ЕК няма да се меси във въпроса с подслушванията у нас

Брюксел е запознат с последните изявления на Мирослав Найденов
Обновена: 25 апр 2013 16:27 | 25 апр 2013 16:00, Елка Василева
10
ЕК няма да се меси във въпроса с подслушванията у нас
Снимка: архив, Reuters

Европейската комисия следи изключително отблизо въпроса с подслушванията в България и е запозната с днешните изявления на бившия министър Мирослав Найденов. Това заяви пред български журналисти в Брюксел говорителят на ЕК Марк Грей, предаде БТА.

Той отбеляза, че засега комисията не разполага с документални доказателства по повод откритата проверка, но следи случая от седмици. Няма да се намесваме в разследване, което не е приключило, добави Грей, попитан дали ЕК би заела позиция предвид разрастването на скандала.

Още по темата
Със случая са заети българските власти и е тяхна работа да установят фактите и да решат какви са подходящите последващи действия на основата на установеното. Няма да се намесваме засега, ще изчакаме развитието, заяви Грей.

В отговор на въпрос той посочи, че не би правил връзка между този случай и изборния процес в страната. Оценяваме много високо доверието, което обичайно получаваме във всички допитвания за работата на ЕК, добави говорителят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
то пък един евро съюз да го бутнеш с малко пръстеи е рухнал
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такива медии! През гъстата червена пръдня трудно се гледа!На хората какво ли още ще им се внушава?
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ясно, че няма да се месят, на анонимките на Станишев се връзват само простите хора. А изцепките на Миро днес са направо смешни. Ама ако не докаже, че са го подслушвали незаконно, да не му добавят още годинки към другите присъди. Макар че бесепарите са му обещали помилване ако вземат властта. Нещо, което никога не би му обещал Бойко.
6
0
 
6
 
! Отговори
детелина преди 11 години
Щом не искат да се месят значи подкрепят Бойко и сие!
5
0
 
3
 
! Отговори
Елизабет преди 11 години
Поредния ***! Купен е ! До сега на круши ли беше ? Е , като пречи на ГЕРБ , КАКВО ОТ ТОВА ? ТАМАН КОМУНИСТИТЕ ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ВЪВ ВСИЧКО !
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАК ДА СЕ НАМЕСЯТ-ако ПЕСОВЕТЕ заклеимят ЦЦ,ТО ТРЯБВА ДА ЛЪСНЕ ГАЛЕРИЯТА НА СТАНИШЕВ ,ПОСЛЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ЗА КОСТОВ И ФИЛЧЕВ! ЕС няма да бърка в тези ЛА.НА,ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОВА Е САМО АНОНИМЕН СКАНДАЛ и едни пътни листове неоформени по устав? СЛАБИ доказателства и МНОГО ВРЯВА ЗА ПРОСТИ ХОРА,АМА ОНЕЗИ от ЕС ИЗПРАТИХА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕРКА НА ДОГОВОРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА!ЖУРНАЛИСТИТЕ НИЩО НЕ ПИШАТ ЗА ТАЗИ ПРОВЕРКА,ТАЗИ ПРОВЕРКА ИМА ВРЪЗКА С ПАПКИТЕ НА ЯНЕ ЯНЕВ!Подслушването използвано ли е срещу опозицията?НЕ Е
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕК-ЕС МНОГО СЛАБО ГИ ИНТЕРЕСУВА КВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ НАШЕТО БЪДЕЩЕ ГО ОПИСАХА ВЕЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА МИНЕМ НА ОРИЗ,ЛЕЩА И КОПРИВА В БЛИЗКИТЕ 10-тина Години Както в Някой по Бедни Райони в Китай
2
3
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Никой не му пука за нашите мутри, ще трябва да си ги избесиме сами!
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не са луди и те да затънат в това блато