Миро Найденов отдавна ходи по въжето на цирка!

ГЕРБ хвърлили ексминистъра на вълците, видя Татяна Дончева
Обновена: 12 апр 2013 12:41 | 27 мар 2013 11:14,
78
Миро Найденов отдавна ходи по въжето на цирка!
Татяна Дончева. Снимка: архив Булфото

Традиционно остра, лидерът на “Движение 21“ и бивш депутат от “Коалиция за България“ Татяна Дончева не спести критиките си към БСП и ГЕРБ.

Тя коментира пред Нова телевизия скандала около обвиненията срещу бившия земеделски министър Мирослав Найденов, водачите на листи за депутати на левицата, които бяха обявени вчера и въпроса за т.нар “частна ГДБОП“.

Преди дни от партията на Меглена Кунева изнесоха информация, че политици, журналисти и общественици са били подслушвани. Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов категорично отхвърли подобна информация.

Частни ченгеджийници е имало, има и ще има, заяви Дончева. Тя изрази своето недоумение защо се учудват хората от “милиционерските“ методи, които са властвали през последните 3,5 години в държавата.

Милиционерите могат да родят милиционерска реда. Те това могат, това правят, заяви тя.

Миро Найденов отдавна върви по въжето на цирка, но не знам дали е имал предпазно въже, заяви Дончева. Думите й идват като коментар на вчерашната информация, че бившият министър е привлечен като обвиняем за злоупотреба с евросредства.

По думите на Дончева ГЕРБ хвърля предизборно някого на вълците.

Миро Найденов попадна в неблагоприятна среда между изборите и ще бъде хвърлен на вълците, обясни тя. По нейни думи сега Цветан Цветанов ще може да се изправи и да каже колко е принципен.

„Мирослав Найденов ще бъде разследван, защото такъв е животът. Така Цветан Цветанов ще се похвали, че е един принципен човек”, каза председателят на “Движение 21”.

Дончева категорично отхвърли възможността БСП да натиска прокуратурата за обвиненията срещу бившия министър. По думите й левицата няма механизми, с които да го направи.

В политиката не е вярна максимата „По-добре късно, отколкото никога”. Така тя коментира обновлението във водачите на листите на левицата. Вчера БСП ги обяви и сред тях почти няма бивши министри от тройната коалиция. По думите на Дончева обаче тези действия са много закъснели.

Обновлението на партията по начина, по който се случва, можем да го сложим в кавички”, смята тя. По нейни думи министрите от тройната коалиция не е трябвало да застанат като лице на изборите още през 2009 година. Дончева нападна остро лидера на левицата и обкръжението му.

Хора, които са от 1991 година, остават, а не можете да кажете, че са ярки парламентаристи, скочи тя срещу водачите на листите.

Според нея няма как БСП да яхне прилива и не успява да налее подкрепа покрай протестите. „Просто ще получи едно задоволително парче”, допълни тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
16
 
69
 
! Отговори
СърФист преди 11 години
Т. Дончева: Мирослав Найденов ще бъде разследван, защото такъв е животът. Така Цветан Цветанов ще се похвали, че е един принципен човекИ Цветанов скоро ще бъде разследван, защото такъв е живота. Така Бойко Борисов ще се похвали, че е един "принципен човек"!
53
14
 
62
 
! Отговори
Ганев преди 11 години
До 1Ванко 1 е лесна бира. Време е Цецо да сподели, как точно взе 6 апартамента
52
18
 
77
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
Колкото и да се подменя вота на българите, всички сме срещу ГЕРБ
51
15
 
50
 
! Отговори
1 преди 11 години
Селската кифла да вземе да каже , колко пари й кихна ванко 1 за да промени законите и да го пусне от затвора. лесно се плюе по другите, ама за себи си мълчи дъртата вещица.
50
13
 
44
 
! Отговори
otneseni преди 11 години
Размириса се на *** и наизлязоха всички разбирачи
49
16
 
70
 
! Отговори
КАКА преди 11 години
КЪМ 42ГЕРБ ПРОСТО ОПЛЕСКАХА ЦЕЛИЯ ПЕЙЗАЖ....ГОЛЯМОТО РИЕНЕ СЕ ПАДА НА СЛЕДВАЩИТЕ СЛЕД ТЯХ.ДАНО ОЧИСТЯТ БЪЛГАРИЯ ОТ ВОНЯЩИЯ ***.КОЙТО НИ ЗАДУШАВА
48
12
 
