От БСП се изплашиха от протеста пред НС

Спрете, може да се напише опасна глава от българската история
Обновена: 21 фев 2013 14:13 | 21 фев 2013 14:13,
71
От БСП се изплашиха от протеста пред НС
Николай Младенов. Снимка: БТА

Получаваме информация за насочване към София на платени протестиращи, държавни служители, селскостопанска техника, заяви Ангел Найденов, което предизвика бурни възгласи в зала. По негови думи всяка една партия в НС има свои привърженици и няма пречка всички те да призоват своите симпатизаннти.

Давате ли си сметка какво ще се случи в този случай, попита риторично депутатът. По негови думи действията на управляващите са опасна игра, която може да доведе до тежки последствия. Той беше категоричен, че единствените, които имат сметка от хаос, безредици и кръв са управляващите.

Ако ситуацията в страната не ви интересува, заинтересувайте се от хората, призова депутатът.

Спрете този театър, който може да се превърне в опасна глава от българската история, допълни още Найденов. По негови думи отговорността за случващото се в страната е на отсъстващия премиер, на вътрешния министър и на кабинета.

Отидете си с достойнство и спрете това, заяви той.

Веднага след него думата взе друг народен представител от Коалиция за България Георги Пирински, който настоя за отговори от мнозинството какво се случва навън.

Вие лично носите отговорност да не се стигне да ескалация на напрежението, обърна се Пирински към Цецка Цачева. Той обвини лидера на РЗС Яне Янев, че ГЕРБ го използва да организира протестите.

Същият многоизвестен народен представител сега организира това, което вие искате, отсече Пирински.

Силно съм притеснен от това, което се случва в момента. Чуваме серия от изявления на БСП, които заплашват протестиращите, скочи външният министър Николай Младенов. По негови думи става дума за партия, която много добре образува машина за репресии, която знае как се взривяват църкви.

Това е дълбоко конспиративна партия, която отдавна трябваше да бъде забранена, скочи остро Младенов. По негови думи само така е можело да се изгради автентична левица. Той не спести острите си думи по адрес на БСП.

Изправете се и кажете: Вашето време свърши безвъзвратно, обърна се Младенов към левицата. Той скочи и на десницата, която ”услужливо напуснала дебатите”. По негови думи и те принадлежат към същата бивша комунистическа партия.

Същите тези сини, които сега свалят това правителство, свалиха правителството на Филип Димитров и свалиха всяко правителство, което се опита да направи промяна, заяви още той.

Младенов заяви, че е горд от действията на мнозинството и на правителството в доста патетичен завършек на словото си.

Техните комплекси не може да бъдат комплекси на цялото българко общество, заяви той. По негови думи всички депутати от ГЕРБ са изтърпели обидите и интригите на ”подсвиркващите хора от ляво” и ”липващите хора от дясно”.

Ние ще продължим да бъдем заедно и никога лявата олигархия не трябва да управлява тази страна, завърши прекалено емоционално Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
до Зоро преди 11 години
Няма значение на кого вярваш и на кого не.Ти си господин никой.Що не отидеш да си пиеш ракията ами се правиш на компетентен?
12
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ярко доказателство за това, което представлява ГЕРБ е това "СПОНТАННО" множество пред НС. Къде се намира КАТ, къде е полицията, която допуска трактори да се движат по софийските улици? Къде е разрешението от Столична община за тази сбирка? Няма такова. За гербаджиите всичко е разрешено, за тях законите не важат. И всичката трагикомедия, която се разиграва пред НС в този момент е за сметка на данъкоплатците.И верен на своя стил да лъже, Цветанов уверява колко честни са събралите се, защото те не носели маски. Явно ЦЦ е и ослепял. Стотиците хиляди протестиращи не носеха маски, дори открито недов
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Готини очила, колко струват?
10
14
 
8
 
! Отговори
българин преди 11 години
вярно ли е, че пред НС овце блеят и свинки *** "Бойко не си отивай! На кой ни оставаш! По-добре твоя нож, отколкото ножа на опозицията!"
9
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МАЯ МОНОЛОВА СЕ Е НАПИКАЛА
8
5
 
18
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Че как така се изплашихте бе, вие нали сте все герои бе от какво се плашите, нали народът е с вас бе нали сте хората на народът как така сега се уплашихте от хората които ви "обичат" бе ?
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Противен, най-противен, Найденов.Тая партия трябваше да бъде забранена със закон още в началото на Прехода, а не днес всички нейни войни да се в прокуратурата и съда,в полицията, в ръководствата на другите, на "различните" партии.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КЪДЕ Е БИВОЛЪ ? ДА ИЗКАРА ДОКУМЕНТА ЗА АТЕНТАТА КОЙТО Е ПОРЪЧАЛ ДОГАН >
5
3
 
21
 
! Отговори
ЗОРО преди 11 години
До Анонимен-1-Нещо ,не знам защо,но отдавна не вярвам на *** и отрочетата ИМ!!!
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В неделя ще ви видим сметката на всички! Не искаме партии и прартийни принадлежности! Депутатите не представляват народа и избирателите а само и единствено - ПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! СМърт за всички продажници! Още малко!
3
7
 
6
 
! Отговори
KRALI BOYKO преди 11 години
MNOGO SAM QK
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н Младенов, чий роднина сте вие?
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЛАС НАРОДЕН ,ГЛАС БОЖИИ , С ПАРИ НЕ С Е КУПУВА