 
12
 
! Отговори
bob преди 11 години
Тема за размисъл: как така точно сега преди изборите и съвсем случайно се вдигнаха ДВОЙНО сметките на целият български народ ? Как така сутринта се събраха нормално хората и мирно протестираха и към обяд започнаха да летят бутилки и павета, да се носият полуграмотни , обидни мутренски викове , за миг обстановката заприлича на времето на мутрите от деветдесетте и нормално протестиращите доста намаляха....защо един от протестиращите поздрави великия "независим" Сашо Диков , като му благодари за организацията........това го чуха всички, които са гледали директно канал3. Защо футболни запа
166
5
 
9
 
! Отговори
атака преди 11 години
да кажем не на престъпния и подземния свят ръководен от престъпникът и педофил буда.не искаме да се застопоряват заплатите и пенсиите за 4 години а управляващтите да трупат милиони на гърба на народа.не искаме всеки месец да скачат цените ,данаците и таксите.не искаме политиците който в момент на криза си гласуваха голями заплати и пенсии.не искаме да сме белите роби на европа и да работиме за жълти стотинки.не искаме всеки 2 да е безработен а децата и внуците на политиците да живуркат в чужбина
165
16
 
22
 
! Отговори
СЕЛЯНКА преди 11 години
Този Болен три години докато беше в парламента се развежда с Капка и лижеше *** на Бойко ,сега наближават избори и стана голям юнак,всички са маскари , *** и нагаждачи.
164
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров нещо се обяснява, а човека до него го напушва смях на глупостите на Сидеров. А на нас ни омръсна да го слушаме.
163
7
 
7
 
! Отговори
Dana преди 11 години
Siderov i Djambazki iskat da se vazpolzuvat ot nedovolstvoto na horata!Alchni i bezochlivi;da se dokopat njakak do vlastta!Takiva hora ne mogat da napravjat nishto dobro za Bulgarija!
162
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този допреди няколко месеца бе сол таш** на Бойко ,и сега изведнъж почна да се бие в гърдите колко голям борец за справедливост е.
161
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Запис от обяд!Агент Димитър и той е толкова актуален!
160
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
187-Цвък е най-противния и нагъл гербер.По-нагъл е дори от Буда!
159
3
 
10
 
! Отговори
ИСТИНА преди 11 години
ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СА ОТКРАДНАТИ 17 МИЛИАРДА !!!БЪЛГАРИНО СЪВУДИ СЕ
158
2
 
9
 
! Отговори
Онзи преди 11 години
Абе кво става ? в момента при Кеворкян Цв. Цв. си говори ,всре едно нищо не се случва, тия хора луди ли са?
157
12
 
12
 
! Отговори
народеее преди 11 години
Народе ,моля ви събере малко стотинки за хапове за Болен Сидеров .