Всеки министър с Библия, дар от Светия синод

Имаме нужда от тази морална подкрепа, благодари Марин Райков
47
Всеки министър с Библия, дар от Светия синод
Министрите получиха подарък от Светия синод. Снимка: БТА

Светият синод изненада кабинета с по една Библия за всеки министър в началото на третото поред заседание на служебното правителство.

Пред всеки един от вас има по една Библия, която ни е условно да го нарека подарък от Светия синод, каза премиерът Марин Райков. Премиерът призна, че е "безкрайно чувствителен" към този жест.

"Действително имаме нужда от тази морална подкрепа. Самият аз, като влязох в кабинета си, наистина имах нужда да имам този източник на подкрепа, на вдъхновение. Мисля, че всеки един от вас може да го оцени", заяви служебният премиер.

Райков посочи, че точките от дневния ред на заседанието на Министерския съвет трябва да бъдат внимателно обсъдени. Служебният премиер обаче предупреди министрите, че журналистите не трябва да чакат много дълго време пресконференцията след него. Райков също ще се включи в брифинга.

След заседанието на кабинета, на което се очаква да бъдат одобрени обсъдените вчера от социалните партньори мерки за подпомагане на най-бедните, ще се проведе и първото заседание на Изборния борд към Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Библията е един страхотен наръчник за омраза, геноцид, изнасилване, робство, тирания и фанатизъм.О да, горещо я препоръчвам!
21
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А уж бяхме светска държава... ненавиждам религиите и измислените божества. Истината е в науката!
20
2
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 11 години
Батакчии с библията в ръка - най-висша форма на църковно и политическо лицемерие! Ура!
19
1
 
7
 
! Отговори
Еми преди 11 години
И като ги гледам , някой ще трябва и да им я прочете.
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а кой ще им дари малко мозък?
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От НПО "Екстремен Атеизъм" пък им подариха книгата "Делюзията Бог" на Ричард Доукинс.
16
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом всеки министър ще е с Библия, аз лично нищо хубаво не очаквам...
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Библията е една страхотна, изпълнена с мъдрост книга.Аз не съм религиозен, но я прочетох цели 2 пъти и страшно ми хареса.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 13Ето затова Б С П събори правителството на Бойко и затова Миро Найденов е подсъдим .Всичко друго е прах е очите ни и игра , че ги е грижа за нас
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Връщат палмовото масло в сиренето и кашкавала Продуктите със съдържание на палмови мазнини отново ще могат да се казват сирене и кашкавал. Това става възможно, след като тричленен състав на Върховния административен съд отмени Наредбата за изискванията към млечните продукти, пише "Стандарт
12
1
 
10
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Във ръката библия,в джоба банкова сметка от банката на герб.
11
3
 
14
 
! Отговори
По Темата преди 11 години
Във ръка с Библия,под дрехите Масонска престилка,на главата еврейска шапчицца!
10
2
 
5
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
Като че ли , на никого НЕ прави впечатление ,че нещата стават доста по- сериозни ..Отпадането на СДС и ДСБ , което е на път да стане , води до далеч по- голяма опастност, вреда , катаклизъм , за ЦЯЛА България ..Нито част, елемент, ядро , НЯМА да остане в Народното събрание - от СВОБОДОМИСЛИЕ, евроатлантизъм, професионализъм, компетентност - в Парламента ..ДВЕ червени касти плюс не малко *** ,ВЕЧЕ ще владеят напълно Парламента.Едната -наследствено номеклатурна , другата- милиционерската, слугинажа на БКП .Какво може да очакваме от това ??
9
0
 
4
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
Лоши , доста лоши последствия за цяла България .Едните - явно руски агенти , другите - по- малко , но доста повече корумпирани и с олигарси - прости , алчни - около тях ..може би някои ще ме убеждава , че професионалзмът и СВОБОДОМИСЛИЕТО е налице и в БКП , и в ГЕРБ, и в Атаката , или ДПС ??? Айде бе ..Смешно звучи..А когато 2-3-4-*** само ще чертаят бъдещето ни,нищо хубаво НЕ ни очаква; боко, сергея, доган, сидеров ...САМО те ..Разбирате ли , накъде отиваме ?? Без никакъв контрол- ей така - между полувремената на мача или директната връзка с кремъл !!?? Или някой ще ме убеждава в "професиона
8
0
 
4
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
Победата на невежеството, руските агенти, олигарсите , корупцията , безизходицата в България -ще е пълно ..ТЕ ще ви ПРАВЯТ Законите..'Законно" ..Златевци , ***, олигарсите - постигат пълна победа ..ДС- ще е на върха ..Всичко друго е бош лаф ..Никой няма да им пречи , критикува, възпира и осведомява НАС- нормалните граждани - какво става..С всичките им недостатъци, в СДС и ДСБ- имаше професионалисти, демократи ,еврпопейци, съвременни граждани .и депутати..
7
0
 
4
 
! Отговори
BIG AL преди 11 години
Може би тези от ГЕРБ-а и БКП ги "превъзхождаха" ?? Глупости..Лъжа ..Е , няма да ги има вече ..Победата на ДС- мутри, гейове, руски агенти , калинки ,олигарси, *** - ЩЕ Е ПЪЛНА ..Мафията - висшата и низшата - ще управляват безконтролно България ..Това е положението ..И не ми сравнявайте депутатите на СДС и ДСБ - с тези от герба или бкп ..в миналия Парламент ..
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде сега някой да им подари и Наказателния кодекс...
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И за какво му е на светско управление библии, за да продължаваме да насаждаме и подклаждаме сегрегацията?! Църквите/джамиите/синагогите/др. да си гледат религиозните тъпотии и да не се месят в светското управление!
4
4
 
7
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 11 години
Не знам дали това е "МОРАЛНА" подкрепа но със сигурност е "ОРАЛНА" !
3
2
 
16
 
! Отговори
Русенец преди 11 години
Браво на дядо Неофит!Имаме нужда от такъв обединител на българите!