Господин Цветанов има да си говори с главния прокурор!

Станишев продължи задочния спор за "Информационно обслужване"
Обновена: 19 мар 2013 15:47 | 19 мар 2013 15:47,
591
Господин Цветанов има да си говори с главния прокурор!
Сергей Станишев. Снимка: архив Булфото

Господин Цветанов има да си говори с главния прокурор, аз въобще няма да го коментирам. Така лидерът на БСП Сергей Станишев отговори на зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов, който днес попита през медиите Станишев по каква причина е назначил Азер Меликов в “Информационно обслужване“.

Вече няколко дни продължава задочния спор около ръководителя на звеното Михаил Константинов. БСП, ДПС и ДСБ изразиха съмнения около безпристрастността на Константинов, като първите две формации директно поискаха смяната му заради интервю във всекидневник, в което той посочва, че би направил всичко, за да не се върне тройната коалиция.

На днешния си брифинг Сергей Станишев не уточни какво според него трябва да обсъждат обвинител №1 Сотир Цацаров и Цветанов, но червеният лидер неколкоратно е заявявал, че има данни за тежки нарушения от страна на бившия вътрешен министър и е настоявал прокуратурата да потърси отговорност на цялото управление на ГЕРБ.

Предполагам, че господин Цветанов не чете вестници, коментира навиците на зам.-председателя на ГЕРБ червеният лидер и цитира интервюто на Михаил Константинов.

Ако Константинов остане на поста си, всичко ще е ясно – готвят фалшификации, заяви още Станишев, който днес за пореден път изрази сериозни опасения за начина, по който ще бъдат проведени парламентарните избори на 12 май.

Станишев не е доволен и от подписаното вчера споразумение между прокуратурата, ДАНС и МВР, които ще бдят за честния вот. Остри думи червеният лидер отправи към зам.-главния прокурор Ася Петрова, която лично ще следи предстоящите избори.

Станишев припомни, че Петрова е известна с близките си отношения с Цветан Цветанов. Подобни подозрения той има и за останалите, които са участвали в подписването на споразумението.

По думите на лидера на БСП подозрения буди и прякото участие на главния секретар на МВР Калин Георгиев, зад когото по думите на Станишев, прозирала сянката на близкия до Цветанов шеф на ГДБОП Станимир Флоров.

Срам ме е, че се налага на избори у нас да има разширена мисия на ОССЕ и ПАСЕ, заяви още Станишев. Той за пореден път не пропусна да лансира тезата си, че ГЕРБ са реализирали безпрецедентни измами на местните и президентски избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
461
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сер-гей място то ти е във затвора начело с доган и костов
460
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Грамофонната плоча по фсички форуми: лоши комуникти, лоши руснаци, серГей, 16-та република,слюнки, клюки, липса на информация.От руснаците все има още нещо работещо и съществуващо, което са ни помогнали да направим в предишни години.От братята американци имаме ТЕЦ, производител на "най-евтин" ток при договорена 17% печалба и един крадлив Иван Костов.Трябва да си сляп и ***, да крещиш глупости и да повтаряш едно и също.
459
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ti normalen li si be grop vinagi sa bili partiika na intrigite na populizma.Ivarha na naglostta e ,4e se pravqt na opoziciq na sobstvenoto si upravleni nagli individi,sasipaha jivoteca na horata
458
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тиквата знаеше, че простаците пак ще го изберат. Затова и цялото шоу с оставката.*** народ, заслужава си го.
457
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И може много факти да изнесе .......Внимавай какво си пожелаваш.........
456
4
 
8
 
! Отговори
ЦИК преди 11 години
Съсела знае,че ще загуби изборите и си търси причина още отсега! И Путин да дойде и да проведе изборите, от БСПБКП пак няма да ги признаят, ако не им харесва резултата!
455
2
 
2
 
! Отговори
ДАРИТЕЛ преди 11 години
САЛИДОЛАТ /ГРЕСТА/ СТЕ Е БЕЗПЛАТНО ОТ МЕН ИМАМ РЕЗЕРВИ ОТ ВРЕМЕ ОНО СДЕЛАНО В СССР
454
5
 
