Коалиция с никого обяви "Атака"

Сидеров иска цикъл от избори до "пречистване на политическото пространство"
Обновена: 26 мар 2013 15:23 | 26 мар 2013 14:39,
179
Коалиция с никого обяви "Атака"
Снимка: архив Булфото

“Атака“ няма да се коалира с ГЕРБ, БСП, НДСВ, Синята коалиция, ДПС и “България на гражданите“ на Меглена Кунева. Днес националистите свикаха извънредна пресконференция заради погрешно разбрания “вежлив и джентълменски изказ“ на лидера на партията Волен Сидеров.

По думите на Сидеров вчера при регистрацията на партията в ЦИК той е бил неправилно разбран, че е възможно да влезе в коалиция с предишните управляващи.

Лидерът на партията в понеделник коментира, че отношението на "Атака" към ГЕРБ в следващия парламент ще зависи от това дали ГЕРБ са си взели поука и са израснали. По думите на националиста “Атака“ веднъж е подкрепила ГЕРБ, защото се подлъгала по изявленията на партията на Бойко Борисов.

Днес Сидеров категорично отхвърли възможността за коалиция с изброените от него партии и отново лансира тезата си, че те са “изграждали колониалното робство“.

“Това са партии, които са управлявали и заробвали страната ни. Партии, които са извършвали национално предателство спрямо българския народ”, заяви още лидерът на националистите.

Сидеров даде и съвет на политическите си опоненти: да се саморазпуснат.

“Да освободят политическото пространство и то да се насити с хора и формации, които имат патриотична и националистическа насоченост. Само тогава България ще върви напред, иначе нашата родина ще гази в блатото на колониализма”, добави още той.

По думите на лидера на “Атака“ нямало нищо лошо да има цикъл от избори до пречистването на политическото пространство.

Иначе Сидеров отправи дежурните си критики към всички останали политически сили. По думите му ДПС са “антиконституционна партия“, БСП сега говорят “сладки приказки, които крадат от “Атака“. Сидеров се върна и на малко позабравената тема за субсидията на “Атака“. По негови думи “ГЕРБ са откраднали субсидията на “Атака““.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕ Е КАЗАЛ НИЩО ЗА КОАЛИЦИЯ ,ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ПРЕДИ ДА ГОВОРИТЕ,ЗАЩОТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ ЗА КОЙ РАБОТИ ПРЕСАТА И МЕДИИТЕ,КАКТО И НА ИЗВЪНРЕДНАТА МУ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ КАЗА ЧЕ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРА С НИКОЙ ,А ТЕ ГО ИЗКАРАХА ЕДВА ЛИ НЕ ЧЕ КАРА ДЕПУТАТИТЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ,А ВКАКВА ВРЪЗКА ГО КАЗВА ТОВА ,ЧЕ ЗАЩИТАВАСАМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ ХОРА И ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА ОСОБЕНО ГЕРБ КАКТО ВИНАГИ НЕ Е ВАЖНО НИКОГА НЕ Е БИЛ С ГЕРБ, БЕШЕ С ГЕРБ ЗАЩОТО ОБЕЩАХА НЯКОИ НЕЩА ЗАЛОЖЕНИ В ПРОГРАМАТА НА АТАКА ОТ 2005
147
4
 
3
 
! Отговори
Непознат преди 11 години
Какво като създаде етническо напрежение ***.Колко ти плаща Доган
146
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
гледайте филма КАТАСТРОЙКА,защо продадоха българия на смешни цени и защо продължават,и защо няма връщане назад докато те са на власт,за пари и власт разбира се,на тези които плюят против атака само ще кажа че са предатели и продажници като тях,само те винаги са защитавали националните интереси
145
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обърнете внимание на думата окупация, драги читатели! Излиза, че ний, българите сме платили за окупацията си, а не за освобождението си. Потвърждение за имперските амбиции за Задунайска губерния откривам и в първия том на издадената в СССР академична История на България през 1954 г., където на стр. 308 буквално четем: Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война. Кратко и ясно, даже не е и цинично. Писано е от съветски учени, сталинисти, вероятно и интернационалисти.
144
0
 
2
 
! Отговори
ДО 157 преди 11 години
Според Указ 1144, публикуван в Държавен вестникот януари 1884 г. се оказва, че братската помощ по нашето освобождение е струвала на българския народ 10 500 000 книжни рубли и 43 копейки. По онова време реципрочната стойност на тези книжни рубли е точно 32.5 тона злато. Във въпросния брой на ДВ буквално четем: Ний Александър I с Божията милост и народна воля, княз на българите, провъзгласяваме: Народното събрание прие, Ний утвърдяваме следующата КОНВЕНЦИЯ за изплащане от България на Русия разноските по окупацията на Княжеството от Руските Импер/аторски/ Войски, съгласно определението
143
4
 
