Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!

Цветанов отсече, че няма и доза истина за българския „Уотъргейт“
Обновена: 28 мар 2013 17:10 | 28 мар 2013 17:02,
694
Станишев лъже, БСП ще разчита на компромати!
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Сергей Станишев лъже, обяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. На извънреден брифинг той коментира твърденията на лидера на БСП за българския “Уотъргейт“.

По-рано днес Сергей Станишев съобщи за незаконна схема за подслушване на висши политици и бизнесмени, ръководена лично от бившия вътрешен министър Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ определи изказванията на Станишев като “серия лъжи“. Според Цветанов червеният лидер е поставил начало на една компроматна предизборна кампания.

Още по темата
В продължилото няколко минути изявление без право на въпроси от медиите Цветанов обясни, че БСП явно ще разчита на черен пиар, анонимки и компромати в предизборната си кампания. По думите на бившия вътрешен министър социалистите организирали “активни мероприятия“ и фабрикували компромати.

В изнесеното днес няма и доза истина, отсече Цветанов. Той обаче беше категоричен, че ГЕРБ няма да влизат в обяснителен режим. ПП ГЕРБ няма да се включи в подобен сценарий, сигурен е Цветанов.

Очаквах повече мъжество от лидера на ПЕС, разочаровано добави зам.-шефът на ГЕРБ. Той изрази своето недоумение от опита да се вкарат българските институции в предизборната борба. В 15.30 Станишев се срещна с главния прокурор Сотир Цацаров, за да внесе сигнала за незаконно подслушване на политици, общественици и бизнесмени при него.

Призоваваме да запазим неутралитета и авторитета на българските институции, заяви Цветанов. По негови думи те не трябва да бъдат използвани в борбата за вота на избирателите.Институциите работят и ще работят при всяко правителство, завърши Цветан Цветанов.

По-рано днес Станишев изброи и хората, които са били подслушвани: Георги Първанов в периода на създаване на „АБВ“, президентът Росен Плевнелиев при създаването на служебния кабинет, лидерите на ДСБ Иван Костов и на „Атака“ Волен Сидеров в периодите, в които са критикували ГЕРБ.

Подслушвани са още Ахмед Доган при делото за „Цанков камък“ и Сергей Станишев неколкократно. Бившият финансов министър Симеон Дянков, еврокомисарят Кристалина Георгиева при посещенията й в България, съдия Нели Куцкова също са били слушани. 

Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, Миньо Стайков, Красимир Гергов, Цветелина Бориславова са сред подслушваните бизнесмени, посочи Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
1
 
8
 
! Отговори
qwer преди 11 години
На мен лично ако ме подслушват няма да ме направят нещастен, защото не крада, не лъжа, не правя незаконни неща, защо се възмущава този *** ?Едно е ясно и много логично разбира се,че реват против СРС-та тези които престъпват законите,тези които не могат да живеят без да откраднат или да излъжат, защото както самите крадци се изразяват нарушавало се личното им пространство,ами тук съм съгласен нарушава се защото се разбира,че пък те нарушават паричното пространство на жертвите си Родина и народ
415
3
 
8
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Цецо що така бе ,никой не ти вярва. Миро Найденов и той приказваше ,че БСП си измислят ,ама виж кво стана! Ей, некдърна ГЕРБ пасмина ,даже да краде и подслушва не може.Ще ни набутате зорлем комунистите да ни управляват!
414
1
 
6
 
! Отговори
??? преди 11 години
Той и Мино Мършата твърдеше, че е невинен, но вече е с три повдигнати обвинения... А сега да видим поставеното лице Цацаров какво ще направи???
413
3
 
2
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
НФБстига крещя,че ме заболщха ушите :)аиде и аз излизам,няма диалог тука нормален,лека
412
3
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
557 само едно ще коментирам-познавам жени,достоини жени интелигентни,с хубави професии в БГ,които тук вършат тази работа,защото един завършен човешки вид вече е разбрал .че няма срамна работа..ох остави,само изказването ти да прочете някои и вижда ,че е безмислено
411
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лъжа бяха шестте апартамента,лъжа бяха SMS-те с Мишо Бирата,лъжа беше неправомерното използване на гранатомети при убийството на Чакъра!Да,ама не!ЛЪЖЦИТЕ СТЕ ВИЕ, ГЕРБЕРСКИ НЕГОДЯИ!
410
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако информацията е вярна,това показва че Станишев никой не го ***,защото го няма неговото име м/у подслушваните......
409
1
 
2
 
! Отговори
Крив макарон преди 11 години
И двамата са много талантливи лъжци...Времето преди изборите плаче за такива мошеници
408
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вале, ще го мамнеш с фейсбука, джиджи биджи, после връзка, после брак.Повече пари ще свлечеш!
407
1
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
555 аиде със здраве
406
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОФ, ТУКА САМО БЛОНДИНКИ. НАПУСКАМ- НЕ СА МИ НА НИВОТО- ИМАМ ДИПЛОМА ЗА 8 КЛАС.
405
0
 
2
 
! Отговори
dok преди 11 години
АВЕ ЕИ стига вече.... Говорите за честни избори а само се серете ... Работете заедно или се махаите всички точка.
404
1
 
7
 
! Отговори
EC преди 11 години
в демократичните страни само при един слух министрите си подават оставка за да няма скандали.Тук се говори за 6 апартамента,2 милиарда и никoй не си отива.След чирак в момента сарко отговаря пред съда,кога това ще го видим в БГ,или нашите са непогрешни
403
1
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
хахахах цъкане за спорта хахха аиде сега и италианските закони познават по добре от мене ххах,ок тихо и мирно да е-така е
402
4
 
4
 
! Отговори
Ако БСП/ДПС спечели преди 11 години
аз няма да се самозапаля, а ще запаля къщата на комшията с цялата му фамилия вътре, че са гнусни комундури, това ще направя в знак на протест и аз. Защото тук *** червени пишат само идиотщини, че заради ББ са се самозапалили хората което е повече от наглост и идиотщина,лека им пръст.
401
1
 
1
 
! Отговори
valenzeto преди 11 години
548 въпроса е ,че Мога да го осъдя /ако беше тука/
400
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички са маскари.
399
3
 
11
 
! Отговори
55 преди 11 години
НЯМА ПО *** ДУМА ОТ ГЕРБ. С ЛЪЖЛИВИ СОЦОЛОГИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ ПОДГОТВЯТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ФАЛШИВИКАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ
398
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вале, ако не можеш да го съдиш, отхапи му чурката за назидание!
397
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АЗ САМО ЕДНО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА- ТЕЗИ, САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ, ТАКА И ТАКА СА РЕШИЛИ ДА УМИРАТ, ЗАЩО ПОНЕ ЕДИН ОТ ТЯХ ПЪРВО НА ГРЪМНА БОЙКО ДА НИ СПАСИ, ПЪК ПОСЛЕ ДА СЕ ПАЛИ.