Последен ден на предизборната кампания

11 май е ден за размисъл
10 май 2013 07:14, Петя Славова
91
Последен ден на предизборната кампания
Снимка: Булфото

Последният ден от предизборната кампания завършва днес, припомня БНТ. Предсрочните парламентарни избори ще се проведат на 12 май. Всички желаещи да управляват партии са длъжни да приключат с политическите си агитации в 24. 00 часа, а 11 май е ден за размисъл.

Общо 38 партии и 7 коалиции участват в изборите. Над 7200 са кандидат-депутатите за 42-ото Народно събрание. Началото на изборния ден е 7 сутринта в неделя и официално приключва в 20.00 часа.

На места бюлетините може да достигат и 20 сантиметра, заради големия брой формации, кандидатстващи за народни представители.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
дебел депутат преди 11 години
айде да минават изборите че да ви вдигнем тока с 30%, и да не смейте да стачкувате,с ващо некомпетентн6961о поведение уронвате престижа на България пред ЕС.
14
3
 
3
 
! Отговори
Слав преди 11 години
Продължение на коментара> Изобщо не ме интересува малка ли е тя или не, защото има качества като чест и отговорност. Качества за които нашите предци са давали живота си, а сегашната политическа парцалщина се гаври. Времето минава, *** се разпилява от вятъра, само достойните дела живеят вечно.. 44 ЕНП
13
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До офф 16"Като чуя БСП и веднага ме удря миризма на скункс,гадост!"Виж тогава в гащите си.Сигурно пак си се наакал.
12
0
 
6
 
! Отговори
Слав преди 11 години
Искам да кажа на всички политически сили, че съм готов да бъда премиер и да извадя страната от кризата. Отвратен съм от предизборната кампания на "водещите" партии и понеже не искам да бъда многословен, но същевременно е необходимо да съм кристално ясен, абсолютно точен и напълно прозрачен, ще ви кажа , че просто мога да повърна, точно сега, дори да не съм ял, все ще изкарам нещо . Политическата сапунка ми дойде в повече, този път. Все пак се намери една формация, която спечели моят вот, както и на моите симпатизанти. Изобщо не ме интересува малка ли е тя или не, защото има качества като чест
11
7
 
12
 
! Отговори
офф преди 11 години
Като чуя БСП и веднага ме удря миризма на скункс,гадост!
10
9
 
5
 
! Отговори
Баба МУ на цуцо преди 11 години
мислих ,мислих НАЙ НА СЪРЦЕ МИ Е БЮЛЕТИНАТА С номер 5
9
0
 
7
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Последен ден за...дупетатски напъни и плювни.Малко бяха,явно...слюнката им е пресъхнала;не парите.
8
1
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Драги номер 11, както вече казах, резултатите не ги признават *** и необразованите. Образованите са чели Хегел, Лок... и т.н. и са наясно с елементарните и основни принципи на управлението, а именно, че политиците са огледало на народа в една държава. Не на теб или на мен, а на всички общо. И политиците са такива, каквито сме ние общо. Нека се образоваме, преди да говорим. Това е моето предложение.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважаемия номер 9,самия аз съм от тези които ще кажат че резултатите не са верни и го заявявам преди изборите!Доводът ми е следния:страшно много искам да гласувам и полагам епохални свръхчовешки усилия да избера партия за която да гласувам.Просто,няма такава!Стигнах до заключението че Бг се управлява от едни и същи мафиото-помиярски партии които взаимно се крепят!НЕ ИСКАМ НИКАКЪВ ХАОС А ХОРА С МОРАЛ И ДОСТОЙНСТВО КОИТО ДА НЕ ГЕНОЦИДИРАТ СОБСТВЕНИЯ ИМ НАРОД!
6
5
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
а пенсиите и заплатите, дето не ги индексираха нито със стотинка ? а къде е това швейцарско правило за индексиране на пенсиите ? нали е прието със закон ? а кой изяде 1.5 милиард от здравната каса ? Аз ли ? а кой изяде сребърния пенсионен фонд ? аз ли ? вие сте ненорм*лни, верно ти казвам
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На улицата имаше няколко хиляди човека, нека да чуем милионите, които не счетоха за необходимо да ходят да се бият и да се замерят с другите. Има хора възпитани, работещи, интелигентни. Те движат държавата и те не подкрепяха протестите. Не се опитвайте мнението на няколко хиляди човека да го представяте за мнение на целия народ. Има си избори. Този път ще има хиляди наблюдатели. Но накрая пак ще има ***, които ще кажат,че резултатите не може да са вярни. Мафията иска хаос.
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега държавата поне има финансова стабилност. Очаква се да тръгне нагоре, договорени са много средства от Европа. Сега Станишев и Доган ще ни управляват в коалиция, ще опоскат всичко и после пак ще ревем от тях и ще се чудим кой да ни оправя. Винаги така става след управление на БСП, но щом не можем да помним, това си заслужаваме.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne glasyvame za prevratadjii i izmenici na rodinata s izmisleni zakoni ot tiax i oblagi za tiax.
2
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако БСП вкарат повече от 40 депутати в следващото Народно Събрание - отивам в Канада.
1
5
 
1
 
! Отговори
BKP преди 11 години
BKP-to triabva da izkara edno finalno podslushvane na toia losh Boiko deto sasipa darzavicata za 3.5 godini, a BKP to ni beshe dovelo do standarta na Germania 90 godina pak i sled tova, te v Germania sled voinata samo Komunisti i DS sa gi upravliavali, ta i nie taka shte gi dogonime!!!!! Mrete gadni komunisti !!!