Малцинствата да са представени в НС и всички държавни служби

Това е в интерес на националната сигурност, смята Ремзи Осман
16 мар 2013 16:46, Петя Славова
388
Малцинствата да са представени в НС и всички държавни служби
Малцинствата да са представени в държавните институции, иска Ремзи Осман. Снимка: Булфото

В интерес на националната сигурност е малцинствата да припознаят свои представители не само в Народното събрание, но и във всички държавни служби, в полицията, в съда и в специалните служби. Това заяви досегашният депутат от ДПС Ремзи Осман на организирания днес в доспатското село Барутин възпоменателен митинг в памет на жертвите на т. нар. възродителен процес.

"Възродителният процес" ще остане сред непочтените страници в съвременната българска история, заяви народният представител в 41-то НС Алиосман Имамов, пише БТА. Той каза, че главната тежест на кризата са понесли малцинствата.

"За да бъдеш свободен днес, трябва да имаш работа, не е достатъчно само правото да избираш религията и името си", каза Имамов. Според него истинският патриот в България е онзи, който успее да обедини нацията и да изведе страната от кризата.

Ораторите на митинга поставиха за пореден път въпроса, че събитията от "възродителния процес" трябва да бъдат включени в учебниците по история.

"Преди 40 г. автоматите на режима не ни уплашиха, преди 23 г. и танковете не успяха да ни спрат по пътя към демокрацията", заяви Мустафа Карадайъ, организационен секретар на ЦОБ на ДПС.

На възпоменателния митинг в родопското село присъства и главният мюфтия Мустафа Хаджи. Митингът в Барутин се провежда всяка година през март, почитайки жертвите на насилствената смяна на имената в района през пролетта на 1972 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
16
 
! Отговори
Несъгласен преди 11 години
Ама чакайте ,не бързайте да се възмущавате,Рамзи Осман може да има в предвид белите и работещи хора.То както е тръгнало българите зорлем да имат по едно дете,за сметка на *** по десет,не се знае в следващите парламенти кой ще е мнозинство и кой малцинство.Само не знам дали за "бялото" малцинство ще има безкрайни помощи и привилегии,както сега има за "черните".
14
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така вече ще я втасаме работата. В българския парламент трябва да има само БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ. От *** Българин не става и това е истината.
13
9
 
5
 
! Отговори
ро ро преди 11 години
На последните протести няма хора от малцинствата защото представителите им винаги са казвали че управлението на ГЕРБ е пагубно за страната. Всички хора да се уважават от противопоставяне никой няма да спечели. Страната доведена е до това положение благодарение на българите и то заради неграмотност и щуробаджанащина.
12
5
 
31
 
! Отговори
h8red преди 11 години
Унищожение за тази подчовешка ***! *** и ислямизацията вече действат с пълна сила в нашата мила родина. Ако не въстанем навреме, страната ни ще бъде погълната от подобни гнусни твари. Дискриминация и омраза!
11
4
 
27
 
! Отговори
ioannidis преди 11 години
Сега Бойко падна, и на тия устите им много започнаха нещо да лаят.
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе Рамзи,ние и вас ще гоним ОТВСЯКЪДЕ,той за *** се замислил!
9
7
 
49
 
! Отговори
Ариана преди 11 години
Възродителният процес е единственото хубаво нещо което направиха комунистическите изчадия.
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе,да станем Цингария!НИКОГА!
7
3
 
40
 
! Отговори
батачанин преди 11 години
Тези от Барутин не знаят и дума на турски, но точно те са извършили клането в Батак по време на Априлското въстание. По турци и от турците.
6
3
 
47
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Противозаконната ДПС не си ли назначи една камара небразовани пингвини в държавната администрация,че да искат още.Ай сиктир бе,аз в БГ ли живея или у Тюркишландия?
5
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА СА ПРЕДСТАВЕНИ- КОЙ ИМ ПРЕЧИ. ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШАТ ЕДНО ВИСШЕ И СА ГОТОВИ ЗА ДЕПУТАТИ.
4
8
 
47
 
! Отговори
бг преди 11 години
Ремзи?Къв е тоя резак,че да казва кво ще става в БГ бе.Аре който иска *** да си ходи у Анадоля.
3
4
 
51
 
! Отговори
unnamed преди 11 години
Аман от турци и ***!
2
12
 
47
 
! Отговори
Смърт преди 11 години
Смът за *** и турците, които евават майката на милата ни родина!
1
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ама не, мнозинството си е мнозинство!