Юпитер в Близнаци носи луд късмет на 4 зодии

Вижте кои са те
28 май 2024 16:08, Ивета Иванова
4
Юпитер в Близнаци носи луд късмет на 4 зодии
Снимкa: iStock/Rawpixel

 Планетата на късмета и великодушието Юпитер влезе в знака на Близнаци на 25-и май и ще остане там до 9-и юни 2025 г. Чакат ни много промени, приключения и вълнуващи преживявания през периода. Той ще е най-щастлив и късметлийски за 4 зодии. Ето кои са те, според "Your Tango".

Близнаци
 
Планетата на късмета е в техния знак и не е изненада, че периодът ще е най-благоприятен за Близнаците. За тях започва една необикновена година. Тези зодии ги очакват нови и свежи възможности, неочаквани приятелства, много подкрепа от съмишленици. Освен това, Близнаците ще получават повече уважение. Тези зодии ще искат да постигнат целите си, ще работят за това неуморно, ще са решителни и мотивирани. И могат да мечтаят смело, да постигнат наистина големи и важни неща до следващото лято.

Телец
 
Юпитер излиза от техния знак, но могат да си отдъхнат - това не значи, че вече няма да имат късмет. Ще могат да продължат да развиват плановете си, да работят по задачите и целите, с които са се захванали по успешен начин. Около тях ще има хубава енергия и Телците ще се възползват от нея. Само да помнят, че семената може да не поникнат толкова бързо, колкото досега са пониквали. Нека бъдат реалисти - отново ще има отлични резултати, ако са работили здраво и са построили основата, но ще трябва да са по-търпеливи и да чакат повече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ КАЗВАМ,ЧЕ ЩЕ ВИ ОПЪНЕ БУЗКИТЕ,АЛА НЯМА ДА ВИ КАЖА КОИ,ТА ДА ЧАКАТЕ ТРЕПЕТНО ЩАСТИЕТО!!!... АМА ЧЕ ЮРОДИ НЕРАЗБРАНИ...