Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат

Подкрепата за партията расте, убеден е Прошко Прошков
Обновена: 12 апр 2013 12:40 | 26 мар 2013 15:23,
112
Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат
Снимка: "България на гражданите"

Няма разнобой и скандали в "Движение България на гражданите", свързани с листите за народни представители, заяви говорителят на предизборния щаб на партията Прошко Прошков.

От партията на Меглена Кунева внесоха днес документите си за регистрация в ЦИК. Той уточни, че в момента се получават номинациите и вероятно в началото на следващата седмица ще бъдат готови и самите листи.

От движението внесоха 57 970 подписа в ЦИК, въпреки че са необходими само 7000 подписа. Така на практика хората на Кунева биха досегашния рекорд на ГЕРБ.

По думите на Прошков от движението внесли толкова много подписи, не за да подобрят един или друг рекорд.

Целта бяха десетките хиляди разговори, които ние и нашите приятели по градовете проведохме с хората. Най-много ценим тези, които доведоха до обръщане на нагласата на някого. Ние се борим за всеки глас, въпрос на чест и упоритост от наша страна е да привлечем и тези, които са скептични”, коментира още Прошков.

По думите му в листите на “България на гражданите“ ще попаднат предимно от хора с дълъг професионален стаж, които не са участвали в избори. Трябва да си извървял сериозен път и да знаеш къде отиваш, обясни Прошков профила на кандидат-депутатите.

Отиваме с очаквания за много широка подкрепа и да бъдем първа политическа сила, заяви той. По думите на Прошков “България на гражданите“ иска да бъде алтернатива на всякакви популистки идеи.

Прошко Прошков препотвърди, че “Движение България на гражданите” ще се яви самостоятелно на изборите и няма да прави договорки нито преди, нито след изборите.

По негови думи подкрепата за партията растяла. Подобна теза е изказвала и Меглена Кунева, макар че социологическите агенции показват спад на доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
шморхел преди 11 години
като и гледам физиономията ме шзбива на поезия аз съм *** царска обичам наще реяктори големи реактори да продавам много полезно е за мине
92
1
 
1
 
! Отговори
KIRO преди 11 години
proshko........proshko...........pazi boze sliapo da progleda.................
91
1
 
1
 
! Отговори
pufo85 преди 11 години
Разбирателство,отговорност,работливост това е пътя към успеха.Опитността и енергичността на младостта показват своите първи резултати.
90
1
 
3
 
! Отговори
осъзнайте го преди 11 години
И да се карате ,ако изобщо преминете необходимия % ще влезе само Тя и ще ви загърби на втория ден ,както загърби Царското движение
89
0
 
6
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
ЗАЩО ДА СЕ КАРАТ ЗА НЕЩО КОЕТО НЯМА ДА СТАНЕ.
88
2
 
8
 
! Отговори
УФСЪ преди 11 години
КУНЕВА - НДСВ+БСП, Прошко Прошков - ДСБ, БЪЛГрия за гражданиете??? - хамелеонщина, стрнна симбиоза от политически амбицирани неудачници - опс сори неразбрани.бърз преглед на кандидатите, води до аналогия на Герберското началоай стига
87
2
 
2
 
! Отговори
перо преди 11 години
Солженицин,та кой е бил комунист. Г-жа Кунева ли?Ря може да е била женена за син на комунист, както и десетки други известни дами. Но нейният дядо и баща са лежали в лагера в Белене,за :антинародна"дейност.Пък и не се правете всички на антикомунисти , все пак.Следственият Миро Найденов е бил щатен комсомолски секретат в Рвакийският Университет.
86
7
 
1
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Е, нека първо да прочетеме за "бандюгите на Б.Борисов и Аферите на Борисов и Бориславова, а за Меглена има време, Да стане Прениер , да вдигне малко тази страна на крака , пък тогава някой си да си пише нещо си. Че и тези хора трябва да ядат.нали?Успех на младите,умните,образовани и дипломаични Български граждани.
85
9
 
4
 
! Отговори
krassimir.noushev преди 11 години
Нещо платените драскачи почват да се изнервят, едни и същи глупости повтарят като суеци. Явно се страхуват от авторитета и знанията на Кунева. Да се консултират с Боко и Цецо, ако ги открият къде са се заврели, че с коментарите само се излагат и после може и да не им платят ...
84
3
 
7
 
! Отговори
Кейн преди 11 години
Може и да бъркам,ама около този Прошков нямаше ли една байганьовска история,че е платил колосален хонорар на кучето си ,докато е бил шеф на тотото,ако не,сори.Обаче съм съвсем сигурен,че вече над четвърт век ни управляват един стадион хора,които отвреме-навреме си сменят фланелките
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За да си ренегат, трябва ли да бъдеш интелектуалец, или за да си интелектуалец, трябва да си ренегат? Че то около Кунева е като дъгата - от всички партии и всички цветове набедени за интелектуалци ренегати са се събрали. А тате ми е казал - веднъж предател, винаги предател!!!!
82
4
 
5
 
! Отговори
провалените преди 11 години
Кунева ше бъде един от поредните провали на трилатералната комисия. Хубавата новина, че все още българите са непредвидими, утре може да хукнат към БРИК, тогава цялата тази пасмина ще се тръшка пред западните си покровители.
81
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат"Естествено - ще стане депутат този, който си плати и то яко!
80
5
 
7
 
! Отговори
До 85 преди 11 години
Господине/госпожо,Много сте наивни, щом сте се хванали на въдицата на доказаното комунистическо *** Иван Костов и обкръжението му в лицето Прошко Прошков (по прякор Прошляка)
79
3
 
6
 
! Отговори
Солженицин преди 11 години
Няма защо да се карат, защото никой от тях няма да стане депутат. Който си е помислил, че ще се закачи на Пръмовото влакче, много се заблуждава. Хората не са безпаметни и мн. добре си спомнят за хер Ферхойген (доказан лъжец и лобист на международни мошеници!) и първата му дружка др. Пръмова-Кунева. Комунист веднъж, комунист завинаги!
78
1
 
8
 
! Отговори
Ама разбира се преди 11 години
Там е събрана каймака на интелигенцията. Те не се карат, те спорят кого да освободят от тежкото задължение да бъде депутат.А Кунева (Пръмова), като една Мона Лиза (с тази изкривена усмивка) просто ще се жертва за благото на България.ХВАЛА НА ТАКИВА БЪЛГАРИ!!!!
77
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Умницо.Всички БЪЛГАРИ за ГРАЖДАНИ на България.Вземи малко, пообразовай се и тогава ръси глупостите си, че много вече почнахте да парадирате с простотията си.
76
4
 
12
 
! Отговори
1 преди 11 години
Прошко,Прошкооо, срам ме е че съм гласувал за тотален "***"!!!
75
2
 
8
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Тия са си платили! А на тях са им платили за това кои закони да прокарат, като лобисти!
74
5
 
10
 
! Отговори
Тези са ПРЕДАТЕЛИ преди 11 години
Всички до един са стари КУ-ВИ !Нечело с кривоустата !!!ВЪН ...ХИЛЯДА ПЪТИ ВЪН !!!