Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер

ГЕРБ: Орешарски като финансов министър не разбра, че има криза
Обновена: 30 мар 2013 18:52 | 30 мар 2013 18:43,
416
Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер
Снимка: Булфото, архив

С предложението Орешарски да стане министър-председател при победа на БСП на изборите, Станишев се самооцени като слаб и недостоен за премиер. Това е позицията на ПП ГЕРБ, съобщиха от пресцентъра на партията.

След като четири години беше кукла на конци в ръцете на мандатоносителя Ахмед Доган и Сакскобургготски, днес Станишев поиска да играе тяхната роля спрямо Орешарски, а той може би заедно с Ахмед Доган да определя политиката в сянка.

Още по темата

С посочването на Орешарски за бъдещ евентуален премиер, БСП си има нова кукла на конци, която да служи за параван на провалите и зад която, Станишев и неговата партия да не носят политическа отговорност така, както зад него се криеха Ахмед Доган и Сакскобургготски.

По този начин се подменя вотът на левите избиратели.

А що се касае до компетентността, Орешарски ще остане в историята като единственият финансов министър неразбрал, че в света има финансово-икономическа криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


416
Още по темата: СтанишевОрешарскигерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако е комунист, няма как да е добро
230
9
 
5
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 316, А, значи все пак са се увеличили така ли? А покачването на минималната работна заплата беше такъв ПР трик, че неАм думи направо.. Ама стига сте се оправдавали с БСП-то. По тяхното управление доходите се вдигнаха, пенсиите се увеличиха, инвестициите се увеличиха, бизнес сектора процъфтяваше и безработицата беше на рекордно ниско ниво. Хората започнаха да пътуват и много млади хора започнаха да учат в чужбина...
229
6
 
4
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 314, В каква полза на бизнеса, бе? Ти правил ли си плащане по тази нова единна сметка? Отивам онзи ден в данъчното и всички служители започват да реват, защото е пълно мазало. Отиваш, плащаш си някакъв стар дълг към държавата и той стои неизчистен, защото парите от този дълг са отишли за някакво друго погасяване на някакъв друг твой дълг, например. Хора, без да имате никакъв опит не коментирайте, че срамота...
228
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е измислена партия Герб от олигарсите мутрите и разбойниците защо ти не я измисли или създаде бедни ми и ограбен българино от 23 годишния криминален преход а сега умело те внедряват в нея и понеже си наивен им се покланяш ,моля те недей вече става по беден и по болен!
227
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога за Пламен Седянков!
226
5
 
3
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 311, Отвори Държавен вестник и ще видиш... Да не говорим, че ГЕРБ направи основна грешка в началото на мандата си не се разплати с бизнеса. Така хиляди фирми изчезнаха, оттам се вдигна и безработицата...
225
6
 
5
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Да не говорим, че ''умника'' Дянков направи всички плащания към държавата от бизнес сектора да минават през една сметка и да не ти кажа какво мазало става. Прочети малко, интересувай се и тогава можеш да претендирап да спориш с мен на тази тема. ГЕРБ са нищо повече от едни престъпници без каквото и да е ясна политическа цел, освен да се крадат колкото могат повече..
224
3
 
0
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 308, увеличението на осигурителните вноски например. Затова сега бизнесите не са плащали осигуровки за последните 2 години, защото просто няма от къде да вземат тези пари. Сега ти какво ще ми кажеш,?
223
3
 
4
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 303, Целият този фарс с Лукойл беше, защото Златев се беше забавил да даде месечния процент на Боко. Същото се случи и с Ганчев, ако не си спомняш. Къде е резултатът? Къде са присъдите?
222
3
 
2
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До 299, Явно значи не си се сблъсквал с нищо в тази държава. Явно не си се опитвал да правиш бизнес тук. Така, че твоето мнение е нищо друго, освен безполезно и невярно. До 300, Абе, момче, не говори глупости. Я, отиди при някой собственик на малък и среден бизнес и го питай за мнението му, относно ГЕРБ. Защо не го направиш? Защо не видиш колко безмозъчни закони, бяха прокарани по тяхно време, с цел да се натовари точно този бизнес, а монополистите да се защитят.
221
5
 
