Опитват да превърнат Бойко от нападател във вратар!

Да не би някой да е дръпнал конците на Миро, чуди се Яне
Обновена: 25 апр 2013 20:15 | 25 апр 2013 20:14, Веселина Йорданова
236
Опитват да превърнат Бойко от нападател във вратар!
Яне Янев. Снимка: архив, БулФото

Председателят на „Ред, законност, справедливост“ Яне Янев определи като „режисиран сценарий“ разкритията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов по скандала с подслушванията.

Позицията на „Ред, законност и справедливост” е, че е в ход сценарий на най-ретроградните сили от бившата Държавна сигурност, от БСП и от олигарсите, които подкрепят президента Плевнелиев, заяви Янев, цитиран от „Фокус“. „БСП още на старта на кампанията разбра, че губи мача. Сега единството, което искат да създадат, е предпоставка да оспорват изборите и правят сензации като сутрешната. Аз не знам какви СРС-та има предвид Мирослав Найденов и дали подобни ще излязат на бял свят, но ако излязат видеозаписи, от които се виждат на Миро бардаците, трезорите и сейфовете, тогава вече хората ще излязат с тоягите по улиците”, каза още Яне Янев.

Това, което в момента сценаристите правят, е да превърнат Бойко Борисов от център нападател във вратар, да хващат топки, хвърлени от „Мировци” – тези, които довчера му лижеха подметките и не само. Затова такива като Миро като говорят за СРС-та, да не забравят за цели филми, които наистина могат да взривят общественото мнение, ако се види как служителки на Министерството на земеделието са превръщани в проститутки, добави той.

По думите му много важно е да се знаят черните пари и каси на партиите от прехода и да се види дали някой не е „дръпнал конците на Миро като бивш активист на ДКМС, на Комсомола на БКП и да не би по този начин прокуратурата да иска като Пилат Понтийски или определени прокурори да си измият ръцете и да кажат: щом като министрите така говорят, какво ли се е случило с други хора“.

СДС излезе с декларация, в която настоява всеки, който има доказателства, да ги предаде на прокуратурата и съдът да накаже виновните. Скандалите с подслушванията са сблъсък на икономически лобита и интереси, разигравани от политически марионетки. Целта на тези бомби, както в предишната кампания, скандалите с порциите на властта, е да възмути цялото българско общество и изборът да бъде емоционален, а не рационален, заявяват "сините". Разиграваните мелодрами в медиите с изпращане на семействата в чужбина, с прочувствени заплахи към тях, е пошъл политически театър на хора, които четири години ядоха и пиха на една маса. Целта е да скрият данните, които излизат всеки ден за българите с офшорни сметки в чужбина, които са представители на същите тези политикономически картели на статуквото, добавят от СДС.

В декларация от „Синьо единство“ заявяват, че скандалните разкрития за извършваните в продължение на години неправомерни подслушвания на министри, президент, висши държавни служители и лидери на политически партии поставят на сериозно изпитание демокрацията в България. От партията очакват от премиера Марин Райков и президента Росен Плавнелиев да защитят категорично институциите, които представляват, да изразят ясна държавническа позиция и да гарантират, че прокуратурата ще разплете казуса в най-кратки срокове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ТОЗИ ПАК ИЗПЛУВА ОТ НЕИЗЕСНОСТТА. КОЙ БЕ ТОЗИ ДЕТО ТИ ДАДЕ ТОВА ХУБАВО ИМЕ.АМА ТО НЕ ТИ ПРИЛЯГА. СТАНАХТЕ 4 *** ДЕЖУРНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ И ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ВИЕ СТЕ КАТО ЗАРЕДЕН ПИЩОВ , А Е .ЩРАКНАЛ ,А СТЕ СЕ ПОДАЛИ ВИЕ . ГОРКО НА ТАЗ ДЪРЖАВИЦА С ТАКИВА УПРАВЛЕНЦИ............
157
1
 
2
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Бойчето трябва да се превърне само в едно - затворник!
156
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така го виждам Янко музиканто: Прислужник, които участва в ритуала на подмиването подлива вода с ибрика, подсушава с кърпи задните части на господаря си, пръска го с ориенталски аромати.
155
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този на снимката има уникалната способност да да предизвиква погнуса и отвращение,толкова противна личност едва ли има друга.
154
3
 
3
 
! Отговори
Б.Б преди 11 години
Яне,ти си долна ***,след 12.05 ще си на магистралата !
153
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
янето е за примертой най стабилната патерица на герб отново е на амбразуратасашка матросов пасти да яде
152
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Стига сте ни занимавали с този ***.
151
4
 
8
 
! Отговори
Напуснал България преди 11 години
Яне, ти някога щеше да уволняваш Бойко Борисов. Да не се окаже, че ти отново си с флашките. Задуха друг вятър, Яне.
150
4
 
5
 
! Отговори
ха преди 11 години
Май и него са го подслушвали и го държат с някоя *** история за да се обърне на 180 градуса.
149
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя *** май щеше по едно време да го уволнява бат'си бойко ?
148
5
 
