"ГЕРБ е единственият разумен избор за всеки десен човек"

Йордан Соколов: Невъзможно е 4 г. да се подслушва незаконно
Обновена: 6 апр 2013 14:35 | 6 апр 2013 13:58, Елка Василева
519
"ГЕРБ е единственият разумен избор за всеки десен човек"
Йордан Соколов. Снимка: архив, Булфото

"Няма друг разумен избор за всеки десен човек освен ГЕРБ, след като това е дясната партия, призната и от Европа, дори някои у нас да не искат да я приемат за автентична, след като тя е алтернативата на бившата тройна коалиция, алтернативата на БСП и ДПС”. Това заяви пред TV7 Йордан Соколов, председател на Народното събрание по време на управленския мандат на ОДС и Иван Костов.

Така Соколов би отговорил на много разочаровани десни хора, които му задават въпроса за кого да гласуват, след като ДСБ и СДС нямат никакъв шанс да влязат в парламента.

„Аз смятам, че управлението на ГЕРБ ще бъде запомнено с добро”, каза Соколов. Той призна, че също е имал критики, свързани със задържането на детските, майчинските и други социални плащания, още повече, че за тези разходи е имало и финансова възможност. Йордан Соколов обаче смята, че инфраструктурата е най-важна за икономическото развитие, както и финансовата стабилност, която правителството на Бойко Борисов е осигурило.

Бившият парламентарен шеф сподели, че се надява ГЕРБ да има мнозинство в следващото Народно събрание, за да не му се налага да прави коалиции с БСП или ДПС. „Не виждам с кого ГЕРБ ще направи коалиция, ако ДСБ и СДС не влязат в парламента, а аз не виждам такъв шанс, тогава остава госпожа Кунева”, каза Соколов.

Той изрази увереност, че ГЕРБ е готов при ново управление да извлече поуки от грешките си: „Досега ГЕРБ има всички шансове да спечели изборите и ще направи необходимите реформи, защото те водят до спестяване на средства.”

Като бивш вътрешен министър, който знае как стават подслушванията и колко хора участват в тях, Йордан Соколов отхвърли възможността 4 години да се подслушва незаконно. „И сега да изтече информацията с един анонимен сигнал, хвърлен някъде”, усъмни се юристът. Той все пак очаква прокуратурата да завърши проверката си, но се опасява, че и тя може да се превърне в политическа мишена, ако не открие доказателства за незаконно подслушване.

„Очевидно целта е някои партии да имат оправдание, ако на предстоящите избори не получат резултатите, които искат,” прогнозира Йордан Соколов, който заподозря, че това е истинският замисъл на сигнала за незаконното подслушване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


519
Още по темата: ГЕРБЙордан Соколов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
2
 
4
 
! Отговори
ДО 382 преди 11 години
ТИ КАТО НЕ СИ БЪЛГАРИН КАК ЩЕ ГЛАСУВАШ БЕ АБОРИГЕН ***, МАРШ В АНАДОЛА КУЧЕ ПРОКЛЕТО
256
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ били дясна партия?! Че от кога? :) Може би БСП пък е лява партия? В едната се насъбрали голи милиционери, в другата, милиардери. Интересно защо партията с милиардерите е лява, а със заптиетата, физкултурниците и прочие - дясна.:))) Да, определено ще гласувам за ДПС! Те поне имат акъл в главите си и винаги са наясно какво искат. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИН! Единствения начин да таковаме мамата на мутри и софиянци е да ни управляват турци.
255
4
 
6
 
! Отговори
ss преди 11 години
нека гласуваме за герб.тъпия български народ това заслужава.нека мизерстват и мрът,щото боко имал харизма.и таяка до следващата зима.въпроса е че тогава вече ще се действа твърдо и управляващите ще разберат какво е въоръжен бунт
254
2
 
14
 
! Отговори
Човек преди 11 години
Още един господинчо с лакирани нокти прави фе..цио публично. Пфу. Аман от предатели и ***. Братя Българи, никога повече да не допускаме АНТИБЪЛГАРСКОТО управление на ГЕРБ - "Групировката за Едноличен Рекет над Българите", чийто символ са Хората "Факли"!!!
253
1
 