7
 
! Отговори
KAZAK преди 11 години
Ако трябва някои да си говори с прокурора по то4но да отговаря на вапроси на прокурора ти си много преди ЦВЕТАНОВ НА РЕД В РОДИНАТА ТИ УКРАИНА ТВОЯ ТА КОЛЕЖКА ТИМОШЕНКО ОТДАВНА Е В ЗАТВОРА С ОБАРНАТ ХАСТАР МИСЛИ0 МУ ИДЕ ТИ РЕДЪТ
453
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен Гласуваш за герб и получаваш един гол кол, а тези които го харесат много работи могат да направят на този кол .Мазонхисти.
452
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нима Цеко може да говори? Това, на което се наслушахме от него бяха само тъпизми и нечленоразделни звуци!
451
6
 
9
 
! Отговори
амиииии преди 11 години
До 1234 по скоро преброй писачите на Герб,като се има предвид,че сайта е комунистически!по-скоро хората ни писна Станишев да се появява и да дразни с изцепките си.Не може крадецът да вика дръжте крадеца?
450
11
 
16
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 11 години
ДА ,ГЕРБ ЗА 4 ГОДИНИ ПОБЪРКА БЪЛГАРИЯ.КУПУВА ИЗБОРИ. СЛУГУВА НА МОНОПОЛИТЕ. А ДАНО СЛЕД КАТО СА ТОЛКО НАГЛИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ПОЛУЧАТ ОТНОВО "НАРОДНАТА ЛЮБОВ "
449
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
uuuuuuuuuuuuuuuuu.....dolu bsp
448
7
 
15
 
! Отговори
НЕ НА КОМУНИЗМА преди 11 години
О, Я СТИГА ВЕЧЕ ТОЯ СТАНИШЕВ СТЕ МУ ДАВАЛИ ДУМАТА ДА НАГЛЕЕ! СТИГА СТЕ НИ НАТРАПВАЛИ ОБРАЗЪТ МУ,ЗА ДА НИ ДРАЗНИ!КОМУНИСТИТЕ СЕ ИЗТЪРКАХА С ТЕХНИТЕ ПОДМОЛНИ ИГРИ! СТАНИШЕВ КОЛКОТО И ДА СИ ПРАВИ ЕВТИН ПИАР С ПРИЯТЕЛКАТА СИ И ДЕТЕТО ИМ НЯМА ДА НИ НАКАРА ДА МУ ВЯРВАМЕ КАКТО НВРЕМЕТО ПРЕДИЗБОРНО ЛЪЖЕШЕ БАБИЧКИТЕ,ЧЕ ЩЯЛ ДА СЕ ЖЕНИ ЗА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА!ХМ ТОЯ ТЕАТЪР СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ И НА ОБЕЩАНИЯ СМЕ СЕ НАСЛУШАЛИ,НО БСП ВЕЧЕ ГОД. Е ВЪВ ВЛАСТА И ЛЪЖЕ!
447
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Единственото, което Бойче направи е да краде от магистрали. Викаше на това, строене и много работа!
446
8
 
9
 
! Отговори
4 преди 11 години
Станишев и Първаноглу са хоръта които така разпуснаха юздите на Мафията че сега никoй неможе дасе оправи.Само гледат сеирите на другите правителстава.Лично те двамата требва незабавно да бъдат разс......и Защото по този начин разсипаха държавата.Видяхме гн Борисов кактв зор видя докато пооправи малко нещата по всички отрасли.Бойко е велик ръководител неможе никoй дъго стигне.ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ САМО.
445
8
 
14
 
! Отговори
bb преди 11 години
ЧЕРВЕНИЯ СЪСЕЛ Е УМРЯЛ ОТ СТРАХ ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ.
444
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди, преди! Преди 10 години, преди 20 години, преди 50 години!Бойко е *** СЕГА! *** и България!БСП е сериозна партия. От 100 години и планира да е още 100! Едва ли ще се наеме да чисти *** след ГЕРБ!За БСП съм, но няма да гласувам за тях сега. За да не ги насадя на пачи яйца.
443
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 546:правилно,ще съществува докато има нещо за крадене;))
442
2
 
15
 
! Отговори
Добричко - чичко преди 11 години
Това е бягане пред вятъра. Помпи се до пукване. Няма да е БСП на власт, нито с ДПС, нито и с ГАЗОВАТА АТАКА заедно..