Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов

Рано или късно истината ще излезе наяве, смята лидерът на ГЕРБ
15 апр 2013 20:55, Красимир Ангелов
661
Борисов успокоява: Гарантирам за Цветанов
Бойко Борисов защити заместника си Цветан Цветанов. Снимка: БТА

"Аз ви гарантирам, че Цветанов не се е подвел и не е правил тези неща и рано или късно истината за това ще излезе наяве", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в коментар на горещата тема на деня със скандала с подслушванията.

"Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за „Белене”, посочи Борисов, цитиран от "Фокус".

"Искам да чуя кога Станишев ще понесе отговорност за изнесените секретни доклади. Чакам прокуратурата да се произнесе как 9-те доклада се намериха после в гражданското. Чакам Корнелия Нинова със следователките, чакам Ахмед Доган за Цанков камък", продължи лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

Той сравни управлението на неговата партия като това, "все едно да управляваш автомобил в най-големия снеговалеж и буря и да караш по-бързо и по-добре, отколкото в слънчево време".

"Това беше най-тежкото време за света и това го казват всички лидери в света. Наши съседни държави буквално разсипаха държавите си", посочи бившият премиер.

Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с БСП, нито с ДПС, нито с „Атака”.

"По-добре опозиция, отколкото да вляза с тези хора в каквато и да е конфигурация", категоричен бе Борисов.

По думите му цялата предизборна кампания на БСП се състои в компромати. "Това, което ние сме правили, се вижда, хората карат по магистралите, возят се по метрото, туризмът върви. Ние сме отговорни хора", заключи лидерът на ГЕРБ. Той присъства на представянето на водачите на листата на партията за София - област в Самоков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


661
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
0
 
7
 
! Отговори
БГ ОГРАБВАНЕ 2012 преди 11 години
ГЕРБ е получила субсидия в размер на близо 24 млн. лв. за 2012 г. От членски внос в касата на формацията са влезли 64 000 лв., а от нестопанска дейност - още 11 000 лв. Лихвите по банковите депозити са донесли на ГЕРБ приход от още 550 000 лв., показва още декларацията.
452
0
 
13
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Гарантирам, че никой не вярва в гаранциите на ББ!
451
1
 
13
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Гергано герберска, защо си измисляш врели некипели? Дали си мислиш, че ББ е по-честен от Станишев? А ЦЦ да се скрие и повече да не подава носа си от шестте си апартамента.
450
8
 
4
 
! Отговори
Гергана преди 11 години
19 прекратени дела за Белене , да си кажат комунистите колко милиони си прибраха по сметките от дупката Белене .И истина ще излезне на яве , но тогава тези от БСП да си стягат куфарите и доброволно в Софииски или най-добре Пазарджикшкия затвор . Цитирам - "Аплодираме бързите действия на прокуратурата. Месеци наред даваме сигнали за милионите източени от "Белене", Цанков камък, "Хохегер". 19 дела са прекратени за Белене, посочи Борисов .
449
5
 
15
 
! Отговори
1 преди 11 години
не мога да разбера кой ще гласува за тиквата,при положение че всеки ми вика или атака или бсп
448
8
 
3
 
! Отговори
одета преди 11 години
До Гюро Михайлов: Абееее клоун неземен на тебе явно ти плащат да пишеш навсякъде ... БСПарски ***!
447
16
 
2
 
! Отговори
FC Morecambe преди 11 години
Много е прав Борисов. Дела като Хохегер и Цанков камък се проточват в прокоратурата, дела от които са източени милиони!!!! А тука това с подслушването се превъзнася като голям скандал. Както винаги аршинът не е еднакъв!!!!!
446
2
 
14
 
! Отговори
Нели преди 11 години
Мили тук не става въпрос за дребни кражби и нарушения...малко вероятно е Цветанов да не е знаел,точно обратното,а ако не е знаел,значи е ужасно некадърен и трябва да се маха
445
2
 