2
 
! Отговори
Вън от ЕС преди 11 години
Ще има да търсите и плачете за Европейския съюз, ако гласувате за АТАКА!Но и по времето на Ботев много чорбаджий " плачеха" за Париж и европейските ценности!Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, - плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!
142
0
 
7
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Отмъщението на народа към корумпираните и самозабравили се от свръхзабогатяване политици и голямата неподозирана изненада за управляващите и правителството на тези избори ще се казва "Атака"! По последни социологически данни,след масовите протести,популярността и привържениците на "Атака" са се увеличили петорно, като техния брой продължава бързо да нараства,което се демонстрира и от увереността на Сидеров в победата за да не иска да се коалира с ненужните му ГЕРБ, БСП, НДСВ, Синята коалиция!
141
0
 
4
 
! Отговори
не съм турчин, бълга преди 11 години
А всъщност някой иска ли да прави коалиция с тях?
140
6
 
2
 
! Отговори
сопол преди 11 години
не искаме волен, бойко, куинева, теменужката и т.н.искаме който от власта е крал демек всички да бъдат съдени за държавна измяна. искам и поне 2,3 *** съдии да бъдат обесени и главите им на кол
139
3
 
2
 
! Отговори
Kuneva преди 11 години
изберете ме 1. гратис за всички бензин до 1 литър2. 50 процента данък за депозити над 10 000 лева3. превръщам българия в свободна зона
138
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 149 Ikonomi4eski vraski s Kitai, Brasiliq... sa6to ne dobavite i Severna Koreq? Naistina bezumni prikazki
137
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 146 Oh Gospodi, bratskite otno6eniq s Rusiq??!! Nadqvam se nikoga da ne stavame otnovo bratq s rusnazi. Samo poradi tova namerenie na Ataka ne me interesuvat ostanalite i namereniq. Tova e realen okasatel sa plitkoumie
136
0
 
4
 
! Отговори
ko40 преди 11 години
вижданията ми са тези като на атака. това дали ще ги изпълнят е отделно. но да ме определяш за *** е вече нахалство или лудост. ясно е че си от банкя *** ***
135
1
 
8
 
! Отговори
до 149 преди 11 години
Ами трябва да си "Куха лейка"за да не гласуваш за истинския родолюбец Волен Сидеров.
134
0
 
6
 
! Отговори
до 108 преди 11 години
До От Атака има смисъл разпознаваеми са ГЕРБЕРИСТИТЕ,защото страната ни фалира,но засъжаление всички патим заради вас защото феновете на ГЕРБ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕДОРАЗУМЕ-НИЕ.ТЕ СА -БСП,БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ,И ГЕРБ 3 В 1
133
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен за разлика от всички - СДС, ДСБ, БСП, ДПС, НДСВ, ГЕРБ, Кунева с измислената и партия не е участвал в престъпната приватизация и не е слуга на МВФ и Световната банка. Ако Волен е на власт и окото няма да му мигне да национализира ЕРП-тата и да изгони чуждите компании, които изнасят златото на България. Всеки друг избор ще е довърши България. Освен това Волен ще възстанови братските ни отношения с Русия и ще работи за създаване икономически връзки с Китай, Индия Бразилия.
132
1
 
17
 
! Отговори
Респект преди 11 години
Сидеров е единственият български патриот политик,който историята ще запомни,той е кошмар за лъжата и кражбата и плана за унищожение на европейското самоопределение на нациите.
131
1
 
9
 
! Отговори
излъган преди 11 години
давай Сидеров,,25 % и ще ти се подмазват всички !!!
130
2
 
7
 
! Отговори
ruseborn преди 11 години
До Благодаря Атака7 0 ОтговориБлагодаря Атакапреди 11 минути Вижте партия Атака има определено полезна функцияТи благодари на кьопавия си баща, неграмотнико анонимен. Твоите деца също ще раснат като нееграмотни *** както баща си!
129
2
 
18
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Кажете ми от цялата история на Бълкгария, един случай в който Европа да ни е дала или помогнала за нещо?Кажете един случай в цялата история САЩ да са отишли някъде и да са построили безвъзмездно с техни средства една болница?Кажете защо да вярваме на ЕС, МВФ, САЩ, НАТО и Турция?Чърчил - "България трябва да бъде унищожена"Бисмарк относно Априлското възстание - "Живота на един пруски войник е по-ценен от всички избити в България"