Всеки министър с Библия, дар от Светия синод

Имаме нужда от тази морална подкрепа, благодари Марин Райков
47
Всеки министър с Библия, дар от Светия синод
Министрите получиха подарък от Светия синод. Снимка: БТА

Светият синод изненада кабинета с по една Библия за всеки министър в началото на третото поред заседание на служебното правителство.

Пред всеки един от вас има по една Библия, която ни е условно да го нарека подарък от Светия синод, каза премиерът Марин Райков. Премиерът призна, че е "безкрайно чувствителен" към този жест.

"Действително имаме нужда от тази морална подкрепа. Самият аз, като влязох в кабинета си, наистина имах нужда да имам този източник на подкрепа, на вдъхновение. Мисля, че всеки един от вас може да го оцени", заяви служебният премиер.

Райков посочи, че точките от дневния ред на заседанието на Министерския съвет трябва да бъдат внимателно обсъдени. Служебният премиер обаче предупреди министрите, че журналистите не трябва да чакат много дълго време пресконференцията след него. Райков също ще се включи в брифинга.

След заседанието на кабинета, на което се очаква да бъдат одобрени обсъдените вчера от социалните партньори мерки за подпомагане на най-бедните, ще се проведе и първото заседание на Изборния борд към Министерския съвет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По делата им ще ги познаете!
1
2
 
23
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Кой ще ти чете цяла Библия!Трябваше да им извадят само Десетте Божи заповеди, и най-вече две от тях:НЕ ЛЪЖИ и НЕ КРАДИ.