9
 
! Отговори
... преди 11 години
Ще ги подслушва, та пушек ще се вдига.Станишев като не подслушваше министри и депутати какво стана-крадяха брутално и неприкрито, европа ни спря всички субсидии, а станишев гледаше умно като живков на 10.11.89.Депутатите от другите партии като се продадат си остават в парламента и стават развъдник на корупция.При Бойко нямаше такива-пикаеш накриво и вън. Не случайно за тр.коалиция валяха корупционни скандали като градушка, а за ГЕРБ нищо не могат да изкарат.Браво Бойко, само така...
147
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Янкя си остава Янкааааа! Съединител! :)))
146
4
 
12
 
! Отговори
манго преди 11 години
Пудел, днес дали някой те е оправял?
145
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 171КОСТОВ мисли ,че КОГАТО ПОДСЛУШВАХА с АТАНАСОВ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР е било ТОЛКОВА ОТДАВНА,та има НАГЛОСТТА ДА КЛЕЙМИ ПОДСЛУШВАНИЯТА!За милионите на дъщеря му в Кипър да каже нещо! За Мариците и СКЪПИЯ ТОК,КОЙ СЪЗДАДЕ МОНОПОЛИТЕ дето ББ неможе да ПРЕБОРИ!НАГЛОСТТА НА БСП,ДСБ ДПС са безгранични !ЧИСТИ И НЕПОРОЧНИ ,НЯМАШЕ КУПЕВАНЕ НА ГРЛАСОВЕ,НЯМАШЕ слущане,НЯМАШЕ ОБРЪЧИ,ОРИОН бише само съзвездие!ПЛИТКА ПАМЕТ ЗАТАЛАЧЕНА ОТ МЕРЗОСТи ми ГОВОРЯТ ЗА ЦЕННОСТИ!За БЕДНОСТ,ЗА МОРАЛ!ГАДОСТ!
144
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
др костов *** да дето ни излъга едно време на жълтите павета date подкрепяме,а ти си бил ДС.Това никога неможем дати го простим.Абсолютен предател си.Бойко щеве обърне всички на 12 май.Требва да кажеш къдеса 4 милиарда от 1992 г,за една година ги оставихте 60 милиона със луканов,и пак се показвате,за некакво преслушване се насрахте само до стената сте вие.На там върви работата.
143
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много са му килцата за нападател. Мястото му е на резервната скамейка.
142
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от 163 до 168Аз мога само за себе си да знам ,нито за ЦЦ,нито за ББ!Искам да мисля без заблуди! ЗАЩО? Защото ми омръзна да слушам как се задава ДНЕВЕН РЕД ,които е РАЗЛИЧЕН от ДНЕВНИЯ РЕД НА ХОРАТА?Кое е по-важно :СЛУШАНЕТО ИЛИ КРАЖБИТЕ?ВАЖНИ СА И ДВЕТЕ!КОЕ ще ме засегне мен?Дали ще ме боли повече,ако комшията ме напсува или подпали колата!И двете са гадни!ОБРАХА НАРОДА а мислят че е НАРМАЛНО!КОЕ Е Е НОРМАЛНО?НИТО ЕДНОТО ,НИТО ДРУГОТО!ББслушал сега ,ТЕ СЛУШАХА ПРЕДИ!БЕЗЧЕСТИЯ ГОВОРИ ЗА ЧЕСТ
141
0
 
0
 
! Отговори
от 166 преди 11 години
Коментарът ми е до 163. Толкова много постове са премахнати, че е трудно да адресираш.
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за 150ЛУДОТО ЯНЕ направи нещо дето никой не иска да обсъжда!ЗАСЕДАНИЕТО НА НЕГОВАТА КОМИСИЯ БЕШЕ ИЗЛЪЧВАНО,ПАРИТЕ ОТ РАРИБА са взети НЕЗАКОННО,НЕ СА РАЗХОДВАНИ ЗА БЕЛЕНЕ и ИМА НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ЗА ДЪРЖ.ПОРЪЧКИ-министър ОВЧАРОВ е подписвал .ВТОРОТО ЗАСЕДАНИЕ ЗА ДОГОВОРИТЕ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ НЕ СЕ ПРОВЕДЕ,ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА СЕ РАЗПУСНА-ЯНЕТА предаде ЕДНА КОЛИЧКА ПАПКИ ПРИ ЦАЦАРОВ,няма кой да чете ЗА ЕНЕРГИИНАТА МАФИЯ ,защото 10 ПРОКУРОРИ ТИЧАТ ПО АНОНИМКА!Това са фактите !КОЙ КАКВО КРИЕи ЗАЩО?
139
1
 
4
 
! Отговори
до 168 преди 11 години
Държали са го. Сега никой за нищо не го държи вече, но злобее понеже е аут от баницата . Мисля, че казва истината. И други ще го подтвърдят, но само ако поискат да ги изключат от ГЕРБ или да не им осигурят избираеми позиции в листите. Въобще не си прави илюзии, че Цветанов е "света вода ненапита" и честен човек.