Как се реди бъдещият кабинет в снимки

Плевнелиев свика партиите за консултации
Обновена: 22 фев 2013 18:23 | 22 фев 2013 16:17,
158

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
18
 
! Отговори
фддфг преди 11 години
Широко им е около врата сякаш, че фотосесии правят.
95
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
герб или нищо
94
1
 
8
 
! Отговори
до 93 преди 11 години
ако е една заплата с мед да я помажеш , но тонва президенство струва десетки милиони на даржавата ,това е огромна сграда с персонал , който ние всички издържаме ., а те не знаят за какво са там?
93
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Събор на националните предатели, най-долната *** и ***.
92
0
 
12
 
! Отговори
Марк преди 11 години
Дали пък и аз да не направя една партия и да се ява на изборите1като гледам съм найумен!
91
8
 
9
 
! Отговори
Марк преди 11 години
МухахахахахахахахахахахахахОтдавна не имало такъв театър!!И *** щели да правят Партия и да участват в нещо си при Президента1Исландски модел ли искат, ескимоски ли...МухахахахахахахБойко вми побърка бе!Съвсем изтрещяхте!!Но така трябва...Европа наблюдава и казва :"Ето тодзи човек е политкоректен, няма насилие при него, приема всякакви идеи!"Браво Бойко!Дали пък няма да спечели 2/3 мнозинство в следващия Парламент Борисов?
90
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне и Сидеров с една година пробен мандат. Това казах аз . Основна задача - всички тези в затвора, Ако не го направят и те ВЪН !
89
0
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
LELEEEI CQLATA MAFIQ PRI PREZIDENTO NEMA LI KOI DA GI DUMNE TYI KAT SA VKUPOM CQL NAROD 6TE GO BLAGOSLAVQ.PO GOLQM PAMETNIK OT NA LEVSKI 6TE MU NAPRAVIM
88
5
 
4
 
! Отговори
Бойко БОРИСОВ преди 11 години
Човека,който стократно ме превъзхожда във всяко едно отношение, е Сергей Станишев!Нека той да бъде новия Премиер!
87
1
 
9
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Нужно ли е една малка и бедна държава като България да има президент, не и ли стигат прекомерно многото депутати-*** ами и още една ненужно висока заплата да се отделя ?
86
3
 
6
 
! Отговори
Марк преди 11 години
Тази вечер протестирашщите минават на твърд алкохол!Така де да не се губи време с тази щльокава бира!Ние Протестиращите настояваме Мутрата да осигури линейки за Протеста, защото ако някой от нас падне на твърдия паваж /под въздействие на високоградусовите ни "идеи"/ е необходима да му се окаже бърза помощ, щото може да си пукне черепа/не че вътре има нещо, но е важен принципа/!Ще пием само бг ракия, за де не бъдем обвинени в пристрастие към Атомстрой, ако жулим водка!
85
5
 
13
 
! Отговори
АК-47 преди 11 години
С ЕДИН КАЛАШНИК ТАКА ЩЕ ГИ НАРЕДЯ,ЧЕ НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКТО СЪМ БЕЗРАБОТЕН!!!
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Братя и сестри българи не се шегувайте а мислете какво ни чака, Няма време и място за майтапи, Тези тук до един са престъпници и причина за нашия мизерен живот,
83
5
 
5
 
! Отговори
Бойко БОРИСОВ преди 11 години
Човека,който във всяДА БЪДЕ ко едно отношение ме превишава стократно е Сергей Станишев!Нека той да бъде новия Премиер!
82
2
 
3
 
! Отговори
Марк до 83 преди 11 години
83Защо не си сложиш ник?Твоето обяснение е смешно!Тонева е погазила принципа за случайно разпределение на делата!Има и сигнал от Комисията за борба с корупцията!Ти си явно от протестиращото стадо, което вече си помесле, че ще управлява държавата!!МухахахахахахахВие сте част от театъра на Борисов1Ето на , той добрия чичко , не може да гледа кръв и даде оставка!Ето на , пак той добрия.., изтегли полицията и ви остави, вас пияните да се шматкета из Центъра!Мухаха
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всичките тези мислят и умуват какъв да го забият на народа !
80
1
 
6
 
! Отговори
До Плевнелиев преди 11 години
Естествено е, че БСП&ДПС искат бързо да се разтури парламента, за да ликвидират възможноста за своевременното вземане на мерки срещу монополите и заробването ни с "тяхната далавера" - АЕЦ "Белене. Затова, ако иска да се придвижи необратимо България в правилна посока, Президентът сега е на ход да зададе нужния дневен ред на Парламента и служебното правителство !
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е те всички крадци, мафиоти, бандити и терористи на едно място ! Няма ли някой да ги гръмне тези престъпници.С една бомба всичкото зло да си иде , после ще викним Бойко и ще набедим хизбула.
78
1
 
8
 
! Отговори
do 72 преди 11 години
Марк, мисля, че ти си леко превъзбуден, приятелю. Елементарно е - Цацаров маха Тонева, защото по-закон зам.главния прокурор има право да повдига разследвания срещу политици. Сиреч, прави се услуга на Буда, да е спокоен, че никои от прокуратурата няма да го закача. Мога да си обясня, защо *** като теб се вързват на приказките на Мутрата, но акъла ми не го побира как интелигентни и разумни хора от съда, медиите, икономиката, културата треперят като мишки пред едно страхливо, комплексирано, нагло и примитивно криминогенно нищожество.
77
0
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
TIQ SA ZATVORA GOSIN PREZIDENT.KAKVO 6TE REDI6 S TQX?DOLU MRASNITE PRODAJNI MUCUNI VAN OT VLASTTA ZAVINAGI. STANI6EV.DOGAN .KOSTOV VAN TAQ PASMINA OT VLASTTA PREDATELI