Подслушването не засягало обществото, смята Горанов

Мирослав Найденов правел панически ходове
26 апр 2013 15:06,
52
Подслушването не засягало обществото, смята Горанов
Владислав Горанов. Снимка: архив Булфото

Подслушванията не засягат обикновените хора, коментира Владислав Горанов от ГЕРБ. По негови думи тази тема изобщо не е част от дневния ред на обществото на фона на икономическата криза.

Според Горанов те се отнасят за тези, които имат притеснения, че могат да бъдат уличени в престъпления. „Бившият земеделски министър Мирослав Найденов хвърля абсурдни обвинения, които трябва да докаже. Това е паническа позиция на притеснен човек заради повдигнатите му обвинения от прокуратурата“, каза Горанов.

Според него скандалите с подслушванията са режисиран сценарий преди изборите, за да бъде разсеян истинския дневен ред с проблемите на населението.

Скандалът с подслушванията се вихри вече седмици наред, след като лидерът на БСП Сергей Станишев внесе в прокуратурата сигнал за нерегламентирано използване на СРС-та от СДОТО. Главният прокурор Сотир Цацаров потвърди, че две трети от сигнала за подслушване на политици, общественици и бизнесмени е верен, а обвинението образува досъдебно производство.

Вчера скандалът навлезе в нова фаза, след като бившият земеделски министър даде показания за това, че ексвътрешният министър Цветан Цветанов е подслушвал министрите от кабинета Борисов и дори президента.

Хората ги вълнува повишението на доходите и намаляването на безработицата, посочи Горанов.
Бившият зам.-министър на финансите отправя и дежурните си критики на ГЕРБ към левицата, като според него Сергей Станишев се криел зад фигурата на Пламен Орешарски и предложението за програмно правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Гражданин преди 11 години
Момче, Горанов ти си умно момче и докато е време бягай от тези мутри защото си млад а те ще те бутнат в бунището на историята и ще загубиш бъдещето си. Бягайййййййййййййй!!!!!
37
0
 
1
 
! Отговори
правилно е мнението преди 11 години
Може ли на фона на неистовото разграбване на държавата един толкова несъществен разговор да промени нагласата на обществото?!Става въпрос за частен разговор в неформална обстановка.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
момче нагло и младо...*** СИ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ВИ ПАСМИНА! Такива *** не може България да ги е родила....Вие сте заченати в някое мазе на Народната Милиция!
35
1
 
3
 
! Отговори
Дебил преди 11 години
Аха ние обикновените хора демек да не се бъркаме в работите на богоизбраните, те да си се слушат, ние да си мизерстваме............................................ти и ПЛОНДИРА герберски.Ще видиш ти как народа се е заинтересувал точно от теб *** алчна
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Та нали с Дянков вие само това мислехте!
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България я направиха *** ГЕРБ-ДС мафиотите и в пряк и преносен смисъл.Спомнете си камиона с агитката на ББ преди да сдаде властта (прасета).
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гнус продажна - нали затова сме с най-ниските доходи в ЕС, заради такива изказвания на псевдополитици като теб и после да си правите каквото ви е изгодно за джоба.
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мазни *** които ви се подиграват и съществуват единствено поради глупоста вида ге тарпите в нормална държава никой не смее да изрече нещо подобнозащото на само ще бъде разкъсан но и погребан завинаги в политиката
30
1
 
11
 
! Отговори
-10 преди 11 години
По негови думи тази тема изобщо не е част от дневния ред на обществото на фона на икономическата криза----Това е основната тема, около която се гради всичко останало. Ако хора без никаква идея за демократични ценности и разбирания управляват държавата, разрухата ще е пълна. Няма милиционерска държава, в която да има държавност и проспиритет!
29
1
 
12
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Тоя каква хилка беше преди да влезе във властта ,а сега каква гуша е пуснал
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Хората ги вълнува повишението на доходите и намаляването на безработицата, посочи Горанов. " Спрете да крадете тогава !
27
2
 
16
 
! Отговори
ддт преди 11 години
Абе къде се скри Цецо,не е направил коментар още.Да не е и той вдигнал кръвното.
26
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е правилния път. Определете кое ме засяга и кое не. Може и да го опишете в поредната безумна наредба, за да ме глобите когато се засегна от нещо от което не трябва. С нетърпение чакам да ми определите каква музика да слушам и какви филми да гледам. И следващия път не бъдете толкова снисходителни към мен (нас) - не ме (ни) извисявайте до нивото на обикновен човек. И нишожество ше свърши работа.
25
1
 
17
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Слушай ,момко. Недей да се "гушиш" като селски ерген ,а започни да мислиш с главата си. Ако теб не те интересува ,(защото в името на властта си станал плазмодии),то за нас обикновените хора това е потъпкване на човешките ни права.
24
2
 
20
 
! Отговори
ТИКВЕТО преди 11 години
Ами кой засяга е ***?Със 100 млн. годишно народни пари подслушвахте 4 години
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това недоразомение Горанов е такъв *** на Тиквата ,че повече да не може!*** ***!
22
0
 
10
 
! Отговори
Бо преди 11 години
Снимката е ''един път'' , иначе сигурно е правилно цялата тази работа да засяга данакоплатците...Поне да мислят малко преди да говорят.
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
леле какав гуша е тпрал този....досат е похапва на държаванат трапеза.
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горанов,подслушването ЖИВО засяга обществото,защото в него са замесени ХОРА които го УПРАВЛЯВАХА до вчера и бяха по етажите на властта!!!! Все пак да ти напомня,че не управляваше ГЕРБ африканско племе,а НАРОД с КОНСТИТУЦИЯ и ЗАКОНИ!!!! Или не си СЪГЛАСЕН с това!!!!!
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Въпрос към БСПКакво питаш БСП? Питай Цветанов. Питай го защо подслушва рапоня, а не Станишев. Да ти поскажа малко. Разликата между двамата е около 2 млрд.