Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат

Подкрепата за партията расте, убеден е Прошко Прошков
Обновена: 12 апр 2013 12:40 | 26 мар 2013 15:23,
112
Хората на Кунева не се карат кой да стане депутат
Снимка: "България на гражданите"

Няма разнобой и скандали в "Движение България на гражданите", свързани с листите за народни представители, заяви говорителят на предизборния щаб на партията Прошко Прошков.

От партията на Меглена Кунева внесоха днес документите си за регистрация в ЦИК. Той уточни, че в момента се получават номинациите и вероятно в началото на следващата седмица ще бъдат готови и самите листи.

От движението внесоха 57 970 подписа в ЦИК, въпреки че са необходими само 7000 подписа. Така на практика хората на Кунева биха досегашния рекорд на ГЕРБ.

По думите на Прошков от движението внесли толкова много подписи, не за да подобрят един или друг рекорд.

Целта бяха десетките хиляди разговори, които ние и нашите приятели по градовете проведохме с хората. Най-много ценим тези, които доведоха до обръщане на нагласата на някого. Ние се борим за всеки глас, въпрос на чест и упоритост от наша страна е да привлечем и тези, които са скептични”, коментира още Прошков.

По думите му в листите на “България на гражданите“ ще попаднат предимно от хора с дълъг професионален стаж, които не са участвали в избори. Трябва да си извървял сериозен път и да знаеш къде отиваш, обясни Прошков профила на кандидат-депутатите.

Отиваме с очаквания за много широка подкрепа и да бъдем първа политическа сила, заяви той. По думите на Прошков “България на гражданите“ иска да бъде алтернатива на всякакви популистки идеи.

Прошко Прошков препотвърди, че “Движение България на гражданите” ще се яви самостоятелно на изборите и няма да прави договорки нито преди, нито след изборите.

По негови думи подкрепата за партията растяла. Подобна теза е изказвала и Меглена Кунева, макар че социологическите агенции показват спад на доверие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
12
 
! Отговори
svejarov преди 11 години
За да се променят нещата и престъпниците ограбили ни и продължаващи да ни ограбват да отидат в затвора ,трябва да изберем Движение България на гражданите.Те са партията на промяната.В момента няма алтернатива на най-кадърния политик сред политиците Меглена Кунева.Тя трабва да бъде Премиер и да покаже как се управлява честно и справедливо.
12
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"По думите му в листите на България на гражданите ще попаднат предимно от хора с дълъг професионален стаж, които не са участвали в избори". Прошко да прости Господ *** да те питам нещо - досега лидерката ви в какво участва - порно сериал или варитиетно представление?
11
9
 
13
 
! Отговори
krassimir преди 11 години
И последния сериозен кандидат на предстоящите избори внесе документите в ЦИК. ДБГ е сериозна алтернатива на гласуващите в дясното пространство и единственото ни спасение за скорошно и безболезнено излизане от кризата, в която ни насадиха ГЕРБ. Герберите се скриха бързо от позорното си напускане на властта, но това не им попречи пак да се кандидатират. Надявам се на благоразумието на българите.
10
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като искат да влязат в Парламента, да си сменят партийката ! С Пръмовица - няма как да стане .
9
8
 
12
 
! Отговори
Акълмайстор преди 11 години
Куневица с кривата устица,квака като жаба кикерица!!
8
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се карат - ... тия направо се млатят !
7
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, защо да се карат, като си знаят, че никой няма да е депутат.
6
11
 
16
 
! Отговори
Дам преди 11 години
Не знам от къде са събрали толкова подписа. докато чаках на опашка да си платя сметките миналата седмица ,една жена искаше подписи и всички я отрязаха. Накрая си тръгна с подвита опашка. Та сега си мисля доколко са истински тия подписи ,защото със сигурност никой не ги проверява.
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако 75% от българите излязат да гласуват, турците няма да влязат в парламента. Просто отиваш и гласуваш за партия различна от комунисти и турци (двете най-големи злини в историята на България). Трябва само да го направим ако обичаме България.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОТБОР ЮНАЦИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА -----Кунева,Янка,Сидеров,Нейнска....и прочие!
3
6
 
23
 
! Отговори
Оф преди 11 години
Боже, Боже що не си прибереш версиите та да живнем малко
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AЙДЕЕ,....НИЦ?
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се карат, все пак бройките които ще влязат ще се броят на пръсти. Кривата уста май много си повярва горката.