Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!

Станишев: През това време обаче са закрити 400 хил. работни места
Обновена: 27 апр 2013 17:17 | 27 апр 2013 17:17,
374
Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!
Предизборни срещи. Снимка: БСП

Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места. Това очевидно не е било приоритет на правителството на Бойко Борисов. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти в Добрич.

Лидерът на социалистите коментира и скандала с подслушванията. „Чувствам се както повечето български граждани – омерзен от това, което става очевидно. Четири  години само с това са се занимавали управляващите от ГЕРБ – да се дебнат взаимно, да се подслушват, да следят и да мачкат хора”, каза Станишев.

Той напомни, че законът за СРС-тата категорично определя кой е отговорен за подслушванията. „Цветанов показа как управлява МВР – в най-добрия случай като плод-зеленчук”, отбеляза лидерът на БСП. По думите му прокуратурата и институциите трябва да си свършат работата.

„Важно е как да измъкнем България от този батак, в който ГЕРБ ни вкараха”, подчерта Станишев. Той изтъкна, че бизнесът е смачкан, а бедността и недоимъкът са навсякъде. Необходимо е да има поминък, хората да могат да си плащат сметките. Да се спре рекета срещу малкия и среден бизнес и държавата да го подкрепя”, каза председателят на БСП.

По думите му европейските фондове реално не достигат до бизнеса. „Държавата не може да стои безучастно, както е стояла 4 години и да не полага грижа за най-засегнатите от кризата”, отбеляза Станишев.

Той напомни за ангажимента на левицата за създаване на 250 000 работни места, за подкрепа на майките, децата, възрастните хора. Лидерът на БСП добави, че един от първите закони, които социалистите ще внесат в парламента, е Законът за младежката заетост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
2
 
12
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
Срамен прецедент за БСП и за Станишев беше това, че той трябваше да освободи самият министър на вътрешните работи Румен Петков в резултат на силния обществен натиск затова, че Петков поддържа връзки с хора от престъпния свят братята Галеви и Алексей Петров.Журналистите нарекоха периода СТАНИШЕВ ПЕТКОВ РЕНЕСАНСА на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Но той нанесе и продължава да нанася огромни беди на българския преход!ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ беше и си остана ОКТОПОДЪТ, чрез който БСП поддържа СТАТУКВОТО
180
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давай Бойко чакам благини.
179
2
 
11
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
Петров е известен в подземния свят като Трактора, заради начина, по който е мачкал жертвите си.Алексей Петров под крилото на Петков прави голяма кариера. От барета и обикновен агент стига до висш съветник в ДАНС, както и съветник на премиера Станишев.
178
0
 
9
 
! Отговори
Учителят преди 11 години
Тия *** не разбраха ли, че колкото повече хулят, толкова повече това се връща към тях. Да прочетат поне една книга на Учителя Дънов!
177
3
 
12
 
! Отговори
Дони преди 11 години
Тоя *** да си ходи в Москва! Най-добре преди изборите, защото след загубата неговите другари ще го прогонят с камъни!
176
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Омръзна ми да го слушам този Съсел как не трябвало да гласувам за ГЕРБ, ами кажете другарю защо да гласувам за вас, какво ще направите вие от БСП, но без лъжи моля!
175
0
 
12
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
ергей Станишев също загубва страници от строго секретен доклад за организираната престъпност, но и този случай се потулва макар, че безотговорното отношение на Станишев към секретните материали е престъпление според Закона. Изводът е само един: какъв ценен агент внедрен във висшите държавни и политическисреди са имали, в лицето на Алексей Петров неговите приятели от подземният свят!
174
2
 
8
 
! Отговори
акуд преди 11 години
аз искам да ме управляват БСП, ДПС и НДСВ(кунева) защото по тяхно време не си плащах данъците и можех да крада лесно а *** станаха роми
173
2
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 11 години
Другарю Станишев.Вие или сте наивник,или много ***.Че имате много пари раздадени на агенти от комунистическата полиция ДС,които ви се отчитат е ясно.Но народа ни се пробуди.Ония полуграмотни пенсионери ,бившите ви гласоподаватели вече не гласуват.Младите не се връзват на празните ви обещания вече 45+23 години.Беше каквото беше другарю.Баста,туто финито,аревидерчи.Поздрави от Италия.
172
1
 
