Плевнелиев събира КСНС

Заседанието е насрочено за 26 февруари от 13.00 часа
26 фев 2013 07:38, Петя Славова
68
Плевнелиев събира КСНС
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев свиква заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата е "Рискове и заплахи за сигурността и стабилността в страната, произтичащи от политическата и социална криза", пише БТА.

Срещата е насрочена за 26 февруари от 13.00 часа на "Дондуков" 2. Задачата на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) е да гарантира сигурността на гражданите, както и да докаже, че институциите у нас могат да работят адекватно, въпреки неспиращите протести. Това заяви именно държавният глава на пресконференция на 25 февруари. Росен Плевнелиев  апелира всички институции да полагат усилия в интерес на гражданите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
dido -HA VARVI DO KENEFA , PO4INI SI SRED AROMATA I TI6INATA NA ZAVEDENIETO S DVETE NULI . POJELAI SI CQLATA PROCEDURA PO OBLEK4AVANETO DA PREMINE BEZ ZAPEK , SABERI SI SVOITE MISLI AKO IMA6 TAKIVA , IZHVARLI V KANALIZACIATA 0NEZI LIS4ETA DETO TI GI DADOHA OT POSRANO 20 I TOGAVA MOJE I DA VIDI6 4E TOVA NE E ONOVA ZA KETO STAVA VAPROS A E DRUGO ZA KOETO IZOB6TO NE STAVA VAPROS . POSLE IDI DO POSRANO 20 ZABI EDIN QK 6AMAR NA DRUGARQ TI OV4AROV I MU KAJI 4E SI VE4E SVOBODEN 4OVEK . PII EDNA BOZA
20
2
 
4
 
! Отговори
er преди 11 години
Добре че лидерът на ДСБ Иван Костов му обърна внимание на това миналата седмица, иначе самичък надали щеше да се сети.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко Борисов поредното колие на Тодор Живков - кравари и офчари
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плевналиев да си ходи и цялата президентска институция да бъде закрита. Това е едно напълно излишно перо в бюджета. Грам полза няма от него!
17
3
 
6
 
! Отговори
94sasht преди 11 години
Развали ми настроението Росен Плевнелиев като изгяга при институциите и им хвърли горещия картоф - исканията на всички протестиращи? Така ли трябва да постъпи един президент, на който му пука за нацията?
16
5
 
7
 
! Отговори
СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ преди 11 години
ЗА 140г.ОТКАКТО Е ОБЕСЕН АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ САМО ДВА ПЪТИ НАРОДА НЕ Е ДОПУСКАН ДО МЯСТОТО КОГАТО ГО ОБЕСВАТ ТУРЦИТЕ НЕ ДОПУКАТ ХОРАТА ДО МЯСТОТО 5 ДНИ ТАЗИ ГОДИНА ЖАДАРМЕРИЯ,ВОДНИ ОРЪДИЯ И БТРи "ПУСТИННА КОТКА"НЕ ДОПУСНАХА НАРОДА ДА ПОДНЕСЕ ЦВЕТЯ ЗАРАДИ ЩАТНИЯ СЕКРЕТАР НА ДКМС,САМОПОКРЪСТИЛИЯ СЕ *** РАСИМ ПЛЕВНЯ ЗЕМЯТА НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ОТНОВО Е РОБСКА ЗЕМЯ ОТНОВО ТУРЧЕЕЩИ СЕ ПОМАЦИ ИСКАТ ДА НИ КОМАНДУВАТ- ДПС-ДС И "ПРЕЗИДЕНТ" В КОМБИНА С БЪЛГАРСКИТЕ ИМ МЕКЕРЕТА
15
7
 
