Сидеров иска президентът да свика извънреден съвет

Това е бягане на отговорност, смята лидерът на Атака
Обновена: 11 май 2013 21:00 | 11 май 2013 19:07, Петя Славова
127
Сидеров иска президентът да свика извънреден съвет
Сидеров. Снимка: Булфото

След скандала с нелегалните бюлетини Волен Сидеров поиска президентът Росен Плевнелиев да свика извънреден съвет вечерта преди деня на изборите.

На този съвет главният прокурор трябва да докладва ситуацията, установените факти, какво се върши и какви разпити текат, служебният премиер трябва да огласи договора с печатницата и да докладва какви условия има в него, посочи Сидеров. Според него ЦИК трябва да вземе решение, което да гарантира максималната честност на изборите.

Служебният премиер Марин Райков вече трябваше да бъде разпитан при прокурора, защото той е отговорното лице, което трябваше да осъществи контрола върху отпечатването на бюлетините, смята Сидеров. Според него няма такъв контрол от страна на Марин Райков и служебният премиер трябва да бъде подведен под отговорност за неизпълнение на служебно задължение, злоупотреба или безстопанствено отношение. Волен Сидеров не смята, че може да става въпрос за бракувани бюлетини, тъй като количеството е прекалено голямо. Освен това в договора би трябвало да има текст, който регламентира допустимото количество брак.

Това разкритие на прокуратурата е първото по рода си, и досега е имало опити, и то успешни, за фалшифициране, но сега има яснифакти, коментира лидерът на "Атака". Трябва да има разпит и повдигане на обвинения към служебния премиер, разпит и обвинение към собственика на печатницата и към поръчителя, категоричен е Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
20
 
17
 
! Отговори
Мен преди 11 години
То в програмата му хубаво се говори, ама само се говори. Няма никакви реални мерки за справяне със ситуацията. Заплата 1000 лв - добре, ама откъде тия пари ? Пенсия 500 лв ? Как ще стане това. Ако съберем всичките тези пари на работещи и пенсионери - че то ще излезе над БВП на държавата. Станишко обеща 200 000 нови работни места на 6,5 млн. работоспособни (при 13% безработица), Обама в САЩ - 400 000 на 230 млн. работещи (при 9% безработица). За Нобелова награда е нашия. Или се е напънал повечко.
12
8
 
33
 
! Отговори
Атака преди 11 години
Най-доброто изказване от всички!1
11
22
 
13
 
! Отговори
999 преди 11 години
Сидерчо,да те питам нещо? Защо в Русе има едни пана в формата на триъгалник около стълбовете на тролеите и защо аджеба на тях има само плакатите на ГЕРБ и АТАКА. И ми е интересно защо в Русе няма нито един плакат на каквато и да е друга партия. И да питам ГЕРБ и там месния полицаи кмет и Нунев за подмяна на вата в полза на ГЕРБ си се готвят там.
10
35
 
9
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 11 години
...Знаете ли господа,някога и аз вярвах ,поне до някъде на "тоз".Учудвам се просто,че още има "балами да му се връзват".
9
41
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината за този "националист" е че 4 години мълча пред Бойко, 4 години мълча за туурското робство, срещна се с турския президент ио продължава да унижава нацоинализма и да го преправя на нацизъм.
8
15
 
52
 
! Отговори
ВОЛЕН СИДЕРОВ преди 11 години
БРАТЯ СМЕЛО В АТАКА,ЗДРАВА РАБОТА НИ ЧАКА !!!
7
40
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Волен ИбрикаКолко лева ти дадоха за тоя коментар е ... жалко комунистче ...
6
40
 
12
 
! Отговори
Поговорка преди 11 години
Луд уморе нема. Само се поти.
5
14
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако щете го наричайте перко, куку, фюрер и тн., но само той говори за реалните проблеми на България! И в случая е абсолютно прав!
4
11
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В програмата на Сидеров се говори за проблемите на българският народ и България - икономика, образование, здравеопазване, вътрешна сигурност, външна политика и тн. Сигурен съм че повечето от плюещите срещу него дори не са я и прочели, но са жертва на чалгаризатори като Славчо Трифонов и Боко Борисов.Аз припознавам много от идеите си в програмата на атака, защото може и да е радикална, но ще работи в полза на България и на българите. Стига толкова мутро-комунизъм, асфалт, хохрегер и тн.
3
54
 
11
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 11 години
Волен е той в своята болест,но по-волни са тези,които болният волноследват,по собствена воля.
2
9
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Куку е, ама е прав в случая. Какво ни замазват очите цял ден и то с ла*на?
1
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ако не беше манипулация, сега щеше волен да е президент... и един мармот завива шоколада в целофан