Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!

Станишев: През това време обаче са закрити 400 хил. работни места
Обновена: 27 апр 2013 17:17 | 27 апр 2013 17:17,
374
Омерзен съм, 4 години ГЕРБ са се дебнали взаимно!
Предизборни срещи. Снимка: БСП

Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места. Това очевидно не е било приоритет на правителството на Бойко Борисов. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред журналисти в Добрич.

Лидерът на социалистите коментира и скандала с подслушванията. „Чувствам се както повечето български граждани – омерзен от това, което става очевидно. Четири  години само с това са се занимавали управляващите от ГЕРБ – да се дебнат взаимно, да се подслушват, да следят и да мачкат хора”, каза Станишев.

Той напомни, че законът за СРС-тата категорично определя кой е отговорен за подслушванията. „Цветанов показа как управлява МВР – в най-добрия случай като плод-зеленчук”, отбеляза лидерът на БСП. По думите му прокуратурата и институциите трябва да си свършат работата.

„Важно е как да измъкнем България от този батак, в който ГЕРБ ни вкараха”, подчерта Станишев. Той изтъкна, че бизнесът е смачкан, а бедността и недоимъкът са навсякъде. Необходимо е да има поминък, хората да могат да си плащат сметките. Да се спре рекета срещу малкия и среден бизнес и държавата да го подкрепя”, каза председателят на БСП.

По думите му европейските фондове реално не достигат до бизнеса. „Държавата не може да стои безучастно, както е стояла 4 години и да не полага грижа за най-засегнатите от кризата”, отбеляза Станишев.

Той напомни за ангажимента на левицата за създаване на 250 000 работни места, за подкрепа на майките, децата, възрастните хора. Лидерът на БСП добави, че един от първите закони, които социалистите ще внесат в парламента, е Законът за младежката заетост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този омерзения стана вече много смешен.Първо-не е чудно че не знае защо са се закрили 400К работни места,то освен да говориш трябва и да мислиш.Но не е само той,който недоумява това-та нали П.Орешарски като финансов министър не разбра,че има световна икономическа криза,която засяга не само БГ,но и цял САЩ,Европа и Азия.Но най-смешно е изказването-Ние ще разкрием нови 250К работни места.Как?Както щяха да разкрият 85К р.места с АЕЦ Белене(нищо че фирмата е руска,с руски работници).Нагъл мишок!!!
160
0
 
14
 
! Отговори
статистик преди 11 години
Тоя *** на снимката да каже КОЛКО бяха безработните при тройните крадливи.Отговорът е 370 000.ОБЩО.Така че, никакви 400 000 не са новите безработни по време на световната криза.
159
10
 
1
 
! Отговори
ПРАЗНИ МИСЛИ преди 11 години
ДСБ -крдат тук там каквото могат.БСП-крадат навсякъде но дават ина другите.ГЕРБ-крадат на всякъде,не дават на никого и са способни дори да изядат дори севе си.
158
0
 
12
 
! Отговори
55 преди 11 години
Омерзен....Мерзавец!!!
157
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Станишев бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП и на професор Дина Станишева, от Факултета по славянски филологии на Софийския университет. Има по-голям брат, роден 1952 г. архитект Георгий Станишев.Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: Ролята на у
156
0
 
4
 
! Отговори
независим преди 11 години
Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Станишев бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП и на професор Дина Станишева, от Факултета по славянски филологии на Софийския университет. Има по-голям брат, роден 1952 г. архитект Георгий Станишев.Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа: Ролята на униф
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sergei kade 6te si ispeati familiqta v ukraina li ili v makedonia
154
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sergeq 6to si e sam na plo6tada kade sa mu fenovete samo pensioneri
153
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kak se krotna sergei otkakto pysna muhata no i negoviq red 6te doide
152
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na sergei celta mu e da provali gerb i da varne mafiqta i pak da zapo4nat da otvli4at i da rejat prasti i da varne galevite i marginite i aleksei i brendo
151
5
 
3
 
! Отговори
независим преди 11 години
До166Сигурен ли си в това което пишеш или само повтаряш мантрите на Буда?
150
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Sergei e vinoven za vsi4ko
149
4
 
20
 
! Отговори
мм преди 11 години
Тоя се прави на ощипана госпожица. Тези записи са правени незаконно, ама от ченгели на ***. Сега ги извадиха на бял свят и тоя писна, а турчулята му пригласят щото после пак ще им пусне. Гнусно комсомолско-истанбулско порно.
148
3
 
1
 
! Отговори
Жул преди 11 години
До demos: БСП не са стока, но ако ако си симпатизант на ГЕРБ няма да се учудя, предвид колко си неграмотен...
147
2
 
14
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
Тоя още ли е на свобода.Върна ли оня милион,който открадна от излъскване имиджа на БГ,заедно с оная за която го ожениха? Какво стана със заменките ,в които с брат си лапнаха терени по морето? Според наказателния кодекс на БГ това е престъпление в особено големи размери и влиза в състава на рецидив.България 45+23 години се управлява и ограбва от рецидивисти.Европа това ли счита за демокрация.Европа не разбра ли,че от комунист не става демократ....
146
3
 
17
 
! Отговори
demos преди 11 години
Станишев явно в Украйна не е чувал сказката за Лъжливото овчарче.Не виждам кой грамотен човек може да гласува за комунистическата партия,която ограби народа си по най безпардонен начин и напира още и още да лапат.Статистиците да съберат информация за последните 23 години колко българи за мигрирали,колко са се развели поради финансови проблеми,колко са се самообили или починали поради неадекватно лечение,колко младежи не смеят да създадат семейства и деца.НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ Е ЗАСТРАШЕНА.
145
1
 
7
 
! Отговори
bg преди 11 години
EDIN MERZAVEC OMERZEN .......DE VERVAITE SAMO SE PRAVET NA O6TIPANI
144
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев е бита карта ,нито е българин ,нито е мъж !Няма един ден трудов стаж ,не е ходил в казарма,парашутист,наследник на БСП номенкратурата,най-слабият премиер на България-тотално разграбена през неговото управление.Даже Иван Костов бледнее
143
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 160 Б.Б олизвал тигана.
142
2
 
8
 
! Отговори
смехурко:)))))))) преди 11 години
Стан и шеф не се усвоил добре номера на Моника Л........ тя поне го *** кавала:))))))))) после поемаше и сладоледа:)))))))).Моляте потренирай още Моника има добър тренинг.Но на Бг магистралата за забогатяване:))))))))