9
 
! Отговори
Относно комунягите преди 11 години
Интересен е фактът, че по собствена инициатива Алексей Петров предава на новия премиер Борисов Петров справка от около 30 страници с грифповерително, за корупция в правителството на Сергей Станишев. Секретните документи Борисов препраща на прокуратурата, но там случаят потъва в архивите и всичко заглъхва.По това време прокуратурата, следствието и съдът са изцяло под контрола на Първанов.Това обяснява и тяхното поведение и пасивност.
171
11
 
1
 
! Отговори
РАЗВЕДКАТА преди 11 години
СЛЕД ВСИЧКО СЛУЧИЛО СЕ С ГЕРБ БЕЗУМИЕ Е ДА ТВЪРДИШ ЧЕ СА ГОЛЯМАТА РАБОТА КАК НЕ ЗНАМ ГЕРБЕРЧЕТА ПРИХВАНАЛИ СТЕ ПРОСТОТИЯТА НА ПРОСТИЯ НАГЛОСТА НА ШЕСТАКА ДЯНКОВЩИНАТА И ТОЗИ ПОСЛЕДНИЯ ОТ ГОРИТЕ БОИКО МИРОСЛАВОВ КОКЙНОВ ХАИДЕ ОСЪЗНАИТЕ СЕ ИНТИЛИГЕНТИ ОЛЕ МАЛЕ ИНТИЛИГЕНТИ
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали ще ме краде Бойко или Станишев ми е все тая. Това е неизбежно.В САЩ казват : Не можешш да избягаш от две неща : данъците и смърта.
169
1
 
6
 
! Отговори
аз ти ии всички ние преди 11 години
г-н Сергей Д. Станишев още не е разбрал, че на народа му писна от бабешки клюки и сплетни. И както всички видяхме обещава още много от тях, ние за това няма да гласуваме да си гласува той. Ние ще гласуваме за България и народа за ясни и испълними идеи за излизане от кризата
168
1
 
7
 
! Отговори
Московеца преди 11 години
Тоя, дето няма един ден трудов стаж, какво се прави на дръж ми шапката. Всичко това е един гаден сценарий на ония другари, които много разбират от подобни неща. Интересно е какво какво си говорят в спалнята Станишев и чудесната му приятелка. Няма ли кой да им сложи едни бръмбари ...
167
2
 
11
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Объркал се е другаря Станишев.Искал е да каже-мерзавец съм.Но не трябва да му се сърдим.Все пак да не забравяме,че родния му език е руския,а не българския.
166
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ахах този е много смешен(и изключително нагъл)!Ясно е,че икономическия екип на бсп е много зле(иначе щяха да знаят,че според прогнозите за иконом.растеж няма как да се захранят нови 250 хиляди работни места).Така че това си е не предизборна агитация,а откровена лъжа!Второ-как не беше омерзен,когато преди няколко години Р.ОВчаров и Р.Петков искахе да се отцепят от БСП със собствени формации.Защо не каже с какво ги задържа!И трето-как той пръв подава инфото за записите.Крадеца вика дръжте крадеца!
165
9
 
1
 
! Отговори
до неграмотниците преди 11 години
АКО СТЕ ГЕРБЕРИ БИ СЛЕДВАЛО ДА СТЕ ИНТИЛИГЕНТНИ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАМ ТАКОВА НЕЩО МОДЕЛА АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ МНОГО ВИ ПАСВА НЕ ГО КАЗВАМ АЗ А ЗНАИТЕ КОИ СЕРГО НЕ МИ ДОПАДА ТОЛКОВА НО ИНТИЛИГЕНТНИЯ ГЕРБЕР ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ ЧЕ ТОЙ НЕ Е ЧЕЛ САМО ВИНЕТУ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРОСТИЯ И ОНЯ НАГЛИЯ СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ЧЕНГЕДЖИНИЦАТА СЪВСЕМ Я ОПЛЕСКА И ТЕЗИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ТЕЖКО И ГОРКО УМНИЦИ
164
1
 
9
 
! Отговори
бачкатор преди 11 години
Падение на човешкото достойнство.*** пак се надяват на *** гласове.Вижте го,снимал се е с *** "коминочистача" от Добрич.Сигурно го е пипнал между краката за късмет.Какво ли не прави в името на властта и парата.
163
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пожелавам на всичкки Бойко да ви смени пампересите.
162
0
 
2
 
! Отговори
до Жул 170 преди 11 години
Драга ми Жул.Обърна ли внимание,че съм написал за последните 23 години....какви злини са се стоварили върху БГ народа?В тоя период и Герб управлява,така,че не давай квалификации без да си направила съответният анализ и умозаключения .Не чети моето момиче през ред...