Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!

Станишев: През това време обаче са закрити 400 хил. работни места
Обновена: 27 апр 2013 17:17 | 27 апр 2013 17:17,
374
Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!
Предизборни срещи. Снимка: БСП

Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места. Това очевидно не е било приоритет на правителството на Бойко Борисов. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти в Добрич.

Лидерът на социалистите коментира и скандала с подслушванията. „Чувствам се както повечето български граждани – омерзен от това, което става очевидно. Четири  години само с това са се занимавали управляващите от ГЕРБ – да се дебнат взаимно, да се подслушват, да следят и да мачкат хора”, каза Станишев.

Той напомни, че законът за СРС-тата категорично определя кой е отговорен за подслушванията. „Цветанов показа как управлява МВР – в най-добрия случай като плод-зеленчук”, отбеляза лидерът на БСП. По думите му прокуратурата и институциите трябва да си свършат работата.

„Важно е как да измъкнем България от този батак, в който ГЕРБ ни вкараха”, подчерта Станишев. Той изтъкна, че бизнесът е смачкан, а бедността и недоимъкът са навсякъде. Необходимо е да има поминък, хората да могат да си плащат сметките. Да се спре рекета срещу малкия и среден бизнес и държавата да го подкрепя”, каза председателят на БСП.

По думите му европейските фондове реално не достигат до бизнеса. „Държавата не може да стои безучастно, както е стояла 4 години и да не полага грижа за най-засегнатите от кризата”, отбеляза Станишев.

Той напомни за ангажимента на левицата за създаване на 250 000 работни места, за подкрепа на майките, децата, възрастните хора. Лидерът на БСП добави, че един от първите закони, които социалистите ще внесат в парламента, е Законът за младежката заетост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Чист БългаринЯ *** се изкъпи! Вземи *** от баба си - от оня селския с повече сода! Аман от тъпунгели като теб! Ама дали ще станеш "Чист Българин"? БокLUк си ти, устичката ти е L***jняна! И не цапай името на БЪЛГАРИЯ!
200
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 224е бяха спряни 180 млн. евро по програма ИСПА през 2007ма и през март 2008 бяха пуснати... И това може да се провери мноооого лесно. Колкото до енергийната мафия - тя е надпартийна а не е част от никоя партия.
199
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само БСП - истинска партия за разлика от измислената формацийка ГЕРБ на Бойко Диктатора
198
1
 
1
 
! Отговори
до 219 преди 11 години
Nikoi i nishto ot izbroenite ot teb neshta ne moje da se sravnqva s traktora, kakto i s energiinata mafiq deto ni o6titiha s miliardi, kakto i sus sprenite fondove o6te stotici milioni evra, pa ti si govori za tikvunqci
197
3
 
3
 
! Отговори
Запознат преди 11 години
До Анонимен Не споменавай КГБ! Нямаш си на идея какво говориш!
196
5
 
17
 
! Отговори
Възмутен до драйфане преди 11 години
Станишев защо не коментира собствената си политика от 2005 до 2009? Тогава се започна смазването на малкия бизнес - явно амнезията го гони. 2008 започнаха фалитите и финансовата криза. Наложиха задължителна регистрация по ддс за всички фирми с оборот над 50 хиляди лева, направиха десетки служби чийто разрешения ти трябват за да имаш собствен бизнес. А за капак рекетираха с помоща на Алексечо-трактора всички по-големи фирми в България. Това ли е бизнес климата от който имаме нужда?!?!
195
5
 
15
 
! Отговори
Варна преди 11 години
Уж го преследвали джипове с антени, пък записите-в него! Как ли стават тези работи? Тоя Къртишев за толкова *** ли ни има? По-добре да връща парите, че истинският бунт тепърва се задава. И този път няма да е режисиран, а истински, и е ясно срещу кого!
194
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мерзавец такъв
193
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До бб Абе не е нормално и Боко Тиквуня да е пиел на една маса с Маргините и Пашата.... Не е нормално и съдиийката приела че 700 кила дрога са за лична употреба, ама ГЕРБ я направиха министър на правосъдието, а после и вицепрезидент.
192
3
 