2
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
ГЕРБ били спряли Лукойл ли, бе? Хахаха! Кой ти го каза това? Точно Боко Тиквата, когато РомПетрол влезна на БГ пазара му казаха, че могат да намалят цената на бензин с едно 20% и тогава той знаеш ли какво ги попита: ''А Златев и Лукойл? А паричките, които гълтам от тях? Какво ще стане с тях?''
220
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До pimpalicious 278kakvo o4akvate Vie? Da se investira v edna darjava v koqto popravkite na popravkite na popavenite zakoni sa ejednevie? Stabilen zapaden investitor investira samo pri strogo presmenat risk koito moje da nosi samo i edinstveno toi. V BG vsemt krediti, falirat umi4leno i ni ql ni pil. Normalen ikonom.zakon: Inevstiziq = Realisziq na pe4alba za pokrivane na investiziqta & Reinvevestiziq=Rast = Pove4e rabotni mesta = Sazdavane na sredna klasa. Ili iskate nqkoi da naliva??
219
0
 
2
 
! Отговори
е преди 11 години
сади картофи
218
6
 
13
 
! Отговори
АЗзззз преди 11 години
Станишев не само е слаб, ТОЙ Е МНОГО СЛАБ - просто НЕ СТАВА! Той е ЗАВИСИМ ЧОВЕК! Той е с нарушена ПСИХИКА. Погледнете го когато говори - има излъчване на ***!
217
3
 
2
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До Анонимен 288, Ама, стига си ми говорил за тия програмисти, бе! Отвори си малко очите и виж как се прави бизнес в България по честен начин. Виж какво е да се сблъскаш с държавната администрация и виж колко рушвета трябва да бутнеш, за да стигнеш до някъде. Аз досега не знам развита държава, която да разчита само на ИТ сектора.
216
6
 
2
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
Една държава трябва да стимулира производството! Трябва да има стимули, закони и субсидии. Да не би да мислите ли, че производство се започва така лесно, особено като всички монополисти и вериги си правят каквото искат в тази държава, защото Боко Тиквата тях не ги закача. Правителството се занимава само с налагане на глоби и такси на малките и средните БЪЛГАРСКИ фирми, които едвам свързват двата края. Не мога да разбера защо коментирате като не сте запознати?
215
4
 
1
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До програмистAма, стига си ми говорил за ИТ сектора, много добре знам какви пари се изкарват там и ти казвам, че не може да се разчита на един ИТ сектор, най-малкото защото нямаме достатъчно специалисти. Трябва ни производство, нещо, което е изчезнало от речника на Боко. А значи хората в твоя бранш, които ще гласуват за най-големия престъпник в модерната история на БЪлгария , не мога да наречена умни. Я, си пишете кодовете, взимайте си 3-4к и не ми говорете за политика, че се излагате
214
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 2534etoh nqkade,4e komunistite iskat da premahnat ploskiq danak 10% i da vavedat progresiven danak. NE SE LAJETE, 4e tova ozna4ava po-golqm danak varhu po-golqm dohod. Tova e matemati4eski nevazmojno. Mislete, mislete i mislete. Tova e geometri4no proresiven danak, koito okon4atelno 6te uni6toji i malkata promi6lenist koqto BG ima v momenta. Tova 6te e kraqt na vazmojnost za investizii v tazi opropastena ot komunistite darjava
213
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До adriana.dimovaТо още ли не си си сменила снимката?
212
4
 
2
 
! Отговори
pimpalicious преди 11 години
До adriana.dimovaХаха, аз нямам проблеми със съвестта, защото работя за образован човек с акъл. Не знам ти как си с твоята съвест, при положение, че работиш за мутра номер едно в държавата...?!