38
 
! Отговори
ТРЯБВАТ ЛИ ВИ ПАРИ? преди 11 години
ТРЯБВАТ ЛИ ВИ ПАРИ? Печелите по XXX на ден, а единствено което трябва да направите е да се регистрирате тук с различни никове и да защитавате интересите на партиите на статуквото, олигарсите и мутрите! Дразнете хората и разводнявайте темите, докато всичко загуби смисъл. Парите ще се получите в съответните партиини и фирмени централи!
47
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тишината в спалнята ражда безумия...
46
25
 
36
 
! Отговори
Социолог преди 11 години
ГЕРБ:БСП=2:1 - МБМД от днес...
45
18
 
38
 
! Отговори
ККК преди 11 години
"Традиционно остра" ... не ! Класически *** е тая, както всички останали другари
44
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само да припомня на тая закона Ванко1. Нагушка се яката. И сега ще ми чете морал.
43
8
 
59
 
! Отговори
1_българин преди 11 години
На 12.05. 2013г.всички българи и небългари ще отидем до /който желае/ до урните и ще пуснем гласа си. Кой за когото си иска. Толкова е просто.
42
28
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАКВОТО И ДА КАЗВАТЕ, ГЕРБ ИЗСРАХА ЕДНО ГОЛЯМО... ЗА 4 ГОДИНИ. СЕГА ТРЯБВА БСП ДА ИМ БЪРШЕ МИЗЕРИЯТА, ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ НА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ.ЗАДАЧАТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛОЖНА, НО АКО БГ НАРОД ПОГЛЕДНЕ СЕРИОЗНО НА НЕЩАТА И СИ СПОМНИ,ЧЕ БСП НАПРАВИ НЯКОЛКО УВЕЛИЧЕНИЯ НА ДОХОДИТЕ ,И ДОРИ ДАДЕ НА ВСЕКИ ПЕНСИОНЕР ПО ЕДНО ПРАСЕ /ПО 150 ЛВ./,С КОЕТО ЧУВСТВИТЕЛНО СЕ ПОМОГНА НА ХОРАТА,ТО ТОГАВА ТРЯБВА ДА ПОВЯРВАМЕ ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОТНОВО,ЗАТОВА ГЛАСУВАЙТЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ВАШЕТО ДОБРО.
41
15
 
63
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
Мисля, че не си прав! Герберския кораб е пробит на много места и просто вече не могат да запушат пробойните! За това капитана взема отчаяно решение да хвърля част от екипажа, за да се спаси той! Но май ще трябва да се отърве от още пътници!
40
15
 
56
 
! Отговори
това правят преди 11 години
Милиционерите могат да родят милиционерска среда. Те това могат, това правят!Управляващите от ГРОБ насочиха контролните органи към малките и средните предприятия и хората и ги унищожиха! Гласуваха административни мерки и закони от рекетьорски тип. Малкият и среден бизнес и хората са подложени на непрекъснат рекет. Извън регулациите и проверките останаха големите безнес интереси, политиците и роднините им, олигарсите и мутрите.
39
28
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Миро Найденов попадна в неблагоприятна среда между изборите и ще бъде хвърлен на вълците, обясни тя. По нейни думи сега Цветан Цветанов ще може да се изправи и да каже колко е принципен. "Този цитат разкрива комунистическия начин на мислене, а именно не е важно дали някой е виновен или не, а дали Партията е лоялна към "своите"!! Очевидно "лошите " ГЕРБ не си ценят хората!! А пък БСП понеже си "ценят" кадрите престъпници като Овчаров и Масларова са си волни птички и нищо не им се случва!!
38
17
 
78
 
! Отговори
Столичанин преди 11 години
Абсолютно е права червената лелка. Бойко първо абдикира за да си запази главата и партията, после жертва и Миро, като най-атакуван. Но така е, като си в един отбор с мутра.
37
15
 
35
 
! Отговори
До ЯКО-ГЛУПАВИЯ преди 11 години
До ЯкоТъп си ЯКО-много ***
36
13
 
56
 
! Отговори
Яко преди 11 години
Миро МЪРШАТА, Серго СЪСЕЛА, Боко ТИКВАТА, Румен ШАДРАВАНА, Лъчо МОЗЪКА, Цецо ПУДЕЛА, ХЕР ФЛИК, Р.ОВЧ., Яне ФЛАШКАТА.... и т.н, и т.н - светли имена.............................................................................................................................Типични имена за българския политически елит!
35
31
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП е нашето спасение! Станете социалисти! - за ваше добро е