7
 
! Отговори
АНТИОЛИГАРХ преди 11 години
ЕДИНСТВЕННО АТАКА ОТКАЗА ДА УЧАСТВУВА В ПОРЕДНАТА СЕРИЯ НА САПУНЕНИЯ СЕРЯЛ ЕДИНСТВЕННО СИДЕРОВ ЗАЯВИ,ЧЕ НЯМА ДА УЧАСТВУВА В ТЕАТЪРА НА ПОМАКА РАСИМ ПЛЕВНЯ АКО НЕ СЕ ПРЕДАВА ПРЯКО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И АКО НЕ ПРИСЪСТВУВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗАЩО МЕДИИТЕ СИ ТРАЯТ ЗА ТОЗИ ФАКТ ТОВА БЕШЕ ГРЕШКАТА НА РАСИМ ПЛЕВНЯ КОЯТО ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПОЧНЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА НАРОДА,А НЕ С ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПУБЛИЧНИТЕ ПАРТИИНИ ДОМОВЕ ОТ ХОРАТА,НА ХОРАТА,ЗА ХОРАТА ЕЙБРАХАМ ЛИНКЪЛН
14
2
 
7
 
! Отговори
bashibozuka преди 11 години
Реално погледнато нямаме нужда от такъв президент като него. Ако подаде оставка, ще направи услуга на много хора. Публична тайна са връзките му с енергийния мафиот Иво Прокопиев. По-точно жена му, която дълги години е работила в негова медия.
13
5
 
20
 
! Отговори
didoo преди 11 години
Виждате ли кой е начело на монопола за високите сметки за ток? Шулева, Костов, Кунева, Плевнелиев, Прокопиева, Цветелина Бориславова и Симеон Дянков. Точно те ни докараха до това положение да плащаме луди сметки за ток, поради това, че оскъпиха тока с множеството такси за пренос на енергия, такса зелена енергия, както и множество посредници. Ако ще се търси обяснение от някой, то тези хора трябва да бъдат разпитани, призовани и дадат обяснения пред народа!
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KOGATO SABIRA6E TAZI KOMISIA DA OBSLUJVA EVREITE . PROBLEMITE KOITO IZKARAHA HORATA NA ULICATA BQHA NALICE . KVI GI VAR6AT . TEZI NE MOGAT DA VIDQT PO DALE4 OT NOSA SI . TEZI VARVQT SLED SABITIATA I V RE6ENIATA IM PROZIRA JELANIE DA ZAPAZQT STATUTKVOTO
11
3
 
8
 
! Отговори
каза да казвам преди 11 години
Плевелът: Другарят Борисов каза да казвам, че тази седмица e най-важната за държавата в следващите месеци.
10
2
 
14
 
! Отговори
Ставри преди 11 години
Росене,действай по-смело, по-твърдо и по-мъдро. Мекушавост и прекалено вслушване в партиите в момента и равно на катастрофа.Гласът на народа е важен, другото е само интерес.
9
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Ако ще слушаш в захлас(както вчера Б.Б.) по -добре не го прави.Ставаш заложник на грандоманщината му.Разбери най-сетне- ти си президент и се дръж като такъв !
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво като го събира...за 23 г. нищно се промени,като знам че крадливите партии ще бъдат на кснс и ще решават как да се измъкнат за пореден път,долу дпс,герб,сдс,дсб,кунева,бсп,ндсв,тия партии вече никога не трябва да се гласува за на изборите.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В момента институциите саботират сами себе си и бавят топката. Това народно събрание трябва да се разпусне.То не може да направи нищо освен да вреди.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зависи Плевня...Ако приемаш, че държавата е стола ти....доникъде няма да стигнете. Обаче щом ти е текнало баш ся да мислиш за сигурност явно така приемаш нещата...
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sled 10 godini toy oste e malik za uprVleniye
4
3
 
18
 
! Отговори
Ванчо преди 11 години
Този може да вземе да излезе мъж и да свърши няква работа толко ли пък нема един да се жертва за тая държава народа ще го подкрепи даже в учебниците по история ще влезне само алчни главоци :)
3
1
 
26
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Как институцията ДКЕВР " да работи адекватно",като всички си били хвърлили оставките?
2
9
 
22
 
! Отговори
ГЛУПЧО преди 11 години
Президента да си събира багажа , идва неговият ред да се маха, ОСТАВКА, той е една мижитурка и неговият вожд БУДА, РЕВЛЮ