Райков праща в отпуск губернатори с партийни функции

Да отправим послание, че ще бъдете безпристрастни!
Обновена: 2 апр 2013 12:23 | 2 апр 2013 11:44, Веселина Йорданова
21
Райков праща в отпуск губернатори с партийни функции
Райков се срещна с областни управители. Снимка: БТА

Служебният премиер Марин Райков призова областните управители, които имат партийни функции, или да излязат в отпуск по време на предизборната кампания, или да преосмислят ангажиментите си към политическите сили. Райков се срещна с областните управители на 28-те области в страната в Министерския съвет във връзка с подготовката за предсрочните парламентарни избори на 12 май.

Министър-председателят апелира всеки един да вземе решение, за да бъде отправено ясно послание към обществеността, че ще бъдат безпристрастни.

„Аз не държа вие да забравите кой ви е назначил, но искам да имате предвид кой е човекът, който очаква от вас да работите с него за успешното провеждане на тези избори", заяви премиерът.

Утре ще започне работа Изборният борд към Министерския съвет, който ще набележи съвместно с представители на неправителствените организации конкретните задачи и теми във връзка с подготовката и провеждането на изборите.  Райков изтъкна, че той се организира за първи път, както за първи път се провежда подобна среща.

Значението на този диалог е съществено поради много причини. Първата е всички произтичащи от закона ангажименти, които всички заедно трябва да изпълним. Втората е специфичната ситуация, свързана със социалния климат, в който се провеждат изборите за НС, заяви премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
3
 
! Отговори
зьцжбнм преди 11 години
Без Бойко Борисов по бойкоборисовски - това правят областните управители и всички останали политически назначени от ГЕРБ.
12
2
 
4
 
! Отговори
герб-Срам за Родина преди 11 години
До 18-ти. "Приятелю" нарочно ли изпускаш най-крадливите, най-наглите болшевици управлявали някога страната - борисов, цветанов, фидосова, и всички останали крадиц - обрекли на геноцид майките и бащите ни през последните четири години за да си раздават бонуси и обществени поръчки... Да на твоя списък те са начело...
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не виждам никакви сериозни мерки да се оправят нещата в държавата. Правителството провежда палиативни мерки , колкото за Бог да прости.
10
3
 
9
 
! Отговори
Сара преди 11 години
Не е достатъчно Райков да им обърне внимание, че трябва да са почтени. Направо трябва да изпрати вкупом областните управители в плаетн отпуск до изборите...
9
8
 
2
 
! Отговори
ОТ Плевен преди 11 години
На Новкиришки никой не е на малкото пръстче ,през тези два месеца в чужбина да отиде пак ще подкрепят ГЕРБ ,а Р.Петков и трезвен да агитира пак ще го сритат хората вече не се лъжат.
8
4
 
15
 
! Отговори
ран-ът преди 11 години
Усещате ли, как НИЩО добро няма да се случи? Как всичко ще е все същото, че и по-зле?
7
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какъв отпуск бе Райков?Уволнение , тотално увелонение за тези гербави пиявици, за тия ***, за тия синеку.ни ла.ачи!Германия три пъти по-голяма от нас по територия и 13 пъти по население има 15 провинции, а ние тук с 28!Европа отдавна ни казва - трябва да имате 6 области, три на север от Балкана и три на юг!Ама нали трябва да се изхранва партийната *** от калинки и всякакви други ***!
6
2
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 11 години
Не е даскал.Новкиришки е бил зам.кмет и Председател на Об.съвет в Червен бряг.
5
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БХК: Цветанов е лице на полицейското насилие
4
4
 
10
 
! Отговори
ран-ът преди 11 години
А КМЕТОВЕ!!!??? С ПАРТИЙНИ ФУНКЦИИ??? Те, КМЕТОВЕТЕ!, дъжат в ръцете си местна власт, администрация, ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!, ПРОЕКТИ!!! - ДЪРЖАТ ВСИЧКО!ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ИМАТ В ПЪТИ ПО-МАЛКО ВЛАСТ ОТ КМЕТОВЕТЕ!Спешно отнемайте партийните функции на кметовете!
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И те веднага ще излязат в отпуск.Ще се отрекат уж от партията,коята ги е назначила и толкова,То всички знаем кой ги е сложил на работа.Като гледам Новкиришки как се е замислил.Едва ли ще се откаже нали трябва да направи всичко възможно Цецка Цачева да спечели в Плевен иначе се връща даскал или каквото е там в Червен бряг.Много наивен този Райков.Абе кокала пуска ли се така лесно като не си сигурен кой ще разпределя яденето после.
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този ще се окаже читав премиер да не повярва човек.
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въй...пълно с герберуги. Сградата на министерския съвет стана като ферма за охлюви