11
 
! Отговори
бб преди 11 години
За нормално ли го приемате трактора да е бил съветник на съсела, а сумиста, член на младежката организация на *** да има обвинения в групировката по отвличания, за кво става на въпрос, главата не ми го побира, теа *** изкат да върнат мафията отново на власт. За сумиста се разчу при Бойко, и пак червената съдебна система нищо. Няма да се оправим, докато тия черените не ги изхвърлим от БГ. Те само знаят да плюят интелекта на бойико. Но по-страшното е тая крадлива пасмина дет ни задушав
191
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако знаете какво е ЦРУ ще се молите да дойде КГБ.Народе..............
190
3
 
9
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
Издигналите се в ролята на кукловоди, като о.з. ген. Лююбен Гоцев и неговият кръг Монтерей са съсредоточили много власт ръцете си. Те активно участват в политическите игри на БСП, особено задкулисните в предизборните периоди.В политиката на БСП, ролята и мястото на бившите служители и агенти на ДС е от особено значение. Те са основното оръжие чрез което червената столетница полага неимоверни усилия, за да крепи СТАТУКВОТО. А това все по-трудно и се отдава!
189
3
 
14
 
! Отговори
бб преди 11 години
ДОбре ве, само викате бойко е ***, а не ви ли е срам да ходите с ***, ДПС и ТРАКТОРИ на избори ве *** гнусни, кви сте българи ве, кви са тия циркове дет ни ги сервирате всеки ден с долни гнусни компромати. Защо просто не участвате като хората на избори. Ето герб не похарчиха 1 лев за тъпите ви предизборни клипчета с мазните ви гласове. Кво само рисувате катаклизми и използвате най-черните думи да плашите. Герб никога не са били толкова долна опозиция
188
4
 
9
 
! Отговори
бачкатор преди 11 години
Тия ******ераси са имали частна полиция,както и частни изпълнители на мокри поръчки/Сумиста-съветника на Първанов/.Със сигурност са имали частни прокурори и съдии.До сега няма осъден комунист-олигарх,както и депутат."Европа делече,Бог високо".Тъй като няма на кого да се оплачем,гласувайте разумно.Ако пак ни внедрят техни производни,бой по крадливите червени кратуни.
187
4
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
ТИ ЛИ СИ ОМЕРЗЕН БЕ СТАНИШЕВ- МУШМУРОК, СКАПАН ***....... ВИЕ НА КАКВО СТЕ СПОСОБНИ.............!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ПАЛИТИКАТА- ***!!!!!!!!!!!
186
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на всички .Чаткате политиката .България е във вашите ръце.Действайте!
185
0
 
11
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Израстнах очаквайки "Светлото комунистическо бъдеще".Остарях ,очаквайки "комунистическата демокрация".Не искам децата и внуците ми да се бъхтят за благото на тия ***.
184
4
 
14
 
! Отговори
бачкатор преди 11 години
"Интелегентните" комунисти се надяват да прилапат пак властта чрез "интелегентните" *** гласове.Срам и позор.Падение на човешкото достойнство.
183
1
 
11
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
Интересен е възрастовия профил на служителите от Държавна сигурност, които Румен Петков назначава в ръководството на МВР.През 2006 г. са назначени две големи групи. Първата има средна възраст между 50-53 години, а втората между 43-45 години.Идеологическата и професионална подготовка, които назначените са получили по времето на комунизма в Мелачката ДС
182
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев,по твое време и европейски фондове нямаше,нали ни ги спряха заради вашите крадливи министри!Но едно ти признавам-да внесеш закон за младежка заетост,че то иначе няма от кой да вземеш,за да дадеш увеличение на пенсионерите,че то при сегашната демография скоро един работещ ще издържа 3-*** пенсионери.Но пропускаш да споменеш,че рано или късно трябва и да увеличиш пенсионната възраст,и осигурителната тежест!Но това ще стане след изборите,че мнооого гласове ще се изгубят!Ти си кух гений!