При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!

Застояла съм се, ще карам колело, рече екоминистърът в оставка
8 мар 2013 16:15,
102
При фекалии в хола - тъгувайте за Нона!
Нона Караджова Снимка: БТА

Хората ще оценят какво сме направили само ако останат без вода, ако канализацията им връща обратно и имат фекалии в хола. Това заяви министърът на околната среда и водите в оставка Нона Караджова. 

По нейни думи много малко хора се интересували от темата, защото тази инфраструктура, която осигурява сметосъбирането и канализациите, е извън погледите на хората. Това, което сме направили, не е само за нас, това е за нашите деца, заяви Караджова.

Тя обясни, че за нея на дневен ред не стои дали ще остане в политиката и дали ще оглави листа за кандидат-депутати от ГЕРБ. 

Тези теми изобщо не стоят пред мен. На първо време ще си почина. Имам дете на десет и голямо, на които отделях малко време. Идва пролет, застояла съм се, ще карам велосипед и ще ходя по планините, защото съм планинар, описа плановете си министърът в оставка.

Караджова беше категорична, че не е започнала работата си като министър с политическа амбиция.

Знаете, че съм експертен министър, заяви тя и допълни, че има много дълъг опит. Караджова беше категорична, че за в бъдеще няма да има криза с боклуците в България, защото е била изградена необходимата инфраструктура. 

На екипа на МОСВ под моето експертно ръководство поставям една много добра оценка, давам отличен на моите колеги, оцени работата на ведомството си Караджова.

По нейни думи тя и екипът й са свършили много работа и се надява всичко да бъде продължено от следващите правителства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
21
 
! Отговори
Аман от фекалии преди 11 години
с тия от ГЕРБ
3
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая леличка от Герб ли е и тя ли е с мутрите
2
26
 
6
 
! Отговори
Нона в затвора преди 11 години
Ако сме българи, трябва да изберем да ни управлява дясно-патриотично движение, формация, която е отворена към хората, към грижата за тях, за децата и пенсионерите, затова комбинацията СДС и ВМРО е най-удачна.БСП-БКП - Хора на СИК и енергийната мафияГЕРБ също част от СИК и кръговете около ПашатаДПС, НДСВ и ДСБ - секти, шамански лидери, привърженици - зомбитаКунева - слуга на олигарсиАтака - мечтатели без логични точки за развитие, а накрая ни оставаСДС и ВМРО, най-добре е те да дойдат
1
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя тая лиличка е затънала до гуша във фекалии!!!