0
 
! Отговори
Ministura na sebe si преди 11 години
Abe ne vqrvam na nikoi, nito lqvo nito dqsno, ama taq istoriq mi se struva mnogo naglasena- Stanishev izvednuj nameri dokumenti, sled kato Aleksei Petrov kazva na jurnalisti 4e shte ima skandal s podslushvane... i posle izvednuj 4ervenata partiq stana mnogo silna .. abe namirisva mi na gnilo
444
6
 
4
 
! Отговори
атанас преди 11 години
Станишев бъдещ затворник
443
15
 
4
 
! Отговори
баба преди 11 години
Аз вярвам на г-н Борисов,подкрепям ГЕРБ
442
12
 
3
 
! Отговори
lolo преди 11 години
Гаранцията на Господин Борисов ми е на пълно достатъчна и както казва, рано или късно всичко си излиза на яве, тогава сигурно Станишев ще гния до живот в затвора!!!!!!!!!!
441
7
 
1
 
! Отговори
Михаела преди 11 години
Защо прескачаме Станишев, той защо не е в затвора? По негово време нямаше ли такива устройства и не се ли извършваха такива нарушения в МВР или те са с килийни образования? Защо разглеждания период е март месец и защо се скандализира толкова много след като управлението на ГЕРБ не беше на власт, а Цветанов беше просто гражданин.
440
1
 
3
 
! Отговори
Павел преди 11 години
Разбира се, че ще гарантира за него. Това е много ясно
439
1
 
7
 
! Отговори
"%=: преди 11 години
А Борисов защо си мисли, че неговата гаранция струва вече нещо. Харизмата работи до време, докато лъсне истинската същност на човек. Тогава свършва доверието.
438
1
 
10
 
! Отговори
До Ърта-Бърта преди 11 години
До Ърта-Бърта Е да де ама магистралите им се оказаха по малко отколкото е направила тройната коалиция/ казано от бившата министър Павлова/. За строителството и то е по малко отколкото при тройната,а пък за детските градини да не говори-детска градина за 30 деца е с цена 1 200 000 лева. но по едно са първи по подслушване ,и по крадене.
437
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено,че не са компромати.Най-вероятно истината е много по-страшна.А Бойко да не се прави на много хитър.Все пак е бил само охранител на *** и му липсва тяхната сръчност и опитност в окипазяването.Вместо да се прави на адвокат на Цветанов да пази силите си.Въпреки,че някой засега го пази и се е покрил на завет, и неговия ред ще дойде.
436
2
 
17
 
! Отговори
ПОЗОР ЦВЪК преди 11 години
Преди време Цветанов гарантираше за Борисов, че не е бил информатор или агент или каквото и да било освен *** пожарникар в оставка. Днес Борисов му връща жеста. То вече дори не е смешно.Тия са жалки вече!
435
2
 
7
 
! Отговори
GARANT NA GERB преди 11 години
GARANTIRAM VI, 4E SLED KATO GARANTIRANO KUPIM IZBORITE 6TE VI PODKARAM GARANTIRANO KUM LAGERUITE, GARANTIRAM ARESTI NA VSI4KI NEPOSLU6NI A POSLU6NITE 6TE PODSLU6VAM, ZA KONTROL. GARANTIRAM VI SU6TATA MIZERIQ I LUJI DETO GI SLU6AHTE 4 GODINI, NOVI MAGISTRALI DETO PO TEH NEMA KOI DA KARA, GARANTITRAM CECO DA MU KUPQT O6TE 6 APARTAMENTA DA MU STANE DUZINA, GARANTIRAM VI BEDNOST NO S NADEJDA, ZDRAVEOPAZVANE BEZ BOLNI I PENSIONERI DETO MI IZQDOHA BUDJETA, GARANTIRAM GERB ZAVINAGI VUV VLASTTA/BUDA.
434
1
 
22
 
! Отговори
някой преди 11 години
Борисов гарантира!!! за калинка , за Лъчо *** , за Румяна Желева , за Дянков ? за Мишо бирата , за Миро мършата ., за бившият председател на общинският съвет в София- Андрей Иванов , за онзи негов депутат дето си искал 1000 декара рушвет? КОй ли го взема на сериозно с тези му гаранции??