2
 
! Отговори
те преди 11 години
Да, ама ти си ляв....
252
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако неможеш да си платиш тука, телефона, водата и интернета, работиш за около 200 евро на месец и едвам успяваш да свържеш двата края то ти не си десен човек. В България над 90% от хората живеят по този начин. Този какво ще постигне със спечелването на гласовете на останалите 10%?!?!?!?
251
7
 
14
 
! Отговори
51515515151515151515 преди 11 години
НАЙ СТАРАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА СЛЕД ВИЗАНТИЯ УНИЩОЖЕНА ОТ ГЕРБ И ББ ЗА 4 ГОДИНИ
250
0
 
7
 
! Отговори
страшния_съд преди 11 години
DO ANONIMEN 274 ЗА КЛЕВЕТА ЗАТВОP 5GТрима бивши управители на БНБ са били сътрудници на Държавна сигурност. Това са Иван Драгневски, Тодор Вълчев и Любомир Филипов, обявиха вчера от Комисията по досиетата. Вълчев е бил агент Сотир, за него е открито писмо от 13 юни 1990 г. с искане "да бъдат заличени от всички картотеки данните за агент "Сотир". Няма данни кога е снет от отчет. Предшественикът му Драгневски е бил осведомител и секретен сътрудник. Любомир Филипов е бил агент с псевдоним Ровър до
249
1
 
12
 
! Отговори
Az преди 11 години
И този се показа от нафталина.
248
2
 
7
 
! Отговори
ss преди 11 години
утре ще се сбъдне една мечта на боко тиквата-ще отвори врати завода за преработка на отпадъци тоест зала армеец ще се напълни с отпадъци и трябва само да се намери кой да ги преработи.предупреждавам-всите там са токсични и гнусни
247
0
 
7
 
! Отговори
Хи-хи преди 11 години
Колкото и да се прави на десен, ние знаем какъв е.
246
6
 
2
 
! Отговори
Тато преди 11 години
Моля, не смесвайте и не петнете името на БКП с управлявалите през последните 23 години! Те са срам за народа ни. Всякакви *** и некадърници не се допускат в Партията.
245
0
 
3
 
! Отговори
60 годишен преди 11 години
А бе пичове защо сте толкова ПРОСТИ?
244
2
 
6
 
! Отговори
pun преди 11 години
АБЕ, НА ТОЯ *** С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ЗЕТЯ МУ, МИХАЙЛОВСКИ. СИГУРНО Е ПРИЛАПАЛ НЕЩО И СЕГА ГО ПАЗИ
243
6
 
10
 
! Отговори
ДО ДАНЧЕТО преди 11 години
УТРЕ В ЗАЛА АРМЕЕЦ НА *** БОЙКО СЪБИРА ***- ОТИДИ И МУ ЦУНКАЙ ***, МОЖЕ И ДРУГО НЕЩО.
242
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да подкрепяш едно престъпно управление или имаш някакви отклонения или или имаш зависимост. ББ се доказа, затвърди и се показа като унищожител на нацията. Само желание не е достатъчно, трябва и ум,които липсва. А болезнена самовлюбеност на този човек ще ни доунищожи. Дано го осъзнаят хората.
241
5
 
10
 
! Отговори
мечо пух преди 11 години
"Десният" Соколов да ли си прави сметката, че след още едно управление /дори и кратко/ на ГЕРБ всички българи ще завият окончателно на ляво.
240
0
 
2
 
! Отговори
anys преди 11 години
na toa drat zmei halkata my stiska li
239
5
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 11 години
Е как да са десни като е направена от бивши БКП-исти(ГЕРБ),До кога ще ни разиграват????
238
3
 
3
 
! Отговори
НФСБ преди 11 години
Колебая се за НФСБ или някоя нова СКАТ опредемено ми харесват като ТВ . Доста хубави педамания има игостите са добри в тях компетентни хора