Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов

Рано или късно истината ще излезе наяве, смята лидерът на ГЕРБ
15 апр 2013 20:55, Красимир Ангелов
661
Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов
Бойко Борисов защити заместника си Цветан Цветанов. Снимка: БТА

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на горещата тема на деня със скандала с подслушванията.

"Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Той сравни управлението на неговата партия като това, "все едно да управляваш автомобил в най-големия снеговалеж и буря и да караш по-бързо и по-добре, отколкото в слънчево време".

"Това беше най-тежкото време за света и това го казват всички лидери в света. Наши съседни държави буквално разсипаха държавите си", посочи бившият премиер.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака”.

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

По думите му цялата предизборна кампания на БСП се състои в компромати. "Това, което ние сме правили, се вижда, хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора", заключи лидерът на ГЕРБ. Той присъства на представянето на водачите на листата на партията за София - област в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


661
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
413
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание носовете на бойко методиев борисов по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо са пораснали и са станали огромни
412
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като дойде края на ГЕРБ какво ще стане Умньо?Ще дойдат червените милиардери,които обслужват Русия.Ще продължи строителството на АЕЦ"Белене", което продължава вече 30 години и България, ще затъне с още 20 МИЛИАРДА.На тома ли се радвате вие,които мислите за българското бъдеще?
411
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На 12 май 2013 идва многокатострофален начин загубата на герб.И лъжците бойко медотиев борисов по известен като бойко тиквеника и цветан цветанов по известен като цецо лъжецо се *** от яд в гащите.Идва края на герб и той ще настъпи много скоро
410
6
 
2
 
! Отговори
Митьо Гестапото преди 11 години
Червените бандити не само трябва да бъдат подслушвани, но и да бъдат вкарани в затвора, а ПРАСЕТО 550 в ***
409
1
 
6
 
! Отговори
Биба преди 11 години
Като нямат какво да кажат от ГЕРБ, седнали да разбълбукват темата -в стил "ами вие защо биете ***". Тук става въпрос за грандиозен скандал с използване на репресивния апарат на държавата. Незаконното подслушване и събиране на компромати с политическа и икономическа цел е нарушаване на гражданските права, типично за диктаторските режими, в какъвто и ние живеем вече четвърта година...
408
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбира се, че ББ ще гарантира за ЦЦ - та нали покрай слушалките е наясно и с неговия собствен "бизнес" и е азависим от него. Ама истината наистина ще излезе наяве и то скоро - точно след като минат изборите и изхвърлим ГЕРб окончателно от властта!....
407
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
т.е. Борисов е заповядвал/знаел че Цветанов е нарушавал закона ?!Тези хептен се оплетоха в лъжите си.
406
0
 
9
 
! Отговори
вече ви е вътре преди 11 години
ГЕЙбури, вече ви е вътре, сега требва да мърдате, да пърдате та да ви се вмести хууубаво и цееелия
405
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз гарантирам и за Борисов, и за Цветанов. Гарантирам, че са престъпници и трябва да са в затвора, ако има нормална съдебна система.
404
0
 
10
 
! Отговори
капо де ла тути капи преди 11 години
Дон Цвъки Цвъцколеземафиот от ШУМАлезекапо де ла тути капиала Серго яко го затапи
403
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко стига си правил четки на Станишев и Доган
402
0
 
20
 
! Отговори
Гарантьор преди 11 години
Интересно !Мошенник на дребно , дето се занимава още с рушветчета във форма на апартаменчета , получава гаранция от мастит мафиот , че мошенника е честен , че не лъже и не крадва!!!
401
15
 
1
 
! Отговори
Чейнчаджия преди 11 години
Здравейте червенюги, искам само да ви светна, че предлагам изгоден курслев-севернокорейски вонлев-рублалев-кубинско песоПромоцията важи до 12,05
400
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Това на Борисов е болно състояние,спри се замълчи за малко продължава да говори глупости,естествено,че е подслушвал дори и теб Цветанов иска да е сивия кардинал и който него слуша ще си има неприятности.Това е истината.
399
13
 
1
 
! Отговори
Рем преди 11 години
За тоз "Анонимен" ставаше дума:Анонименпреди 21 минутиГЕРБ СА НАЙ ЧИСТАТА ПАРТИЯ ,ТЕ СА ВЕЛИКИ И ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ И ВТОРИ МАНДАТ ,СПРЕТЕ С КОМПРОМАТИТЕ ,ТЕ СА САМО РЕКЛАМА ЗА ГЕРБ
398
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боли ме к*ра БСП пометоха ГЕРБ още днес
397
0
 
5
 
! Отговори
Рем преди 11 години
До АнонименТи май не правиш връзка с главния, а? Я събери 2 + 2 и после говори за "чистота". Аман от слепци в таз държава!
396
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Гюро Михайлов"Цветанов: Ако направим една равносметка в борбата с тежката организирана престъпност можем да видим, че сме постигнали добри резултати." - ТОЧНО ТАКА! ОРГАНИЗИРАНАТА ПРАСТЪПНОСТ ПРОСТО ВЗЕ ВЛАСТТА!!
395
0
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 11 години
Как няма да гарантира, та нали той е поръчвал подслушванията, чрез *** ЦвЦв! Боко и за Дянков гарантираше! Само че абдалите българи са ***-шарани! Докога ще вярват на Байганьовци, Симеоновци, Бойковци, Станишевци и други стари муцуни?? Докога!!! Народе, прогледни! Искай ясна визия за бъдещето, а не управниците да се ровят в *** на предшествениците си! За тая цел има прокуратура, която трябва да е независима!
394
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко успя да изсели три милиона за три години!Дайте му още четери и остава само той и Цоко.